Image
Adviseur Aegon Cappital

Wij zijn een pensioenuitvoerder die voor meer dan 5800 bedrijven de pensioenen uitvoert. Een goede keuze dus, die je aan je klanten kunt adviseren.

Image
Beleggen met de juiste mix

Onze pensioenregelingen

Bij Aegon Cappital bouwen alle deelnemers pensioen op in een beschikbare-premieregeling. Dat betekent dat er voor iedere deelnemer een eigen pensioenpot is. Dit geld beleggen we voor een zo hoog mogelijk pensioen. Een werkgever kan ervoor kiezen alleen de standaard pensioenregeling aan te bieden of ook de netto pensioenregeling.

Alles over hoe we beleggen
Image
Hart voor mens, maatschappij en milieu

We doen het samen

Als adviseur ben je voor ons een onmisbare partner. Jij bent degene die de werkgever helpt bij het kiezen van de pensioenregeling die het best past bij de organisatie. We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Neem contact op met je accountmanager
Image
We beleggen verantwoord én realistisch

Duurzaamheid & pensioen

Ons doel is glashelder: klimaatneutraal beleggen in 2050. Daarom sluiten we nu al 700 bedrijven uit die niet aan onze duurzaamheidseisen voldoen. En met de rest verduurzamen we stap voor stap naar nul uitstoot.

Lees ons stappenplan

Alles in 1 pakket

De administratie, beleggingen en voorlichting: bij ons zit het allemaal in 1 pakket. Met een vaste prijs per werknemer. Duidelijk en overzichtelijk.

Persoonlijk contact

Je klant krijgt bij ons een vast aanspreekpunt, waar die met alle vragen terecht kan. Korte lijntjes dus.

Goede beleggingsresultaten

We beleggen de premies, voor een zo goed mogelijk pensioen voor de deelnemer. We behalen uitstekende rendementen. En omdat we zo groot zijn, houden we de kosten laag.

Hulp bij activatie

Wij helpen je klant om het pensioenbewustzijn van de werknemers te vergroten. Met bijvoorbeeld een webinar of pensioenpubquiz.

Al 5800 werkgevers gingen jouw klant voor

En die zijn ook dik tevreden met ons. Op klanttevredenheid scoren we namelijk een 7,7.

Image
Naar het adviseursportaal

Alles online te regelen

Een offerte aanvragen. Een wijziging doorgeven voor een klant. Of het nabestaandenpensioen vanaf nu verzekeren. Je regelt het gemakkelijk zelf in het portaal.

Naar het adviseursportaal

Meer horen?

Dan is een keertje bellen misschien een goed idee. Laat je gegevens achter en wij bellen jou. Onze adviseurs staan voor je klaar.

Of neem zelf contact op met een van onze medewerkers

Waarover wil je meer informatie
Waarover wil je meer informatie
Je naam
Je naam
Je organisatie
Je organisatie
Je e-mailadres
Je e-mailadres
Je telefoonnummer
Je telefoonnummer