Beleggingsresultaten

Aegon Cappital biedt twee beleggingsmogelijkheden:

  • Single Manager: een selectie van actieve en passieve beleggingen, beheerd door Aegon Asset Management
  • Multi Manager: beleggingen van wereldwijde top-vermogensbeheerders, geselecteerd door Aegon Asset Management
Image
Beleggingsresultaten

Altijd op de hoogte met onze kwartaalupdates

Elke dag opnieuw werken we hard om de beste beleggingsresultaten te bereiken. Zodat jouw werknemers straks een goed pensioen hebben. Elk kwartaal geven we een update over de laatste financiële ontwikkelingen en vertellen we je meer over onze beleggingsrendementen. Daarnaast brengen we niet alleen jou, maar ook je werknemers op de hoogte. Dit doen we met het beleggingsjournaal. Elk kwartaal praten we ze bij over de ontwikkelingen in de financiële markten en welke invloed dit heeft op hun pensioen. Benieuwd naar deze video’s? Je vindt ze hieronder.

Beleggingsjournaal

In het beleggingsjournaal praten we je bij over de jouw pensioenpot bij Aegon Cappital. Anna en Herialt beantwoorden vragen over welke invloed rente heeft op jouw pensioenpot, hoe risicovol jouw pensioenpot bij Aegon Cappital wordt belegd en wat de financiële ontwikkelingen in de markt voor een effect hebben op jouw pensioen.

Beleggingsjournaal kwartaal 2 2023

In het vorige beleggingsjournaal stonden we stil bij de impact van de rentestand op jouw pensioen. In dit journaal geven we je een update van de financiële markten van het afgelopen kwartaal en gaan we dieper in op ons beleggingsbeleid. Wat is het effect van risicospreiding? Welke beleggingscategorieën heeft Aegon Cappital? En hoe verdelen we deze in fondsen? Wij leggen het graag aan je uit! Kijk hier de video over onze fondsen. Liever de Engelstalig versie bekijken, dat kan hier.

Beleggingsjournaal kwartaal 1 2023

In dit beleggingsjournaal gaan we verder in op het onderwerp rente. Want nu we weten welke impact het heeft, is het ook goed om te kijken wat het effect is van de stijgende rente waar we de afgelopen tijd mee te maken hebben gehad. Kijk hier de Engelse versie.

Beleggingsjournaal kwartaal 4 2022

Jouw pensioen hangt af van verschillende factoren: de levensverwachting, de beleggingen en de hoogte van de rentestand. In dit journaal gaan we in op de rente; welke rol dit speelt, en hoe het invloed heeft op jouw pensioen. Kijk hier de Engelse versie.

Beleggingsjournaal kwartaal 3 2022

We merken dat er veel gebeurt in de wereld en op de financiële markten. Dit heeft niet alleen invloed op je inkomen van nu, maar ook op je inkomen voor later: je pensioen. Bij Aegon Cappital hebben we een beleid dat je pensioen tegen dit soort ontwikkelingen beschermt. In dit beleggingsjournaal leggen we je uit hoe je pensioen in elkaar steekt én hoe de ontwikkelingen van nu van belang zijn voor je pensioen van later.