Aegon Cappital (PPI)

Wij zijn Aegon Cappital. De premiepensioeninstelling (PPI) van Aegon. Vooruitdenken, dat is waar we blij van worden. Samen met adviseurs, werkgevers en werknemers. Zodat werknemers nĂș slimme keuzes maken voor later.

Zo doen we dat
Image
Aegon Cappital

Een moderne pensioenregeling

Wat leuk dat je interesse hebt in onze pensioenregeling! Op onze site lees je hoe we omgaan met belangrijke zaken als pensioenbeleggen en pensioencommunicatie. Ook vertellen we kort iets over onszelf. Zodat je weet wie we zijn en wat je van ons kunt verwachten.

3 dingen waarop je kunt vertrouwen

Image
pensioenstelsel

Wet toekomst pensioenen

Nederland vernieuwt het pensioenstelsel. De aangepaste regels gelden vanaf 1 januari 2023, en uiterlijk 1 januari 2028 moet iedereen klaar zijn. Goed om te weten: we zijn er klaar voor!

Image
fondsbeheerders

Uitstekende beleggingsresultaten

Onze fondsbeheerders zijn goud waard. Dankzij hun expertise zet Aegon Cappital al jaren ijzersterke beleggingsresultaten neer. En dat is goed nieuws voor het pensioen van je werknemers!

Image
overstappen

Overstappen zonder zorgen

Overstappen naar een nieuwe pensioenuitvoerder: genoeg werkgevers die ertegen opzien. Nergens voor nodig. Dankzij onze handige overstapservice loopt alles op rolletjes. En is er toch iets, bel ons dan direct even!

Image
tony chocolade Aegon Cappital

Meer weten?

Weten dat alles goed geregeld is. Zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. Aegon Cappital zorgt ervoor.

Lees hoe we dat doen