Aegon Cappital

Wij zijn Aegon Cappital. De premiepensioeninstelling (PPI) van Aegon. Vooruitdenken, dat is waar we blij van worden. Samen met adviseurs, werkgevers en werknemers. Zodat werknemers nú slimme keuzes maken voor later.

Mijn Aegon Cappital
Image
Aegon Cappital

3 dingen waarop je kunt vertrouwen

Image
Wet toekomst pensioenen

Wet toekomst pensioenen

Nederland vernieuwt het pensioenstelsel. De aangepaste regels gelden vanaf 1 januari 2023, en uiterlijk 1 januari 2027 moet iedereen klaar zijn. Goed om te weten: we zijn er klaar voor!

Image
Uitstekende beleggingsresultaten

Uitstekende beleggingsresultaten

Onze fondsbeheerders zijn goud waard. Dankzij hun expertise zet Aegon Cappital al jaren ijzersterke beleggingsresultaten neer. En dat is goed nieuws voor het pensioen van je werknemers!

Image
Overstappen zonder zorgen

Overstappen zonder zorgen

Overstappen naar een nieuwe pensioenuitvoerder: genoeg werkgevers die ertegen opzien. Nergens voor nodig. Dankzij onze handige overstapservice loopt alles op rolletjes. En is er toch iets, bel ons dan direct even!

Image
Tony chocolade Aegon Cappital

Meer weten?

Weten dat alles goed geregeld is. Zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. Aegon Cappital zorgt ervoor.

Lees hoe we dat doen

Blijf op de hoogte

Image
Eerder of later met pensioen

Eerder of later met pensioen: hier moet je op letten

Wil je langer doorwerken of juist eerder stoppen met werken. Of overweeg je met deeltijdpensioen te gaan? Er is meer mogelijk dan je misschien denkt, maar denk daarbij wel goed na over de eventuele gevolgen.

Lees het nieuwsartikel
Image
Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor werkgevers

Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor werkgevers?

Volgend jaar is het zover: de Wet toekomst pensioen (Wtp) gaat in. Aanvankelijk zou deze al op 1 januari ingaan, maar de ingangsdatum is uitgesteld tot 1 juli 2023 omdat er nog overleg wordt gevoerd in de Tweede Kamer.

Lees het nieuwsartikel
Image
Anna geeft tips

Pensioengat? Anna geeft tips om het ongemerkt te dichten

Veel Nederlanders hebben er eentje: een pensioengat. Je bouwt dan te weinig pensioen op. Anna van Vliet, onze pensioencoach, vertelt hoe je geld opzijzet voor je pensioen.

Lees het nieuwsartikel