Hoe kunnen wij je helpen?

Vind hier alle informatie over onze producten en diensten. Of neem contact met onze zakelijke klantenservice op. We helpen je graag.

Image
Inkomensverzekering van Aegon afsluiten?

Inkomensverzekeringen

Niemand is voor de lol ziek. Maar soms gebeurt het toch. Ben je werkgever? Dan betaal je het loon van je zieke werknemer door. Dat is je wettelijke plicht. Ben je eigen baas? Waarschijnlijk wil je zo snel mogelijk weer aan de slag én heb je een inkomen nodig. Denk vooruit met de oplossingen van Aegon.

Onze inkomensverzekeringen
Image
pensioen zakelijk

Pensioen

Een mooie baan, een mooi bedrijf en een mooi inkomen. Goed geregeld, zou je zeggen. Voor nu dan. Maar hoe zit dat straks? Als jij en je werknemers met pensioen gaan? Of het nu dichtbij is of ver weg, goede voorbereiding op je pensioen geeft rust. Dat vinden we belangrijk en daar helpen we graag bij.

Onze pensioenoplossingen

Het laatste nieuws

Image
De arbeidsmarktplannen van het kabinet. Wat betekent het voor werkgevers?
Arbeidsmarktplannen kabinet: wat je als werkgever moet weten

Het kabinet heeft grote ambities om de werking van de arbeidsmarkt te verbeteren. Moet je als werkgever dat hele proces op de voet volgen? Nee, dat is niet nodig. Maar het is wél handig om je af en toe op hoofdlijnen te laten bijpraten. Precies dat doen we met dit artikel. Zo weet jij zeker dat je straks aan het einde van de rit niet door de wijzigingen wordt overvallen.

Image
Nieuwe ontwikkelingen verplichte AOV: een stand van zaken
Nieuwe ontwikkelingen verplichte AOV: een stand van zaken

Het was een tijdje stil rond de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zelfstandigen, maar nu is er weer volop nieuws te melden. Op 3 april maakte het kabinet plannen voor de arbeidsmarkt bekend. Hierin is ook een nieuwe stand van zaken bij de verplichte AOV te vinden. We praten je bij aan de hand van 8 vragen.

Image
Hoe je pensioenregeling je helpt als je ziek wordt
Vereenvoudigde WIA-regeling 60-plus: 6 aandachtspunten

Een (zeer) grote kans maken op een WGA-uitkering voor een werknemer van 60-plus die door ziekte al twee jaar niet aan het werk is? Dit is in het kort wat je als werkgever kunt verwachten van de vereenvoudigde WIA-beoordeling die UWV tegenwoordig aanbiedt voor 60-plussers.

Image
Waarom het uitmaakt wie je AOV-premie betaalt
Waarom het uitmaakt wie je AOV-premie betaalt

Het is weer bijna tijd om je belastingaangifte te doen. Wist je dat de AOV-premie aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting? Dit scheelt al snel een paar honderd euro per jaar! Wel opletten, want dit geldt alleen als je zelf de verzekerde bent én de premie zelf betaalt.