Startkapitaal van Aegon Cappital

Vooruitdenken is waar we bij Aegon Cappital blij van worden. Want als we het hebben over pensioen gaat het vooral om het maken van slimme keuzes voor later. Dat doen we samen met werkgevers, adviseurs en werknemers.

Image
Startkapitaal van Aegon Cappital

Naast dat we er alles aan doen om verantwoord te beleggen doen we meer. Slimme keuzes maken gaat ook over zorgdragen voor de wereld waarin we leven. Daarom doneren we als Aegon Cappital voor elk klantbezoek twee bomen aan Trees For All. Als dank voor de ontmoeting en als symbool voor de relatie en ambitie, zodat we over een aantal jaar terug kunnen kijken naar een relatie met diepe wortels en hoge pieken. Want als we samen gaan groeien, doneren we namelijk ook voor elke 20 deelnemers een extra boom. In totaal streven we er naar om als Aegon Cappital 1600 bomen te doneren in 2023.

Image
Startkapitaal van Aegon Cappital_v2
Image
Startkapitaal van Aegon Cappital_v1
Image
We beleggen verantwoord én realistisch

We beleggen verantwoord én realistisch

We beleggen om werknemers een zo groot mogelijke kans te geven op een goed pensioen. Maar een pensioen is pas écht goed als je ervan kunt genieten in een schone en eerlijke wereld. Wil je weten hoe we binnen Aegon Cappital omgaan met verantwoord beleggen?

Lees dan hier verder