Nieuws

Image
Vooruitdenkers
Klantverhalen in beeld!
Publication date

Dagelijks komen er mensen bij u langs met een adviesvraag. Die consumenten helpt u op weg. U vertelt wat er zoal mogelijk is en wat de voor- en nadelen van de keuzes zijn. U geeft ze een advies passend bij hun situatie. Dit hebben we in beeld gebracht met twee video’s. 

Image
Hypotheek Aegon
De limiet voor Overbruggingskrediet verhogen we naar 90%
Publication date

Met ingang van 1 februari 2024 verandert ons beleid voor overbruggingskredieten. De limiet is vanaf deze datum maximaal 90% van de marktwaarde. Is de huidige woning nog niet verkocht? Dan is het overbruggingskrediet maximaal het verschil tussen 90% van de marktwaarde (taxatie of Calcasa Desktop Taxatie) van de huidige woning en het restant van de huidige lening. 

Image
Wat dekt een inboedelverzekering?
Indexatie Aegon Woonhuis- en Inboedelverzekering 2024
Publication date

Ieder jaar bekijken wij de indexering van onze woonhuis- en inboedelverzekering. In dit bericht ziet u welke indexpercentages voor dit jaar gaan gelden. 

Image
Huiskamer
Kwartaalverslag Aegon Hypotheken Q3 2023
Publication date

Nieuwsgierig naar de cijfers? Bekijk meteen de facts & figures over de hypotheekmarkt van het derde kwartaal 2023. Naast de infographic hebben we ook andere informatie voor u op een rij gezet. 

Image
Jongen met skateboard
Klantmailing: veranderingen wonen en hypotheken in 2024
Publication date

Er verandert het één en ander in 2024 op het gebied van hypotheken. Voor woningbezitters en ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Onze hypotheekklanten informeren wij hierover per mail en op onze website

Image
Wettelijke bedragen 2024
Een pensioen dat meebeweegt
Publication date

Het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen biedt meerdere beleggingsprofielen. Daarmee is ons variabel pensioen geschikt voor een brede doelgroep. Maar er is nóg een belangrijk voordeel. Uw klant zit namelijk niet vast aan het eerder vastgestelde beleggingsprofiel. Verandert het leven van uw klant? Dan verandert het beleggingsprofiel mee. Hoe dat werkt? We vertellen het u graag.

Image
Financieel jaaroverzicht 2021 staat klaar
Jaaroverzichten in Mijn Aegon en in het adviseursportaal
Publication date

Uiterlijk 5 februari 2024 staan de jaaroverzichten voor de verschillende producten van onze klanten klaar in Mijn Aegon. 

Image
Uw langdurig zieke werknemer: bij Aegon is dat verzuim onze zorg
Afwijkende werkwijze voor het doorgeven van ziek- en herstelmeldingen
Publication date

Vanaf 1 januari 2024 kunt u geen ziekmeldingen meer doorgeven via het Aegon Werkgeversportaal. U leest in dit korte nieuwsitem hoe uw klant dit regelt.

Image
Hypotheekadvies
Nieuwe hypotheekgids vervangt de acceptatiehandleiding
Publication date

We hebben onze acceptatiehandleiding uitgebreid en voortaan heet deze de hypotheekgids. Naast acceptatie hebben we ook beheeronderwerpen in de gids opgenomen, inclusief de wijzigingen per 1 januari 2024. Zo vindt u steeds meer informatie op één plek. Handig!

Image
beste keus award independer 2023
Aegon sleept titel beste woonverzekering in de wacht
Publication date

Aegon wint de Independer Award Wonen 2023. Independer, de grootste vergelijkingssite van Nederland, reikt jaarlijks deze award uit aan de verzekeraar met de beste woonverzekering (inboedel– en opstalverzekering). In deze beoordeling wordt er naast prijs ook gekeken naar de kwaliteit van het product. 

Usabilla Feedback