Belang van goed advies

Een doel zonder plan is slechts een wens. Een goed financieel advies maakt het verschil.

Naar offreren
Image
Adviseur

Inzicht in uw portefeuille en offreren

U bent een onmisbare partner

Als adviseur bent u voor ons een onmisbare partner. U helpt werkgevers bij zaken zoals het selecteren van de juiste pensioenregeling en helpt medewerkers bij het maken van financiële keuzes.

Samen voor werkgevers

Wij durven het hardop te zeggen: met een pensioenregeling van Aegon Cappital helpt u niet alleen uw klant, maar ook uzelf. Daarbij maakt het niet uit of er gekozen wordt voor een pensioenabonnement of pensioencontract. Kwaliteit is namelijk altijd gegarandeerd. En u profiteert zelf ook van de voordelen die wij uw klant bieden: betrouwbaarheid, online gemak en uitstekende service. Samen zorgen we zo voor tevreden werkgevers.

Samen voor medewerkers

Wij doen er alles aan om medewerkers te helpen met vooruitkijken en met keuzes maken. Maar financieel advies geven wij niet. Daar ligt uw rol. U kunt in gesprek gaan met medewerkers. Horen wat voor hen belangrijk is. Hen aanzetten om in actie te komen. En helpen bij het maken van een totaalplaatje waarin naast pensioen ook zaken zoals een hypotheek en eventuele vrijkomende lijfrentes meegenomen worden. Samen maken we zo medewerkers goed met geld.