Startpagina Inkomen voor Adviseurs

Nieuwsberichten voor inkomensadviseurs

Image
Image
schade melden bij adviseur
Vanuit Rolls makkelijk je Aegon AOV offerte omzetten in een aanvraag

Het was een grote wens van adviseurs: maak het aanvragen van de Aegon AOV vanuit Rolls makkelijker. En dat is gelukt! Een offerte maken via Rolls kon al. Maar daarvan een aanvraag maken, was omslachtig. Nu niet meer! De gegevens die je in Rolls hebt gezet nemen we namelijk over in het Aegon Intermediair Portaal. Van daaruit kan je de aanvraag nu indienen zonder dubbel werk te doen. Wel zo makkelijk.

Image
 Nieuwe voorwaarden Rechtsbijstandverzekering
Uitkeringsspecificaties voortaan digitaal in het AGWP

Je klant kan voortaan altijd en overal een Aegon Gezond Werkplan uitkeringsspecificatie opzoeken in het portaal. Voorlopig blijft je klant deze specificatie ook per post ontvangen. Als hierin iets verandert, geven we dit uiteraard vooraf door.

Image
tips
Presentatie arbeidsongeschiktheidsverzekering

Polisvoorwaarden zijn leidend voor de uitvoering van een verzekering. Waarin onderscheidt Aegon zich? Dat zijn onze medewerkers! Medewerkers die betrokken zijn bij tussenpersoon en klant. Nieuwsgierig geworden naar hoe Aegon polisvoorwaarden uitvoert met een menselijke maat? Lees dan verder.

Image
Belangrijker dan ooit de meerwaarde van de WIA-casemanager
Belangrijker dan ooit: de meerwaarde van de WIA-casemanager

Veel adviseurs merken dat klanten zich zorgen maken over het hoge verzuim en de opgelopen instroom in de WIA. Kostenbewuste werkgevers vragen zich af wat deze ontwikkelingen veroorzaakt. En wat ze kunnen doen om problemen voor hun organisatie te voorkomen. In dit artikel lees je over de meerwaarde van de WIA-casemanager.

Image
Tips en tools voor gezond en gemotiveerd hybride werken
Tips en tools voor gezond en gemotiveerd hybride werken

Veel medewerkers werken tegenwoordig deels vanuit huis. Dit ‘hybride werken’ biedt interessante voordelen, zoals meer concentratie en minder files. Zo is een nieuwe situatie ontstaan, waarin werkgevers hun positie moeten bepalen. Met als belangrijke vraag: wat betekent hybride werken voor de gezondheid en werkprestaties?

Image
Heb je een Aegon Gezond Werkplan? Dan kun je starten met naverrekenen.
Je klanten hebben nu tot 1 oktober 2022 tijd voor de jaarlijkse naverrekening

Vanaf april kunnen je klanten de gegevens aanleveren voor de jaarlijkse naverrekening van het Aegon Gezond Werkplan. Afgelopen juni ontving je klant een tweede herinneringsbrief voor het controleren en/of aanleveren van de werknemergegevens voor de naverrekening. In die brief gingen we nog uit van 1 augustus 2022 als deadline. Die datum wordt nu verschoven.

Image
5 alternatieven voor een AOV
Met één druk op de knop zet je een offerte om in een aanvraag

We hebben het Aegon Intermediair Portaal verder verbeterd. Waarom? Meerdere adviseurs lieten weten dat het onduidelijk was hoe je een opgeslagen offerte omzet in een aanvraag. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je de offerte nu opzoekt via ‘opgeslagen werk’, kun je er gelijk een aanvraag van maken. Wel zo makkelijk!

Image
Wat kost een AOV?
Gaat jouw klant goed voorbereid op reis?

De vakantieperiode komt eraan! Grote kans dat je klant binnenkort op vakantie gaat. Maar wat als je klant arbeidsongeschikt wordt op vakantie? Of wat adviseer je als een arbeidsongeschikte klant er graag tussenuit wil? Wat is er dan wel of niet verzekerd? En wat verwachten we van je klant?

Image
Verzuimverzekering afsluiten? Het MKB Verzuimplan van Aegon is echt iets voor jou
Casemanager Mandy over verlof tijdens arbeidsongeschiktheid

Het is zomer. En dat betekent dat veel mensen zon, zee en strand opzoeken. Ook zieke medewerkers willen op vakantie. Maar hoe zit dat met verlof? Of als iemand ziek wordt tijdens vakantie? We vroegen het Mandy van Hees, onze casemanager verzuim. Laat die vakantieperiode maar komen!

Image
Is een AOV iets voor mij?
RADI AOV: omdat deskundigheid hard nodig is

Zoals je weet, is Wft Inkomen pas het begin om inkomensverzekeringen te adviseren. Bijblijven in je vakgebied is een must. Maar hoe pak je dat aan? RADI richt zich nu óók op AOV. De opleidingen zijn praktijkgericht én RADI heeft veel meer in petto.

Usabilla Feedback