Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Klantenservice Jaaroverzicht 2020

De periode om aangifte te doen voor uw inkomstenbelasting ligt tussen 1 maart en 1 mei 2021. Als u de belastingaangifte voor 1 april 2021 indient, ontvangt u voor 1 juli bericht van de Belastingdienst. Voor het doen van de belastingaangifte heeft u de gegevens van het jaaroverzicht over 2020 nodig.

Uw jaaroverzicht in Mijn Aegon

  • Uiterlijk 28 februari 2021 staat uw jaaroverzicht 2020 klaar
  • Handig bij uw belastingaangifte en voor uw administratie
  • Eenvoudig te downloaden in Mijn Aegon en via de App

Nog geen Mijn Aegon account?

  • Uw persoonlijke, beveiligde online omgeving
  • Altijd en overal inzicht in al uw producten
  • Uw zaken snel en gemakkelijk geregeld in Mijn Aegon

Wanneer krijgt u uw jaaroverzicht?

Wanneer en hoe u het jaaroverzicht van 2020 ontvangt, is afhankelijk van het product. Bekijk hieronder wanneer en hoe uw jaaroverzicht uiterlijk beschikbaar komt.

Sparen
Beleggen
Verzekeren
Pensioen
Levensverzekeringen
Hypotheken

Algemene bijlagen

Wij hebben de fiscale informatie en beleggingsinformatie vanaf 2010 tot en met 2021 overzichtelijk voor u op een rij gezet. Voor elk jaar zijn twee bijlage beschikbaar in PDF-formaat met een toelichting op deze onderwerpen.  

Belastingtips

Het blijft een klus waar de meeste mensen niet bepaald naar uitkijken: de belastingaangifte. Dat snappen we bij Aegon heel goed. Daarom helpen we u graag op weg met deze belastingtips, waaronder onze handige checklist

Bijzonder beursjaar 2020

Bovenop de coronapandemie kwam een crisis op de oliemarkten. Dit zorgde voor stevige koersdalingen. Centrale banken en overheden grepen gelukkig snel in met steunmaatregelen. Het gevolg: terugkeer van het vertrouwen en een herstel gedurende het jaar.

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag via chat

Stel u vraag direct aan één van onze medewerkers. We staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.