Nieuws

Image
matthijs tekent convenant
Convenant 'Ouderen en toekomstbestendig wonen'
Publication date

Op 5 april 2024 is het convenant Ouderen en toekomstbestendig wonen ondertekend. Matthijs Hofstede deed dat namens de merken a.s.r. en Aegon. Dit initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties heeft als doel ouderen te helpen om passend te blijven of gaan wonen.

Image
Aegon Cappital - Mijn Aegon Cappital
Onze vernieuwde hypotheekgids staat klaar 
Publication date

De vernieuwde hypotheekgids bevat geen wijzigingen die we nog niet naar u gecommuniceerd hebben. We hebben hier en daar wel bepaalde onderwerpen aangevuld met extra informatie en/of verduidelijkt.  

Image
tips
Nieuw model werkgeversverklaring NHG
Publication date

Sinds 1 maart is de nieuwe werkgeversverklaring NHG beschikbaar. Dit nieuwe model is met ingang van 1 mei 2024 verplicht.  

Image
Man en vrouw aan tafel pratend over identificatie Aegon
Nieuw in Mijn Aegon: de hypotheektijdlijn
Publication date

Vanaf 26 maart kunnen uw klanten gebruik maken van een gloednieuwe functie in Mijn Aegon: de hypotheektijdlijn. Een handige tool die inzicht in een hypotheek voor uw klant gemakkelijker maakt dan ooit. 

Image
Meer weten over het MKB Verzuimplan? Vraag advies aan
Nieuw in advieskansen: status en notities
Publication date

Vanaf nu kunt u elke advieskans gemakkelijk een status geven. Zo ziet u in één oogopslag welke advieskans nieuw is, welke u al heeft behandeld of welke u heeft verwijderd. Ook kunt u samen met collega’s per advieskans een notitie toevoegen.  

Image
blog_groene_voornemens_teaser
Neemt u de huisscan van homeQgo al mee in uw adviesgesprek? Doen! 
Publication date

Veel mensen vinden het lastig om uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn als ze aan de slag willen met verduurzaming. Dat geldt voor zowel de energiebesparende maatregelen die er bestaan, als de financiering daarvan. Hoe u uw klant hierbij kunt helpen? 

Image
stel aan tafel
Ook dit jaar maken we mensen financieel fit 
Publication date

Hebben onze hypotheekklanten grip op hun geld? We vertellen meer over onze hulp en de hulp van Geldfit. Ook bespaartips komen aan bod.

Image
Vrouw bekijkt Mijn Aegon app op tablet
Ontdek onze BeleidBuddy: de vernieuwde virtuele hypotheekgids op AIP!
Publication date

Wilt u altijd snel en makkelijk toegang tot alle informatie over ons acceptatie- en beheerbeleid? Dat kan! Dankzij de BeleidBuddy, de virtuele hypotheekgids op ons Aegon Intermediair Portaal (AIP). Deze chatbot helpt u om uw klanten snel optimaal van dienst te zijn!  

Image
Vooruitdenkers
Klantverhalen in beeld!
Publication date

Dagelijks komen er mensen bij u langs met een adviesvraag. Die consumenten helpt u op weg. U vertelt wat er zoal mogelijk is en wat de voor- en nadelen van de keuzes zijn. U geeft ze een advies passend bij hun situatie. Dit hebben we in beeld gebracht met twee video’s. 

Image
Hypotheek Aegon
De limiet voor Overbruggingskrediet verhogen we naar 90%
Publication date

Met ingang van 1 februari 2024 verandert ons beleid voor overbruggingskredieten. De limiet is vanaf deze datum maximaal 90% van de marktwaarde. Is de huidige woning nog niet verkocht? Dan is het overbruggingskrediet maximaal het verschil tussen 90% van de marktwaarde (taxatie of Calcasa Desktop Taxatie) van de huidige woning en het restant van de huidige lening. 

Usabilla Feedback