Overslaan en naar de inhoud gaan
Weten wat Aegon met uw informatie doet? Bekijk ons nieuwe Privacy Statement.
Ok

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Beleggen

16 mei 2019

‘We zijn geen potters, maar gaan wel voor zekerheid’

Redactie | Aegon Blog

Ze werken fulltime, hebben drie kinderen én wonen thuis bij hun ouders. Waarom? Om de verhuizing naar hun nieuwe woning tijdelijk te overbruggen. Drukke tijden dus voor HR-adviseur Suzan (37) en Servicemanager Remco (40). Hebben ze nog wel tijd om over hun geldzaken voor later na te denken?

> Lees verder

Hypotheek

13 mei 2019

Liefde is… samen de hypotheek delen

Shanna van der Valk, Redacteur

Yes, het bod op jullie droomhuis is geaccepteerd! Nu begint de nieuwe zoektocht: die naar de perfecte hypotheek. Jullie moeten bepalen of jullie de hypotheek samen afsluiten of dat jullie het op één naam zetten. Welke mogelijkheden zijn er? Lees het hier!

> Lees verder

Hypotheek

13 mei 2019

Help! Wel of niet investeren in de verduurzaming van mijn huis?

Kim Bakker, Redacteur

Verduurzamen, je hoort het overal. En eigenlijk lijkt dat je ook wel wat, die lagere energielasten. Maar die investering… die houdt je tegen. Nergens voor nodig! Waarom niet? Lees het hier!

> Lees verder

Nieuws

8 mei 2019

“Ik bood € 10.000 onder de vraagprijs”

Annieck Verkerk, Redacteur

Een koophuis, lange tijd was het een ver-van-mijn-bed-show. Maar begin dit jaar hakte ik de knoop door: in 2019 wilde ik een huis kopen. Ondertussen ben ik grootgrondbezitter van een klein paleis in Den Haag. Hoe de koop ging? Ik deel mijn ervaringen in een blogreeks. Ditmaal: de emotionele rollercoaster van bod uitbrengen tot hypotheekadvies inwinnen.

> Lees verder

Beleggen

7 mei 2019

Van #goalsetter naar #goalgetter: financiële doelen bepaal je zó

Marlies Touburg, Webredacteur

Grootse, meeslepende voornemens voor ‘later’: ik heb ze in overvloed. Een rondreis door Amerika of een nieuwe keuken… En niets fijner dan een hele avond inspiratie opdoen op Instagram (#dreamkitchen #americannature). Maar het blijft altijd bij voornemens. Want al mijn voornemens kosten #veelgeld.

> Lees verder

Hypotheek

7 mei 2019

‘Verduurzamen? Doen! Het levert écht wat op.’

Kim Bakker, Redacteur

Ilja en Martijn wonen in een prachtige oude boerderij. Ze hebben flink verbouwd én verduurzaamd. Ik ging bij Ilja thuis langs om haar te vragen hoe ze dat hebben aangepakt. Geen straf, want de boerderij aan het water is een heerlijke plek!

> Lees verder

Pagina's