Aegon Van Nierop

Van Nierop Assuradeuren N.V. biedt sinds 1985 beleggingsverzekeringen aan met fiscaal voordeel. Op pensioengebied, maar ook wat u zelf heeft afgesloten als lijfrente. Sinds januari 2006 is de volledige portefeuille onderdeel van Aegon. Sinds 1 juni 2004 verkoopt Aegon Van Nierop geen verzekeringen meer.

Bekijk de beleggingsfondsen

Toelichting op het Individueel Rekening Overzicht

U ontvangt ieder kwartaal van ons een Individueel Rekening Overzicht. Hieronder treft u een toelichting aan op dit overzicht.

Jaaroverzicht voor uw belastingaangifte

Eind februari sturen wij u een Jaaropgave. Deze kunt u gebruiken bij de aangifte van uw inkomenstenbelasting.

Lees meer

Informatieoverzicht

Elk jaar ontvangt u van ons het Individueel Rekening Overzicht. Hierdoor krijgt u inzicht in de ontwikkeling van de waarde van uw beleggingsverzekering. Naast dit overzicht ontvangt u ook jaarlijks een Informatieoverzicht. Dit Informatieoverzicht is bedoeld om u inzicht te geven in de inhouding van de kosten van uw beleggingsverzekering. Ook vindt u in dit overzicht voorbeelden van wat de verzekering voor u oplevert op de einddatum. Hieronder vindt u een toelichting op de verschillende begrippen.

Meer informatie over beleggingsverzekeringen

Op www.aegon.nl/beleggingsverzekeringen leest u meer over de laatste ontwikkelingen rondom beleggingsverzekeringen. Zoals de mogelijkheden met uw beleggingsverzekering, het inzicht in uw product en nog veel meer. U ontvangt bij uw Aegon Van Nierop product ieder kwartaal op papier een Individueel Rekening Overzicht. Let op: Uw product is niet inzichtelijk via Mijn Aegon.