Aegon Van Nierop

Van Nierop Assuradeuren N.V. is in 1985 gestart met het aanbieden van beleggingsverzekeringen. Aegon heeft Van Nierop Assuradeuren in 1995 gekocht. Sinds 1 juni 2004 verkoopt Aegon Van Nierop geen verzekeringen meer.

Meer informatie over de beleggingsfondsen

Bekijk hier de beleggingsfondsen. Onderaan deze pagina treft u het meest recente rendementsoverzicht aan. Ook kunt u daar de beleggingswijzigingsformulieren downloaden.

Elk kwartaal ontvangt u een Individueel Rekening Overzicht

Dit overzicht geeft u inzicht in:

 • het rendement
 • de premies en de uitkeringen
 • wat er verzekerd is
 • de waarde van de beleggingen
 • de verkoop-, aankoop- en beleggingskosten
 • de investering

Toelichting rekeningoverzicht polis

Eind februari krijgt u een jaaroverzicht voor de belastingaangifte

Dit jaaroverzicht gebruikt u voor de aangifte van de inkomstenbelasting.

Lees meer

In maart krijgt u een Informatieoverzicht

Dit Informatieoverzicht geeft u inzicht in de kosten van uw beleggingsverzekering. Ook krijgt u voorbeelden van de opbrengst op de einddatum. Deze voorbeelden zijn berekend op een pessimistisch, 4% en historisch rendement.

Hoe berekenen we het historisch rendement?

 • Bij een niet-Aegon beleggingsfonds: het historische rendement van deze beleggingen is bij ons niet bekend. Wij gebruiken daarom hier standaard het historisch rendement zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM) dat voorschrijft voor de beleggingscategorie waarin het fonds is ingedeeld.
 • Bij een Aegon beleggingsfonds: het historische rendement van deze beleggingen is afgeleid van de rendementen die Aegon in het verleden heeft behaald. Bij het bepalen van deze voorbeeldpercentages (op jaarbasis) is uitgegaan van historische reeksen van 20 jaar. Vanaf de datum van oprichting van de fondsen zijn dat de werkelijk gerealiseerde rendementen. In de daaraan voorafgaande periode zijn we uitgegaan van de voorgeschreven rendement van de AFM.
  • Bekijk het overzicht van historisch rendement

  Wie geld belegt, neem een financieel risico. Rendementen die in het verleden zijn behaald garanderen niets voor de toekomst.

  Lees meer over de fiscale informatie en beleggingsinformatie

  Meer informatie over beleggingsverzekeringen

  Op www.aegon.nl/beleggingsverzekeringen leest u meer over de laatste ontwikkelingen over beleggingsverzekeringen. Goed om te weten: Uw product is niet inzichtelijk via Mijn Aegon.