Denk vooruit met Aegon Cappital @Work

Keuzes maken we zo veel mogelijk vanuit het hart. Als het om financiële keuzes gaat, is ook je hoofd belangrijk. Bij Aegon Cappital weten we dat alleen een online omgeving niet voldoende is. Daarom hebben we Aegon Cappital @Work. Een mooie mix van middelen om mensen te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen. Zodat werknemers de juiste keuzes maken voor een gezonde financiële toekomst.

Image
Denk vooruit met Aegon Cappital @Work

Wat is @work?

Een mix van verschillende activatiemiddelen. Van een pensioenbarista tot een pensioenpubquiz. En van een e-learning tot augmented reality. Bepaal zelf wat past en welke combinaties aanspreken. We vertellen er graag meer over, en een voorstel op maat behoort zeker tot de mogelijkheden!

En dit levert het op

  • Meer werknemers maken bewuste pensioenkeuzes. Zoals hun beleggingsprofiel bepalen, wel of niet extra pensioen opbouwen en extra zekerheid regelen voor hun partner als dat gewenst is
  • Meer werknemers loggen in op Mijn Aegon Cappital
  • Meer werknemers hebben een goed beeld van hun toekomstig pensioeninkomen
  • Meer werknemers weten dat belangrijke gebeurtenissen in het leven ook invloed hebben op hun pensioen

Denk vooruit met FinSnap

Het leven loopt vaak anders dan gepland. Dat kan leuk én lastig zijn. Wat gebeurt er als je verhuist? Of als je je baan verliest? Dan wil je weten hoe het zit met je geldzaken. Daarom heeft Aegon FinSnap. Deze online tool geeft in 10 minuten inzicht in jouw financiën voor nu en later.

In 4 eenvoudige stappen krijg je inzicht in je huidige en toekomstige inkomsten en brengen we je uitgaven in kaart brengt. Ook ontdek je spelenderwijs hoe je zélf je geldzaken beïnvloedt. Zie bijvoorbeeld wat er gebeurt met je inkomen als je iets extra’s achter de hand houdt voor onverwachte momenten.

Image
Deelnemeractivatie 2.0 bij VodafoneZiggo

Deelnemeractivatie 2.0 bij VodafoneZiggo

Jan Erik Krikken en Loes Polman, Reward Managers VodafoneZiggo:

'Wie voor zijn pensioenregeling een goede partner zoekt voor activatie en communicatie, is bij Aegon Cappital aan het juiste adres. Bijkomend voordeel voor ons is dat Aegon Cappital een volledig pakket aanbiedt. De mogelijkheid om je te verzekeren voor nabestaandenpensioen als je uit dienst gaat, is voor ons bijvoorbeeld absoluut een pre. We hebben ook een gesprek gehad met een beleggingsexpert van Aegon Cappital. Hij legde ons onder andere uit hoe er voor Aegon Cappital wordt belegd. Dat gaf ons het vertrouwen dat we nodig hadden. En het liet zien hoeveel kennis en kunde Aegon Cappital zelf in huis heeft.'

Lees het hele interview

Zullen we kennismaken?

We kunnen er nog véél meer over schrijven, maar zullen we gewoon een keer kennismaken? Vul hieronder je gegevens in. Dan nemen we contact op voor een (virtuele) kop koffie.

Je naam
Je naam
Je organisatie
Je organisatie
Je e-mailadres
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Je telefoonnummer