Klant aan het woord: Blue Bricks

Blue Bricks: 'Samen gaan we de uitdaging aan'

‘Bij Blue Bricks helpen we klanten om van hun verandertrajecten een succes te maken. Daar komt veel bij kijken. Interne ontwikkeling, coaching, gedrevenheid en gemeenschappelijke waarden zijn bijvoorbeeld noodzakelijk. Als ik kijk naar het onderwerp pensioen, dan is daar ook een verandertraject noodzakelijk. Het pensioenstelsel is al aan het wijzigen, maar het gedrag van de mensen nog niet. Voor de meeste mensen blijft pensioen een ‘ver-van-hun-bed-show’. Maar het is wel nodig dat mensen zich periodiek in hun pensioensituatie gaan verdiepen. Samen met Aegon Cappital gaan wij die uitdaging aan.' Ronald van Steennis, directeur Blue Bricks

Image
Blue Bricks

Wat we deden

We nodigden de medewerkers van Blue Bricks uit bij ons hoofdkantoor in Den Haag voor een pensioenworkshop. Daar vertelden we hoe je in Nederland pensioen opbouwt. Ook gaven we inzicht in hun financiële situatie en deelden we tips en adviezen. Verder maakten ze kennis met onze nieuwe tool FinSnap. Met FinSnap krijgen gebruikers binnen 10 minuten een indicatief beeld van hun netto-inkomen voor nu én voor later. Ook ontdekken ze direct wat de kansen en aandachtspunten zijn. De check kan alleen gedaan worden, of samen met een partner.

De resultaten

  • Ruim 70% van de medewerkers van Blue Bricks was te gast op ons kantoor.
  • Zij waardeerden de pensioenworkshop gemiddeld met een 8,5.
  • 12,5% van hen heeft aansluitend een betaald adviesgesprek gehad met Aegon Advies. De werkgever betaalde de kosten hiervoor.
  • In een afsluitende enquête gaf 100% van de geënquêteerden aan het gebruik van FinSnap vanuit de werkgever te waarderen.
Image
iPad FinSnap

Meer weten over FinSnap?

Lees alles over FinSnap op onze speciale pagina. En bekijk wat we verder doen om werknemers vooruit te laten kijken naar hun pensioen.

Samen vooruitkijken Lees alles over FinSnap
Image
Over Blue Bricks

Over Blue Bricks

Blue Bricks realiseert succesvolle (ICT-)projecten. Gebouwd op een fundament van transparantie en zuiverheid. Waar een rotsvast geloof bestaat dat succesvol veranderen door succesvolle projecten een keuze is.