Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

De beste hypotheek voor u

Wilt u voor het eerst een huis kopen? Bent u op zoek naar een ander droomhuis? Of voldoet uw huidige hypotheek niet meer aan uw wensen? Wat uw situatie ook is: met een hypotheek aanvragen bent u niet dagelijks bezig. Daarom helpen wij u graag met tips en informatie. Zo weet u welke hypotheekvorm het beste bij u past.
Ik wil mijn eerste huis kopen
Uw eerste huis kopen is leuk en spannend tegelijk! Waarschijnlijk heeft u veel vragen. Hoeveel kan ik lenen? Wat wordt mijn hypotheekrente? Hoe werkt een hypotheek aanvragen? Deze tools en informatie bieden hulp:
Ik wil een ander huis kopen
Gezinsuitbreiding, een nieuwe baan of liever gelijkvloers wonen? Allemaal redenen om een ander huis te kopen. Daar komt veel bij kijken. Deze tools en informatie helpen u op weg:
Ik wil mijn huidige hypotheek veranderen
Voldoet uw hypotheek niet meer aan uw wensen? Dan is het mogelijk om deze aan te passen. Bijvoorbeeld als u uw huis gaat verbouwen. Of u wilt uw maandlasten verlagen door gebruik te maken van de lagere rente. Misschien wilt u (extra) aflossen? Bij iedere verandering is het verstandig om in ieder geval uw adviseur om advies te vragen.
Ik wil mijn hypotheek oversluiten
Is de rente van uw hypotheek hoger dan de huidige rente? Dan kan oversluiten aantrekkelijk zijn, bijvoorbeeld voor het verlagen van uw maandlasten. Ook een hypotheek die ergens anders loopt, kunt u oversluiten naar een Aegon-hypotheek. Lees de mogelijkheden van oversluiten.
Staat uw situatie er niet bij?
Bekijk de veelgestelde vragen voor meer informatie over hypotheken. Staat daar niet bij wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Aegon Hypotheekproducten

U betaalt rente en lost af tijdens de looptijd

U lost in het begin weinig af en later steeds meer. Daarnaast betaalt u rente. Uw maandlasten blijven gelijk tijdens de rentevaste periode.
U lost elke maand een vast bedrag van uw lening af. Daarnaast betaalt u rente. Uw maandlasten dalen tijdens de rentevaste periode.

U betaalt rente en spaart om op het einde van de looptijd af te lossen

U spaart om uw hele lening terug te betalen. Over het bedrag dat u spaart krijgt u rente.
U spaart om uw hele lening terug te betalen. Over het bedrag dat u spaart krijgt u rente. Als u overlijdt, krijgen uw nabestaanden het verzekerde bedrag en lossen daarmee de hypotheek (deels) af.

U betaalt alleen rente

U betaalt elke maand alleen rente. Op de einddatum moet u de lening zelf in één keer aflossen.

U stelt uw eigen hypotheek samen

Combineer uit alle hypotheekvormen uw ideale hypotheek (Combinatiehypotheek).

Welke hypotheek past het beste bij u?

Wilt u advies over welke hypotheek het beste bij u past? U kunt kiezen voor advies van een Aegon adviseur of een onafhankelijk adviseur.

Bekijk nu de adviesmogelijkheden

of vraag direct een adviesgesprek aan.

Handig: een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek

Met een gerust hart uw huis kopen? Vraag een kosteloos Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek aan. In een telefoongesprek van 30 minuten met een adviseur krijgt u antwoord op al uw vragen over het kopen van een nieuw huis.

Vraag een gratis Aandacht-gesprek aan

De Mijn Aegon app: Altijd en overal uw hypotheekgegevens en bouwdepotsaldo inzien

Heeft u een bouwdepot bij uw hypotheek van Aegon? Met de Mijn Aegon app declareert u nu makkelijk en snel uw rekeningen: u zet uw handtekening op de kassabon of nota en stuurt ons een foto via de app. Bovendien heeft u via de app nu inzicht in het actuele saldo van uw bouwdepot. Zo weet u precies wat u nog besteden kunt. 

Download de app

 

Lees wat u nog meer met de Mijn Aegon app kunt doen

 

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.