Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Service & contact

Top 5 vragen van onze klanten

Is rentemiddeling mogelijk bij Aegon hypotheken?

U kunt alle informatie over rentemiddeling terugvinden op onze website
U kunt ook met uw adviseur tot de conclusie komen dat voor u de beste oplossing is om nu niets te doen. In ieder geval is het belangrijk dat u bewust een keuze maakt. De voorwaarden voor rentemiddeling en alle informatie leest u hier

U heeft een Mijn Aegon-account nodig, om te zien wat rentemiddeling voor uw persoonlijke situatie inhoudt
U kunt na inloggen, een document opvragen waar al uw hypotheekgegevens op staan met de uitkomst voor omzetten en rentemiddeling. U kunt dit document ophalen door naar het tabblad 'rente aanpassen' te gaan. U kunt met dit document de mogelijkheden bespreken met uw adviseur.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Hoe vraag ik toegang aan voor Mijn Aegon?

U kunt direct inloggegevens aanmaken op www.aegon.nl via 'Log in'
U drukt dan op de blauwe knop toegang aanvragen. U doorloopt dan de volgende stappen:

Stap 1: U klikt op 'Toegang aanvragen'. Er verschijnt een pagina. Hier vult u uw persoonlijke gegevens in. U klikt op 'Bevestig en kies inloggegevens'.

Stap 2: U kiest uw inloggegevens; gebruikersnaam en wachtwoord. Let u erop dat uw wachtwoord en gebruikersnaam voldoen aan de gestelde eisen voor inloggegevens van Mijn Aegon? U kunt op het vraagteken achter 'wachtwoord' en 'gebruikersnaam' klikken voor de eisen die wij stellen aan uw inloggegevens. U klikt na het invoeren van uw inloggegevens op de knop 'Bevestig en ga verder'.

Stap 3: U mag een sociaal netwerk koppelen aan Mijn Aegon. U kunt kiezen tussen Facebook, Google LinkedIn of nee bedankt, ik wil niet inloggen via een sociaal netwerk. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op 'Bevestig en ga verder'.

Stap 4: U krijgt een bevestiging van uw gegevens. Op deze pagina leest u ook de internetvoorwaarden. U moet 'Ja ik ga akkoord met de internetvoorwaarden' aanvinken. U klikt daarna op 'Verstuur mijn activatiecode'.

Stap 5: U krijgt een scherm met 'Bedankt voor uw aanvraag'. U heeft nu succesvol toegang aangevraagd tot Mijn Aegon.

Om toegang tot Mijn Aegon te activeren, ontvangt u los per e-mail of post een activatiecode
Uw activatiecode is beperkt geldig:

  • Een activatiecode per post naar een adres in Nederland is 10 dagen geldig.
  • Een activatiecode per post naar een adres in het buitenland is 30 dagen geldig.
  • Een activatiecode per e-mail is 3 uur geldig.
U activeert uw Mijn Aegon via www.aegon.nl/activeren of www.aegon.nl via Service & Contact via het blauwe blok 'Inloggen' aan de linkerkant van het scherm.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Hoe meld ik een schade op mijn schadeverzekering?

Bij nood belt u direct 088 344 00 00
Onze alarmcentrale is 24/7 bereikbaar in binnen en buitenland.
 
Geen nood? Meldt uw schade dan via onze website
U kunt uw schade online melden via de pagina Online schade melden.
 
Auto- of woonschade kunt u direct laten herstellen
U belt hiervoor de Aegon Schade Service op 088 344 00 00. Een bij Aegon Schade Service aangesloten herstelbedrijf hersteld dan uw schade. Dit kan voor schade aan uw auto, huis of spullen. U betaalt zo ook vaak minder tot geen eigen risico wanneer u het door de Aegon schade service laat herstellen.
 

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Wat doe ik als mijn registratiecode is verlopen?

