Klant aan het woord: Euronext

“Bij Aegon Cappital kregen we de keuzemogelijkheden waar wij naar op zoek waren”

Cees Colijn, Head of HR Nederland en België:

“Bij Euronext is nadenken over de toekomst een belangrijk element geworden voor onze medewerkers. Pensioen is daar een belangrijk onderdeel van. Maar pensioen is ook heel ver weg. Daarom vinden wij het belangrijk dat er nu al actieve keuzes voor het pensioen gemaakt kunnen worden. Zo gaat pensioen nu al leven. Een mooi voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om je pensioenpremie zelf te kunnen beleggen. Bij Aegon Cappital kan dat. Daarnaast profiteert iedereen van een gebruiksvriendelijke online omgeving waarin keuzes duidelijk en gemakkelijk gemaakt kunnen worden.

Image
Euronext
Video file

Klant aan het woord: Euronext

Vooruitdenken met: Cees Colijn, Head of HR Nederland en België Euronext

Wat komt het eerste in je op bij het woord vooruitdenken?

Dan denk ik aan regie. De mogelijkheid voor medewerkers om zelf invulling te geven aan hun toekomst.

Hoe kijk je daarbij naar pensioen?

Pensioen is voor de meeste medewerkers nog heel ver weg. Niet iets waar je snel regie op wilt nemen. Maar het wordt wel steeds belangrijker.

Welke kansen zie je daarbij?

Door (pensioen)keuzes naar voren te halen. Bij Euronext bieden we onze medewerkers bijvoorbeeld de mogelijkheid om hun pensioenpremie zelf te beleggen. Dat past natuurlijk ook 100% bij wie wij zijn als Euronext.

Waarom de keuze voor Aegon Cappital?

Aegon Cappital heeft als geen ander laten zien, dat ze instaat zijn om pensioenkeuzes te laten leven. In de communicatie en in de uitvoering.

Over Euronext

Euronext is de grootste Europese aandelenmarkt en een toonaangevend handelsplatform voor derivaten. Het platform biedt ambitieuze onderneming uit binnen- en buitenland toegang tot de wereldwijde kapitaalmarkt en verbindt verschillende marktpartijen met elkaar.

Cees is Head of HR bij Euronext. Wil je meer weten over Euronext of wat Cees van de pensioenregeling bij Aegon Cappital vindt? Stuur Cees dan gerust een bericht.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze andere klanten?

Je leest welke uitdagingen onze klanten hadden, en hoe we die samen met hen én de adviseur zijn aangegaan.

Lees de ervaringen van andere klanten