Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

15/09/2021 - 16:43

Ik rouw om het verlies van het leven zoals ik dat leidde

Marjolein Breed, Programmamanager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Jorinde Kelder (52) heeft een dynamische baan als HR-manager bij TKP Pensioen (Aegon) in Groningen. Samen met haar partner Ed geniet ze volop van het leven. Dat zij haar werk soms niet meer goed georganiseerd krijgt, wuift zij weg als ‘de overgang’. Totdat haar huisarts verder onderzoek nodig vindt. De diagnose slaat genadeloos toe: ziekte van Alzheimer. Jorinde vertelt over de impact daarvan op haar leven en haar werk. Portret van een energieke en onafhankelijke doorzetter.

> Lees verder

Geld fit Maarten Aegon
Vooruitdenken

02/09/2021 - 11:46

Van alles naar minder heeft mij een gelukkiger mens gemaakt

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Zakendoen zit Maarten Toonders niet alleen in het bloed. Het ís zijn bloed. Hij heeft een pracht van een cv, vol invloedrijke posities in het bedrijfsleven. Daarnaast is hij sinds 1997 succesvol ondernemer. Zijn glorieuze loopbaan verzekerde hem van comfortabel pensioen. Tot corona…

> Lees verder

Vooruitdenken

18/08/2021 - 12:46

De winnende vooruitdenken-tip van Daniel Alonso

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

In onze laatste nieuwsbrief vroegen wij onze klanten om tips. Vooruitdenktips om precies te zijn. Handigheidjes waarmee je voorbereid bent op de toekomst. We kregen er heel wat binnen! Van budgettips voor ‘later leuker leven’ tot filosofische lifestyle adviezen. We kozen een aantal bijzondere inzendingen uit voor een uitgelicht verhaal. Dit is het verhaal van Daniel Alonso.

> Lees verder

Vooruitdenken

16/08/2021 - 15:03

Boodschappen doen voor maar 50 euro per week? Zó doe je dat

Marise Sperling, Redacteur

Een extra pak wc-papier? Drie zakken spaghetti? Misschien schrik je de laatste weken als je afrekent in de supermarkt. Onze tip: wie vooruitdenkt over geldzaken, laat zich niet verrassen. Ook in de supermarkt. Wil je weten hoe? Bekijk deze 10 tips.

> Lees verder

Vooruitdenken

16/08/2021 - 14:35

Zo krijg je meer grip op je geld!

Amke Durville, Communicatiespecialist

We zijn inmiddels gewend om veel dingen vanuit huis te doen. Werken, sporten en winkelen bijvoorbeeld. Vooral dat laatste brengt uitdagingen met zich mee. Want binnen 3 klikken heb jij een nieuwe aankoop gedaan. Hou jij nog altijd grip op je geld? We helpen je op weg met 4 belangrijke stappen!

> Lees verder

Vooruitdenken

03/08/2021 - 15:14

Vooruitdenken met... bouwers van een eigen huis

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Amanda vertelt over haar fotomoment. Een foto voor het huis dat ze afgelopen 2 jaar zelf gebouwd heeft met haar vriend en schoonvader. Samen met Amanda kijken we terug en denken we vooruit als het gaat om het bouwen van je eigen huis.

> Lees verder

Pagina's