Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Uw langdurig zieke werknemer: onze zorg

zieke werknemer
Zakelijk Inkomensverzekeringen Aegon MKB Verzuimplan Uw langdurig zieke werknemer: onze zorg

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg. En helemaal als u een zieke werknemer heeft. Daarom hebben wij samen met Perspectief een unieke aanpak ontwikkeld. Onze dienstverlening neemt u zoveel mogelijk zorg uit handen. Én heeft als doel dat uw werknemer snel gemotiveerd en gezond terugkeert op de werkvloer.

Wat maakt onze aanpak uniek?

casemanager

Persoonlijk: uw eigen casemanager

Een vaste contactpersoon die weet wie u bent en die uw onderneming kent. Dat schakelt een stuk sneller. Bij het MKB Verzuimplan krijgt u een persoonlijke casemanager die zelf contact opneemt, telefonisch of face-to-face. Want uw casemanager zit altijd bij u in de buurt.

driegesprek

Transparant: het driegesprek

Zorgen, emoties en soms tegengestelde belangen. Dit maakt communicatie bij verzuim lastig en geeft snel ruis op de lijn. Daarom werken we met het driegesprek: zo zorgen we dat iedereen hetzelfde beeld heeft en dezelfde verwachtingen. We werken aan een oplossing met u als werkgever, uw casemanager én uw werknemer.

bedrijfsarts

Begrijpelijk: helder medisch advies

Soms is een medisch oordeel nodig. Van een onafhankelijk bedrijfsarts bij u in de buurt. Uw casemanager regelt de afspraak voor uw werknemer. De bedrijfsarts vertaalt de mogelijkheden van uw werknemer naar een advies voor u als werkgever. Gewoon in begrijpelijke taal. Toch iets onduidelijk? U en uw werknemer kunnen altijd bij uw casemanager terecht.

conflicgt

Oplossingsgericht: bemiddeling bij conflict en verzuim

Een arbeidsconflict kan overal voorkomen. Al dan niet met verzuim tot gevolg. Een moeilijke situatie waar u toch samen uit moet komen. Het helpt dan als een onafhankelijke derde partij het gesprek begeleidt. Uw casemanager vervult deze rol in driegesprekken met u en uw werknemer. Samen zoeken we naar een oplossing. Blijkt dit erg lastig? Dan werken we met professionele mediators die een impasse kunnen doorbreken.

kosten

100% vergoeding: geen onverwachte kosten

Coaching, fysieke training, mediation of een arbeidsdeskundig onderzoek: alles wat nodig is voor een snel en duurzaam herstel. Uw casemanager adviseert het beste traject en Aegon vergoedt dit traject 100%.

begeleiding

Arbeidsperspectief: begeleiding naar ander werk

Soms is re-integratie bij u als werkgever niet meer mogelijk. Voor alle partijen een moeilijke conclusie. Dan gaan we voor het beste voor uw werknemer: een andere werkgever en een andere functie. Een baan die wél lukt en wél toekomst heeft. Uw casemanager adviseert en begeleidt, Aegon vergoedt dit 100%.

Inclusief uitgebreid pakket van diensten

Het MKB Verzuimplan is een verzuimverzekering inclusief arbodienstverlening. Hiervoor hebben wij samen met Perspectief een zeer uitgebreid pakket samengesteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Deze dienstverlening kost € 132,- (zonder BTW, prijs 2021) per werknemer per jaar. In de bijlage ziet u wat er allemaal in dit pakket zit.