Nieuws

Image
Huis bezichtigen
Herinnering: vanaf november 2022 kunt u geen nieuwe (bank)spaarhypotheek meer afsluiten

Dit bericht publiceerden wij ook op 15 juli 2022. Goed om rekening mee te houden. De datum van 1 november nadert. De details leest u hier

Image
Hypotheekadviseur
Nieuwe Aegon Intermediair Portaal staat live!

Afgelopen week hebben we de nieuwe versie van Aegon Intermediair Portaal (AIP) in gebruik genomen. Benieuwd wat er is veranderd? Dat leest u in dit bericht.

Image
 Nieuwe voorwaarden Rechtsbijstandverzekering
Uitkeringsspecificaties voortaan digitaal in het AGWP

Je klant kan voortaan altijd en overal een Aegon Gezond Werkplan uitkeringsspecificatie opzoeken in het portaal. Voorlopig blijft je klant deze specificatie ook per post ontvangen. Als hierin iets verandert, geven we dit uiteraard vooraf door.

Image
Man bekijkt cookiestatement Aegon op laptop
Prolongatieborderellen vanaf nu alleen digitaal

Tot nu toe verstuurden we de prolongatieborderellen ook per post. En dat betekende iedere maand een flinke stapel papier de deur uit. Dat kan en moet tegenwoordig anders. Vandaar dat we de borderellen vanaf eind oktober digitaal aanleveren. Wat dit betekent? En waar ze staan? Dat lees je hieronder.

Image
tips
Presentatie arbeidsongeschiktheidsverzekering

Polisvoorwaarden zijn leidend voor de uitvoering van een verzekering. Waarin onderscheidt Aegon zich? Dat zijn onze medewerkers! Medewerkers die betrokken zijn bij tussenpersoon en klant. Nieuwsgierig geworden naar hoe Aegon polisvoorwaarden uitvoert met een menselijke maat? Lees dan verder.

Image
Oudere man in de tuin
Vanaf 3 oktober berekenen we de aflossingskosten 5 werkdagen voor passeren

Door onze overgang naar het ‘Elektronische Communicatie Hypotheken’ (ECH) systeem komt de aflosnota sneller bij de notaris. Hierdoor kunnen wij de periode tussen de geplande aflosdatum en de berekeningsdatum van de aflossingskosten bij oversluiten ook inkorten.

Image
Zo werkt een beroep op je AOV doen
Geen inzicht meer in betaalinformatie van levenproducten

21 September 2022 - Vanaf vandaag stoppen wij met het delen van de betaalinformatie van onze klanten met een levenproducten via het Aegon Intermediair Portaal.

Image
Huisdierenverzekering
Aanpassing Aegon Huisdierenverzekering afgerond

Per 1 november 2021 ging de premie voor onze huisdierenverzekering omhoog. Dit hebben we sindsdien per prolongatie ingevoerd voor onze klanten. We zijn nu bijna een jaar verder. En dat betekent dat de premie voor alle klanten met een huisdierenverzekering is aangepast. Wat er ook alweer is veranderd? In dit bericht leest u er meer over.

Image
Woonhuisverzekering Aegon
Verbeteringen digitaal melden woonhuisschade

Dit betekent dat u woonhuisschades voortaan eenvoudiger digitaal meldt. Bedankt voor alle tips en suggesties die u heeft gedaan. In dit bericht meer informatie over wat we hebben aangepast én wat dat voor u betekent. 

Image
Uitbreiding dekking bij schade door overstroming

Een kromgetrokken vloer, schimmel op de muur of beschadigde meubels. Na een overstroming kan water flinke schade achterlaten. Juist in een waterrijk land als Nederland is het belangrijk dat we daar als verzekeraar rekening mee houden. Daarom breiden we per 1 oktober 2022 de dekking van onze Woonhuis-, Inboedel- en Recreatie- of 2e woningverzekering uit. U leest er alles over in dit bericht.

Usabilla Feedback