Een goed pensioen. Voor al je werknemers.

Waarom Aegon Cappital

Wij zijn een pensioenuitvoerder die al voor ruim 5600 bedrijven de pensioenregeling uitvoert. Wij maken pensioen leuk en begrijpelijk. Zo hebben we niet alleen de beste rendementen, maar zorgen we er ook samen voor dat je werknemers pensioenbewuster worden.

Image
Werkgever

Samen maken we pensioen leuk!

Als werkgever ben je verplicht je werknemers te informeren over hun pensioen. Wij regelen dit voor je. Met een portaal en app die laten zien hoe hun pensioen ervoor staat. En we gaan nog een stapje verder. Met een persoonlijke activatiespecialist maken we een plan op maat om je werknemers te activeren, pensioen leuk te maken en het bewustzijn te verhogen. Bijvoorbeeld met een pensioenbarista, webinar of AR-experience.

Ontdek onze mogelijkheden

Alles in 1 pakket

De administratie, beleggingen en voorlichting: bij ons zit het allemaal in 1 pakket. Met een vaste prijs per werknemer. Duidelijk en overzichtelijk.

Persoonlijk contact

Je krijgt bij ons een vast aanspreekpunt, waar je met al je vragen terecht kan. Korte lijntjes dus.

Goede beleggingsresultaten

We beleggen de premies, voor een zo goed mogelijk pensioen voor je werknemers. We behalen uitstekende rendementen. En omdat we zo groot zijn, houden we de kosten laag.

Hulp bij activatie

Goed geïnformeerde werknemers hebben meer financiële rust. Daar helpen we jou als werkgever mee via AegonCappital@Work. Met bijvoorbeeld een webinar of pensioenpubquiz.

Image
Vernieuwing pensioenstelsel

Is jouw pensioen akkoord?

Die van ons in ieder geval wel. Bij ons worden alle nieuwe pensioenregelingen al uitgevoerd volgens de nieuwe Pensioenwet. Dus als jij ook de pensioenen van je werknemers bij ons onderbrengt, heb je alles in 1 klap geregeld.

Bekijk de mogelijkheden
Image
We beleggen verantwoord én realistisch

Duurzaamheid & pensioen

Ons doel is glashelder: klimaatneutraal beleggen in 2050. Daarom sluiten we nu al 700 bedrijven uit die niet aan onze duurzaamheidseisen voldoen. En met de rest verduurzamen we stap voor stap naar nul uitstoot.

Lees ons stappenplan
Image
Beleggen met de juiste mix

Een pensioenregeling bij Aegon Cappital

Bij ons bouwen jouw werknemers pensioen op in een eigen pensioenpot. Dit geld beleggen we voor een zo hoog mogelijk pensioen. Bij ons kun je pensioenregeling samenstellen die het beste bij je past.

Alles over hoe we beleggen

Al 5600 werkgevers gingen je voor

En die zijn ook dik tevreden met ons. Op klanttevredenheid scoren we namelijk een 7,7.

Een keertje kennismaken?

Leuk! Je kunt op onze website nog veel meer lezen over pensioen. Wil je liever iemand spreken? Laat dan je gegevens achter en wij bellen jou. Ons salesteam staat voor je klaar.

Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers

Waarover wil je meer informatie
Waarover wil je meer informatie
Je naam
Je naam
Je organisatie
Je organisatie
Je e-mailadres
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Je telefoonnummer