Image
Aegon Cappital

Wij zijn de pensioenuitvoerder die klaar is voor de toekomst. En waar al meer dan 320.000 deelnemers pensioen opbouwen.

Meer informatie voor:

Image
Pensioenakkoord

Is jouw pensioen akkoord?

Die van ons in ieder geval wel. Bij ons worden alle nieuwe pensioenregelingen al uitgevoerd volgens de nieuwe Pensioenwet. Dus als jij ook de pensioenen van je werknemers bij ons onderbrengt, heb je alles in 1 klap geregeld.

Bekijk wat er verandert
Image
AegonCappital@Work

AegonCappital@Work

Pensioen kan moeilijk en complex zijn. Daarom helpen wij jouw werknemers graag op weg naar een goed salaris voor later. Weten hoe wij dat doen?

Bekijk onze mogelijkheden
Image
We beleggen verantwoord én realistisch

Duurzaamheid & pensioen

Ons doel is glashelder: klimaatneutraal beleggen in 2050. Daarom sluiten we nu al 700 bedrijven uit die niet aan onze duurzaamheidseisen voldoen. En met de rest verduurzamen we stap voor stap naar nul uitstoot.

Bekijk ons stappenplan
Image
Klachten

Een keertje kennismaken?

Leuk! Je kunt op onze website nog veel meer lezen over pensioen. Wil je liever iemand spreken? Laat dan je gegevens achter en wij bellen jou. Ons salesteam staat voor je klaar.

Neem contact met ons op

Alles over de transactie Aegon en a.s.r.

Op 8 juni heeft a.s.r. bekend gemaakt wie leiding gaan geven aan de voorgenomen samenvoeging van de verschillende bedrijfsonderdelen van a.s.r. en Aegon Nederland.

Dit betekent het voor Aegon Cappital

Al 5800 werkgevers kozen voor onze dienstverlening

En die zijn ook dik tevreden met ons. Op klanttevredenheid scoren we namelijk een 7,7.

Blijf op de hoogte

Image
Pensioen APK van Aegon Advies

Zo doe je je eigen pensioen-apk

Als je een auto hebt, moet deze elk jaar naar de keuring. Tijdens deze keuring wordt gekeken naar de technische staat van je auto. Maar hoe zit het eigenlijk met de staat van je pensioen? Voorkom dat pensioen je overkomt en doe je eigen pensioen-apk.

Lees het nieuwsartikel
Image
cappital - wtp offerte

Een Wtp-offerte? Bij Aegon Cappital kan het.

Met de introductie van de nieuwe Pensioenwet staan we aan de vooravond van de grootste pensioenhervorming sinds decennia. Iedereen gaat er wat van merken en vrijwel iedere Nederlander krijgt er mee te maken: het vernieuwde pensioenstelsel.

Lees het nieuwsartikel
Image
Angst voor de nieuwe pensioenregeling?

Angst voor de nieuwe pensioenregeling? Dat hoeft niet.

Werkgevers staan niet te trappelen om hun pensioenregeling aan te passen conform de nieuwe pensioenregels. ‘Maar als je op tijd begint, kun je een goede afweging maken en een goede pensioenregeling afspreken’.

Lees het nieuwsartikel