Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verantwoord ondernemen

verantwoord ondernemen Aegon
Over ons Verantwoord ondernemen

Wat we als bedrijf vandaag doen, is nog net zo relevant als toen we ontstonden. 175 jaar geleden. Nog steeds bieden we mensen de financiële mogelijkheden voor als het nodig is. Jaarlijks keren we miljarden Euro’s uit aan onze klanten. Voor een goed pensioen, een nieuw huis of als uitkering als het even tegenzit, zoals een brand. En hebben zo een flinke positieve impact op het leven van onze klanten en de maatschappij. 

Een gezonde en financieel zekere toekomst

Onze bijdrage gaat verder. Wij nemen onze rol serieus. En vinden dat wij ons als bedrijf bewust moeten zijn van onze impact. We willen ook actief bijdragen aan het creëren van een gezonde toekomst voor onze klanten en de samenleving. En zetten ons daarom in voor de vele uitdagingen die onze samenleving raken. Om een positieve en duurzame invloed te hebben. Dat noemen we verantwoord ondernemen. Voor jou én voor alle mensen om je heen.

Ontdek wat wij allemaal doen

De uitdagingen voor onze samenleving zijn flink. Zoals het beëindigen van armoede, het bestrijden van de klimaatcrisis en op een verantwoorde manier gebruikmaken van de beperkte hulpbronnen van onze planeet. We kunnen natuurlijk niet alles tegelijk. Daarom concentreren we ons op 5 onderwerpen die dicht bij ons hoofd én ons hart liggen. Zo zijn we zo effectief mogelijk. Benieuwd welke activiteiten we in 2020 hebben uitgevoerd op het gebied van deze 5 verantwoord ondernemen onderwerpen? Lees dan ons Responsible Business Report.

verantwoord beleggen Aegon

Op een verantwoorde manier beleggen

We beleggen voor een goed financieel rendement. En met oog voor een beter milieu, een betere maatschappij en goed bestuur (ESG). We gebruiken onze invloed om positieve verandering te realiseren. 

gezondere toekomst aegon

Iedereen een gezondere toekomst

Iedereen verdient een gezond en gelukkig leven. Helaas is dit niet altijd de realiteit. We ondersteunen daarom initiatieven die de gezondheid, het welzijn en de financiële situatie van mensen verbeteren.

Het beste uit je leven halen 

Mensen helpen het beste uit hun leven te halen, dat is onze missie. Of het nu gaat om pensioen, hypotheken of verzekeringen. 

medewerkers Aegon

Een warm hart voor onze medewerkers

Gelukkige en gezonde medewerkers zijn beter in staat om onze klanten te helpen. Dus investeren we in vitaliteit. En vinden dat iedereen zichzelf kan én mag zijn bij Aegon. Daar staan we voor. 

Milieu Aegon

Een beter milieu voor ons allemaal

Een schone en gezonde leefomgeving wil iedereen. Daar dragen wij ook zelf aan bij. Door onze eigen CO2-uitstoot te verminderen. En de overgang naar een schonere economie te versnellen.

VN doelen Aegon

Onze bijdrage aan de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling

De VN Sustainable Development Goals, helpen richting te geven. Ook voor ons. We hebben 5 doelen geselecteerd die het meest relevant zijn voor ons bedrijf en onze missie. Weten wat die doelen zijn?