Inloggen op het Aegon Werkgeversportaal

Ben je een werkgever? En had je in 2023 een Aegon Gezond Werkplan? Via het Werkgeversportaal beheer je belangrijke informatie over je werknemers.

  • Gegevens controleren voor de naverrekening over 2023. Let op: van 3 t/m 15 juli 2024 kunt u geen gegevens aanleveren. De deadline is 1 september 2024.

Doorgeven van (deel)herstel van werknemers die ziek werden vóór 1 januari 2024

Voor werknemers die ziek werden vóór 1 januari 2024 hield u de ziekmeldingen nog bij in het Aegon Werkgeversportaal. Deze ziekmeldingen worden omgezet naar het Werkgeversportaal van a.s.r. Hiervoor hoeft u zelf niets voor te doen. Vanaf 15 juli geeft u ook voor deze werknemers (deel)herstelmeldingen door via het Werkgeversportaal van a.s.r. Wilt u voor 15 juli alvast een (deel)herstelmelding doorgeven voor uw werknemer, dan kunt u mailen naar inkomen.claim.collectief@asr.nl.

Inloggen op het werkgeversportaal
Image
Inloggen op het werkgeversportaal om mutaties in je verzuimverzekering door te geven

Problemen met inloggen: wat is je situatie?

  1. Vraag hier een nieuw wachtwoord aan: vul je gebruikersnaam in en het e-mailadres dat je eerder hebt opgegeven in het Werkgeversportaal.Tip: Je gebruikersnaam is vaak een kleine letter a, gevolgd door je polisnummer. Als je je gebruikersnaam weet, kun je binnen een paar minuten online een nieuw wachtwoord aanvragen.
  2. Je ontvangt binnen een paar minuten een e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Nog nooit een account heb gehad.
  • Een ander e-mailadres heb dan bekend is in het Werkgeversportaal.
  • Een nieuw telefoonnummer heb en nu geen twee-factor-authenticatie (meer) kan uitvoeren.
  • Mijn gebruikersnaam niet (meer) weet. Tip: Je gebruikersnaam is vaak een kleine letter a, gevolgd door je polisnummer. Weet je je gebruikersnaam? Dan kun je binnen een paar minuten online een nieuw wachtwoord aanvragen.

In de bovenstaande situaties duurt het aanvragen van nieuwe inloggegevens een paar dagen.

Vraag hier nieuwe inloggegevens aan

Vul je polisnummer in + de postcode die vermeld staat op de polis. Je ontvangt dan binnen enkele dagen twee brieven: een met je gebruikersnaam en een met je wachtwoord.

Heb je vragen?

Kijk dan eens op de pagina Naverrekenen. Hier vind je uitlegvideo's en antwoorden op veelgestelde vragen. En je ziet hoe je ons bereikt op een manier die bij je past.