Nieuws

Image
tips
Nieuwe functionaliteit in AIP: hypotheekaanvraag annuleren

26 januari 2023 - Door jullie feedback hebben wij deze extra mogelijkheid toegevoegd: Aanvraag annuleren. Dit is vanaf nu eenvoudig online te regelen in ons adviseursportaal.

Image
Wat dekt een inboedelverzekering?
Indexatie woonhuis- en inboedelverzekering 2023

Ieder jaar bekijken we de verzekerde bedragen van onze woonhuis- en inboedelverzekering opnieuw. En controleren we of ze nog in de markt passen. Op basis daarvan wijzigen we de herbouw- en inboedelwaardemeter. In dit bericht ziet u met welk percentage de bedragen stijgen. En waarom dat iets meer is dan andere jaren. 

Image
Aansprakelijkheidsverzekering
Schade melden omtrent aansprakelijkheid vanaf nu efficiënter

Uit feedback van adviseurs bleek dat het indienen van een schade omtrent aansprakelijkheid efficiënter kon. Vanaf nu kunt u dan ook tijdens het indienen van een claim op de aansprakelijkheidsverzekering ook het rekeningnummer van de tegenpartij opgeven.

Image
Vast pensioen en variabel pensioen
Het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen in 2023

2022 was in veel opzichten een uitzonderlijk jaar. De omstandigheden hebben geleid tot slechtere beleggingsresultaten en gestegen marktrente.

Image
Gemakkelijk extra aflossen
Extra aflossen kan nu al vanaf € 100,-

12 januari 2023 - Extra aflossen kan nu al vanaf € 100,-

Image
Inloggen in Mijn Aegon
Aanvraagproces Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid wijzigt

11 januari 2023 - De afgelopen periode heeft u ons veel feedback gegeven over onze werkwijze bij hoofdelijke ontslag (OHA). Daarom introduceren wij vanaf 16 januari 2023 een nieuwe werkwijze! Zo vereenvoudigen we het proces en verwachten we dat het gemakkelijker wordt voor u én voor ons. Natuurlijk blijft OHA een complex proces wat soms zorgt voor langere doorlooptijden.

Image
Financieel jaaroverzicht 2021 staat klaar
Jaaroverzichten in Mijn Aegon en in het adviseursportaal

9 januari 2023 - Uiterlijk 15 februari 2023 staan de jaaroverzichten voor de verschillende producten van onze klanten klaar in Mijn Aegon.

Image
Jongeman achter laptop
Nieuwe acceptatiehandleiding beschikbaar

2 januari 2023 - Er is een nieuwe acceptatiehandleiding voor u beschikbaar.

Image
Moeder en zoon voor huis
Klantmailing over veranderingen in de woningmarkt

2 januari 2023 - Wij vertellen onze hypotheekklanten over de veranderingen in hypothekenland per 1 januari 2023. Bekijk de klantmailing direct!

Image
schadevrije jaren
Nieuw autotarief per 1 februari 2023

Vanaf 1 februari 2023 krijgen we een nieuw tarief voor onze Aegon Autoverzekering. Goed nieuws! Want dat betekent dat de premie voor veel mensen daalt. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten.

Usabilla Feedback