Weg met eenheidsworst

Kies zelf waar je je pensioen onderbrengt

Vrijwillig aangesloten bij een bedrijfstakpensioenfonds? Of niet-vrijwillig overgegaan naar een pensioenverzekeraar? Grote kans dat jij en je werknemers moeten eten wat er op het menu staat. Dat kan anders.

Image
Weg met eenheidsworst

Het Nederlandse pensioenstelsel staat voor een ingrijpende hervorming. De komende jaren gaat iedereen over naar een beschikbare premieregeling. Hét moment om te bepalen waar jij je pensioenregeling onderbrengt.

Bij Aegon Cappital bepaal je als werkgever zelf wat je wel en niet aanbiedt, samen met je adviseur. Bijvoorbeeld hoe hoog het opbouwpercentage en de eigen bijdrage zijn. En wat blijkt? Die keuzevrijheid valt in de smaak (net als onze uitstekende beleggingsresultaten trouwens). Past ook perfect bij de huidige tijdgeest, nu werkgevers arbeidsvoorwaarden steeds meer als een menukaart presenteren aan hun personeel.

Kortom, waarom kiezen voor eenheidsworst? Ga voor vrijheid. Vrijheid om samen met je adviseur het ideale pensioen samen te stellen. Een pensioen dat werkt voor jouw werknemers.

Image
Pensioenakkoord

Vernieuwing pensioenstelsel

Het wetsvoorstel voor de Wet toekomst pensioenen is naar de Tweede Kamer gestuurd. We helpen je graag je weg te vinden in de vernieuwde wetgeving.

Aan de slag
Image
5 redenen waarom jij kiest voor Aegon Cappital

5 redenen waarom jij kiest voor Aegon Cappital

Meer dan 5600 werkgevers vertrouwen voor hun pensioen op Aegon Cappital. Waarom ze voor ons kiezen? We hebben de 5 belangrijkste redenen op een rij gezet.

5 redenen voor een overstap
Image
Hulp bij vooruitdenken

Hulp bij vooruitdenken

Nu slimme keuzes maken voor later. Dat is het doel. Alleen gaat dat niet altijd vanzelf. Met Aegon Cappital @Work brengen we je werknemers in beweging voor hun pensioen.

Check wat het oplevert
Image
Verantwoord beleggen

Verantwoord beleggen

Een pensioen is pas écht goed als je ervan kunt genieten in een eerlijke en schone wereld. Daarom beleggen we verantwoord.

Alles over verantwoord beleggen
Image
Zelf je regeling samenstellen

Zelf je regeling samenstellen

Jouw bedrijf is uniek. Met een eigen cultuur en eigen wensen. Bij ons stel je een pensioenregeling samen die daar volledig op aansluit.

Ontdek de mogelijkheden
Image
MoneyView

MoneyView beloont Aegon Cappital met 5 sterren

Financieel onderzoeksbureau MoneyView heeft 13 premieovereenkomsten van 11 verschillende aanbieders onder de loep genomen. En wat blijkt? Aegon Cappital wint als enige 5 sterren in de categorie ‘prijs’! Ons pensioencontract met risicodekking bij elipsLife biedt de gunstigste verhouding tussen verwachte deelnemersopbrengsten en werkgeverslasten.

De verhalen van onze klanten

Video file

Vooruitdenken met Vodafone Ziggo

Wat vooruitdenken betekent voor Vodafone Ziggo? Zorgen dat je morgen relevant bent. Voor je klanten én je werknemers. Thijs van Loon vertelt hoe ze dat aanpakken. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere klanten? Lees ze hier.

Zullen we kennismaken?

We kunnen er nog véél meer over schrijven, maar zullen we gewoon een keer kennismaken? Ons salesteam staat voor je klaar.