Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Pensioen

16 september 2019

5 redenen waarom Finsnap uw adviesgesprekken een kickstart geeft

Sadia Shirriff, Redacteur

“Heb ik een pensioengat?” Die vraag klinkt u als adviseur vast bekend in de oren. Natuurlijk geeft u uw klanten graag een compleet antwoord. Daar heeft u veel informatie van de klant voor nodig én veel tijd. Daarnaast zijn er ook genoeg klanten die helemaal niet bezig zijn met later. Deze groep wilt u graag bewust maken van de gaten in hun financiële situatie. Wij hebben voor u een oplossing voor beide situaties: snel inzicht én een mooie opener van elk adviesgesprek. 

> Lees verder

Hypotheek

12 september 2019

Verbouwen? Houd rekening met deze kosten

Kim Bakker, Redacteur

De knoop is doorgehakt: je gaat verbouwen! Jouw droomhuis bleek al die tijd gewoon je huidige woning te zijn. Maar bij verbouwen komen natuurlijk behoorlijk wat kosten kijken. Houd in elk geval rekening met deze 8 kostenposten!
 

> Lees verder

Hypotheek

12 september 2019

De 4 grootste valkuilen bij het oversluiten van je hypotheek

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is historisch laag, dus oversluiten die boel! Ho, wacht even. Het oversluiten van je hypotheek kán inderdaad voordelig zijn. Maar er zijn een paar valkuilen die roet in het eten kunnen gooien. Wij zetten de 4 grootste op een rijtje.
 

> Lees verder

Hypotheek

10 september 2019

‘’Als gasloos de norm wordt, zijn wij dat alvast voor’’

Kim Bakker, Redacteur

Hoe is het om te wonen in een nieuwbouwhuis zonder gas en mét zonnepanelen? Buren en collega’s Jos en Sietze vertellen het je!

> Lees verder

Hypotheek

9 september 2019

Wat is het juiste moment om over te sluiten?

Redactie | Aegon Blog

De hypotheekrente is laag: is dit hét moment om over te sluiten? Of kun je beter tóch nog even wachten? Want wie weet wordt de rente nog veel lager… Het beste moment om over te sluiten hangt niet alleen af van de rentestand. Het ligt vooral aan jouw persoonlijke situatie. Wij zetten de belangrijkste overwegingen voor je op een rij.

> Lees verder

Pagina's