Welkom bij Aegon Cappital

Aegon Cappital maakt pensioen leuk en gemakkelijk. Wij zijn een pensioenuitvoerder waar alles klaar is voor de toekomst. En waar al meer dan 5600 werkgevers en 320.000 deelnemers pensioen opbouwen.

Image
Aegon Cappital

Ben je een werkgever, werknemer of adviseur?

Image
Pensioenakkoord

Is jouw pensioen akkoord?

Die van ons in ieder geval wel. Bij ons worden alle nieuwe pensioenregelingen al uitgevoerd volgens de nieuwe Pensioenwet. Dus als jij ook de pensioenen van je werknemers bij ons onderbrengt, heb je alles in 1 klap geregeld.

Bekijk wat er verandert
Image
AegonCappital@Work

AegonCappital@Work

Omdat we weten dat elk extra zetje helpt, hebben we AegonCappital@Work. Natuurlijk kan je adviseur hierbij een prominente rol spelen. Wat we zoal organiseren? Van pensioenbarista’s tot een virtuele of fysieke pensioenpubquiz. En van een uitgebreide e-learning tot augmented reality. Samen maken we een opzet op maat.

Lees meer over onze mogelijkheden
Image
We beleggen verantwoord én realistisch

Duurzaamheid & pensioen

Ons doel is glashelder: klimaatneutraal beleggen in 2050. Daarom sluiten we nu al 700 bedrijven uit die niet aan onze duurzaamheidseisen voldoen. En met de rest verduurzamen we stap voor stap naar nul uitstoot.

Lees ons stappenplan
Image
Klachten

Een keertje kennismaken?

Leuk! Je kunt op onze website nog veel meer lezen over pensioen. Wil je liever iemand spreken? Laat dan je gegevens achter en wij bellen jou. Ons salesteam staat voor je klaar.

Neem zelf contact op met een van onze medewerkers

Al 5600 werkgevers kozen voor onze dienstverlening

En die zijn ook dik tevreden met ons. Op klanttevredenheid scoren we namelijk een 7,7.

Blijf op de hoogte

Image
Eerder of later met pensioen

Eerder of later met pensioen: hier moet je op letten

Wil je langer doorwerken of juist eerder stoppen met werken. Of overweeg je met deeltijdpensioen te gaan? Er is meer mogelijk dan je misschien denkt, maar denk daarbij wel goed na over de eventuele gevolgen.

Lees het nieuwsartikel
Image
cappital - wtp offerte

Een Wtp-offerte? Bij Aegon Cappital kan het.

Met de introductie van de nieuwe Pensioenwet staan we aan de vooravond van de grootste pensioenhervorming sinds decennia. Iedereen gaat er wat van merken en vrijwel iedere Nederlander krijgt er mee te maken: het vernieuwde pensioenstelsel.

Lees het nieuwsartikel
Image
Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor werkgevers

Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor werkgevers?

Volgend jaar is het zover: de Wet toekomst pensioen (Wtp) gaat in. Aanvankelijk zou deze al op 1 januari ingaan, maar de ingangsdatum is uitgesteld tot 1 juli 2023 omdat er nog overleg wordt gevoerd in de Tweede Kamer.

Lees het nieuwsartikel