Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik wil voorkomen dat ik arbeidsongeschikt word

Als ondernemer is het belangrijk dat u goed in uw vel zit. Maar met iedereen gaat het wel eens wat minder. Heeft u last van stress of voelt u zich niet fit? Wacht niet te lang, maar laat het ons weten. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. We zoeken samen met u naar een oplossing.

Voorkomen is beter dan genezen

Advies over uw manier van werken 

Wilt u fysiek sterker en fitter worden om klachten te voorkomen? Of wordt het steeds lastiger om uw werk goed te organiseren? Onze arbeidsdeskundigen zijn gespecialiseerd in uw branche en weten wat er op de werkvloer leeft. Ze analyseren uw werksituatie grondig. U krijgt concreet advies over de organisatie van uw werk en over uw werkhouding. Goed om te weten: onze arbeidsdeskundigen adviseren ook voor de langere termijn.

Ondernemersadvies en coaching 

Is de werkdruk hoog? Heeft u steeds minder tijd voor het werk dat u energie geeft? Groeit uw bedrijf snel? Onze bedrijfskundige coaches zijn ervaren ondernemers. Zij denken mee over de organisatie van uw onderneming en over uw marketingstrategie. Ook onze psychologen staan voor u klaar en kunnen u coachen: bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft bij drukte op de werkvloer. Goed om te weten: Aegon werkt samen met vaste partners. Hierdoor is coaching en advies op korte termijn beschikbaar.

Duidelijke afspraken over kosten en vergoeding

We gaan graag met u in gesprek over uw situatie. Samen maken we een plan van aanpak. We werken hierbij met onze eigen partners in dienstverlening. Vooraf maken we duidelijke afspraken over kosten en vergoeding.

Het kan natuurlijk zijn dat u liever uw eigen dienstverlener kiest. Neem in dat geval contact met ons op. Dan kijken we of Aegon deze kosten vergoedt. Goed om te weten: we vergoeden alleen kosten die vooraf zijn gemeld en goedgekeurd.

Bent u bij ons verzekerd? Wij staan voor u klaar!

Wat uw vraag ook is, we helpen u graag. Vul uw gegevens in en geef aan wanneer u het liefst gebeld wilt worden. 

Bel me terug over mijn AOV verzekering