Als uw registratiecode verlopen is, vraagt u toegang aan voor Mijn Aegon via www.aegon.nl/toegang-aanvragen
U doorloopt dan de volgende stappen:

Stap 1: U klikt op de blauwe knop 'Toegang aanvragen'. Er verschijnt een nieuwe pagina en hier vult u uw persoonlijke gegevens in. U klikt op de knop 'Bevestig en kies inloggegevens'. Woont u in het buitenland? Selecteert u dan eerst het juiste land in het vakje achter 'Land'. Daarna vult u de rest van uw adres in. Anders kunt u geen toegang aanvragen. Heeft u een postbusadres? Dan kunt u geen gebruik maken van Mijn Aegon. Als u uw adres wijzigt naar een woonadres, kunt u wel toegang aanvragen voor Mijn Aegon.

Stap 2: U kiest uw inloggegevens; gebruikersnaam en wachtwoord. Let u erop dat uw wachtwoord en gebruikersnaam voldoen aan de gestelde eisen voor inloggegevens van Mijn Aegon? U kunt op het vraagteken achter 'wachtwoord' en 'gebruikersnaam' klikken voor de eisen die wij stellen aan uw inloggegevens. U klikt na het invoeren van uw inloggegevens op de knop 'Bevestig en ga verder'.

Stap 3: U mag een sociaal netwerk koppelen aan Mijn Aegon. U heeft de keuze tussen Facebook, LinkedIn en Google. Met beveiliging van uw sociale netwerk kunt u dan samen met een zelfgemaakte pincode inloggen in Mijn Aegon. Ook heeft u de keuze om geen sociaal netwerk te koppelen. Kiest u in dit geval voor 'nee bedankt, ik wil niet inloggen via een sociaal netwerk'. U klikt vervolgens op 'Bevestig en ga verder'.

Stap 4: U krijgt een bevestiging van uw gegevens. Op deze pagina leest u ook de internetvoorwaarden. U moet 'Ja ik ga akkoord met de internetvoorwaarden' aanvinken. U klikt daarna op 'Verstuur mijn activatiecode'.

Stap 5: U krijgt nu een scherm te zien met 'Bedankt voor uw aanvraag. U heeft nu succesvol toegang tot Mijn Aegon aangevraagd. Om toegang tot Mijn Aegon te kunnen activeren, ontvangt u los per e-mail of post een activatiecode. U activeert uw Mijn Aegon via www.aegon.nl/activeren of www.aegon.nl via Service & Contact via het blauwe blok 'Inloggen' aan de linkerkant van het scherm.

De activatiecode is voor de veiligheid van uw Mijn Aegon beperkt geldig
Binnen Nederland is een activatiecode per post 10 dagen geldig. Buiten Nederland is een activatiecode per post 30 dagen geldig. Ontvangt u de activatiecode per e-mail, dan is deze 3 uur geldig. U kunt slechts een keer per 24 uur een activatiecode aanvragen.

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Welke koers wordt gebruikt als mijn levensverzekering tot uitkering komt?

De eindwaarde van uw polis wordt bepaald op basis van de slotkoers van de laatste werkdag voor de einddatum
De slotkoers van de voorgaande werkdag is de beginkoers van de einddatum zelf. Valt de einddatum in het weekend of op een maandag? Dan houden we de slotkoers van de vrijdag daarvoor aan.

De getoonde koers op bij fondsen en koersen is de slotkoers
Komt uw polis tot uitkering? Dan kijkt u naar de koers die vermeld staat bij de werkdag ervoor.

U ontvangt drie maanden voor de einddatum van uw polis een brief van ons
In deze eindbrief informeren wij u over de berekening van uw eindkapitaal. Ook geven we wij aan wat wij van u nodig hebben om de uitkering van uw levensverzekering tijdig af te handelen.

Meer informatie over het Lijfrente expiratieproces leest u bij Uw lijfrente komt vrij. Wat nu? 

Heeft u een vraag over uw eigen product? Dan kunt u inloggen, een e-mail sturen of bellen met Aegon.

Om u zo snel mogelijk te helpen, hebben we hieronder de kortste weg naar uw antwoord uitgestippeld.

1. Vind uw antwoord in de veelgestelde vragen

3. Nog niet gevonden?