Een warm hart voor onze medewerkers

Onze mensen zijn het hart van ons bedrijf. En erg belangrijk voor de manier waarop we jou als klant helpen. Wij geloven dat gelukkige en gezonde medewerkers productiever en creatiever zijn. Daarom doen we er alles aan om een omgeving te creëren waarin onze medewerkers echt zichzelf kunnen zijn. En zich gewaardeerd voelen. Wij vinden dat iedereen eerlijk moet worden beloond voor het werk dat ze doen. Dit betekent dat we onze medewerkers betalen op basis van wat ze bijdragen aan ons succes. En niet op hoe ze eruitzien of waar ze vandaan komen.

Image
Aegon duurzaam inzetbaar

We staan voor een inclusief en divers bedrijf

Onze klanten zijn ongelooflijk divers. Van hun leeftijd en familiesituatie, tot hun rijkdom en beperking. Om echt te begrijpen waar hun behoefte ligt is het belangrijk dat we zelf ook een divers bedrijf zijn. Waarin medewerkers van verschillende achtergronden samenwerken en discriminatie geen plaats heeft. Waar iedereen welkom is, ongeacht afkomst, aard of wat dan ook. En we een breed scala aan talenten verwelkomen. Op die manier zijn we onze klanten het beste van dienst.

Lees onze diversiteits- en inclusieverklaring

Gelijke beloning voor gelijk werk

In 2018 waren we het allereerste bedrijf in Nederland dat in de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) had opgenomen dat mannen en vrouwen gelijk betaald krijgen voor hetzelfde werk. Want wij vinden dat iedereen eerlijk moet worden beloond voor het werk dat ze doen. Maar daar bleef het niet bij. We laten periodiek door een onafhankelijk bureau onderzoeken of we dat in de praktijk ook waarmaken. En wat blijkt? Er is gemiddeld geen beloningsverschil tussen mannen en vrouwen die hetzelfde werk doen. Daar zijn we ontzettend trots op. 

Werken bij Aegon

Werken bij Aegon, betekent zelf de regie hebben over je carrière. We moedigen je aan om het meeste uit je talenten te halen. En besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw kennis en vaardigheden. Nieuwsgierig hoe we werken bij Aegon of naar de vacatures? Kijk dan eens op www.werkenbijaegon.nl