Nieuws

Image
Huiskamer
Kwartaalverslag Aegon Hypotheken Q3 2022 

6 december 2022 - In deze update bespreken we de hypotheekmarkt en gerelateerde ontwikkelingen. Van de woningmarkt tot de lancering van onze huisscan samen met homeQgo en de aangepaste werkwijze voor explain-doelgroepen. Alles komt aan bod.

Image
Werkgever
Hypotheekaanvragen en wijzigingen nog in 2022 afgehandeld hebben? Regel het op tijd

5 december 2022 - Nog één maand en dan start 2023. We staan voor u klaar en zetten al onze medewerkers in om de afgegeven garanties te behalen. Kijk voor actuele verwerkingstijden op AIP en bel of contact ons alleen als het echt nodig is. Bekijk in dit bericht alle uiterste inleverdata. 

Image
Papa met dochter op de bank
We stoppen per 16 december met accepteren van aanvragen met Koop Goedkoop, Koop Garant of Regionaal Grondbezit

5 december 2022 - Vanaf vrijdag 16 december 2022 stoppen wij met het accepteren van aanvragen met Koop Goedkoop, Koop Garant en Regionaal Grondbezit. Lopende aanvragen met één van deze erfpacht- of kortingsconstructies waarvan wij alle stukken vóór 16 december 2022 ontvangen (dossier compleet), worden door ons beoordeeld. U krijgt, indien akkoord, nog dit jaar een bindend aanbod.

 

Image
Zonnepanelen verzekeren
Aegon en homeQgo willen nog meer huizen verduurzamen

1 november 2022 - Klanten van Aegon kunnen vanaf nu aan de slag met de huisscan van homeQgo. Via een aantal eenvoudige stappen krijgen klanten én niet-klanten van Aegon een online duurzaamheidsadvies voor een specifieke woning. Ook kunnen ze voorlopige offertes aanvragen voor de verduurzamingsproducten waar ze interesse in hebben. Met deze lancering zet Aegon een belangrijke vervolgstap in haar ambities om de energietransitie te versnellen.

Image
Stel zoekt huis
U kunt vanaf 1 november 2022 geen nieuwe (bank)spaarhypotheken meer bij ons afsluiten

31 oktober 2022 - Vanaf dinsdag 1 november 2022 stoppen wij met de verkoop van (bank)spaarhypotheken voor nieuwe klanten. Alle klanten met een bestaande Aegon Bankspaarhypotheek Rekening of Aegon Spaarhypotheek Verzekering kunnen dit product wel meenemen naar een nieuwe hypotheek. De details leest u hier

Image
tips
We nemen 1 november afscheid van Skydoo

14 oktober 2022 - Het is zover: Aegon stopt met Skydoo. Hier leest u wat dit voor u betekent.    

Image
Man met dochter in de huiskamer
CDD: extra klantinformatie nodig bij drie beheerprocessen

14 oktober 2022 - Customer Due Diligence (CDD) is niet uit de financiële wereld weg te denken. Dit proces is ook wel bekend als Know Your Customer (KYC). Ons integriteitsbeleid beweegt met de wettelijke eisen mee. December 2021 introduceerden wij het klantbeeldformulier in ons acceptatieproces. Vanaf 1 november 2022 voegen we het klantbeeldformulier ook toe aan het beheerproces. Vanaf deze datum hebben wij aanvullende klantinformatie nodig voor de wijzigingen die u dan in gang zet

Image
Vader en dochter in de huiskamer
Veelgestelde vragen CDD

14 oktober 2022 - Vanaf 1 november 2022 gaat er iets wijzigen in ons beheerproces. Wij hebben dan aanvullende klantinformatie nodig. Alle ins-en-outs leest u in deze lijst met veelgestelde vragen. 

Image
Zonnepanelen laten plaatsen
Voorwaarden Duurzaam Depot gewijzigd 

Met ingang van 6 oktober gelden er een aantal wijzigingen bij de aanvraag van een Duurzaam Depot. 

Image
Jonge moeder met kind in de keuken
Proces Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid versneld dankzij Selfservice

Wist u dat onze selfservice afgelopen jaar is uitgebreid met Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid? 

Usabilla Feedback