Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Verzekeren

14/01/2021 - 16:27

5 vragen over je huisdierenverzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Oef, je nieuwsgierige kat keek nét te ver over het randje. Pootje gebroken. Of je trouwe viervoeter is ziek. Misschien vraag je het je af: heb je dan wat aan een huisdierenverzekering? We stellen 5 van die vooruitdenkvragen aan Richard Buijs, verzekeringsspecialist bij Aegon. Want wie goed is voorbereid, laat zich niet verrassen!

> Lees verder

Verzekeren

17/12/2020 - 07:44

Je huurwoning of koopappartement verbouwen? Check je verzekering

Amke Durville, Communicatiespecialist

Uitbouwen of verbouwen, bijvoorbeeld voor een profi kantoor in huis. Veel mensen doen dat in deze tijd. Vanwege corona, maar ook door de op hol geslagen huizenmarkt. Heb jij ook verbouwd? Of heb je wilde plannen voor je koopappartement of huurwoning (als dit kan)? Dan hebben we een tip voor je: check of je verbouwing is meeverzekerd. 

> Lees verder

Hypotheekvrij leven
Hypotheek

14/12/2020 - 16:36

Binnen 10 jaar van je hypotheek af? Het kan echt.

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Zulke lage woonlasten dat je er eigenlijk niet voor hoeft te werken. Hoe lekker is dat? Je kunt misschien zelfs eerder stoppen met werken. Als je je afvraagt wie toch die mensen zijn die voor hun 50ste met pensioen gaan? Dan heb je hier 4 tips om er zelf ook één te worden.

> Lees verder

Opinie

14/12/2020 - 12:59

Wel of geen AOV? Dit vinden Sander en Gijs

Redactie | Aegon Blog

Wel óf geen AOV? “Komt later wel!”, is het antwoord van veel startende ondernemers. Want als beginnend bedrijf ben je vooral bezig met klanten, opdrachten en deadlines. Maar hoe zit dat een paar jaar later? In gesprek met ‘Redactiegasten’ Sander (37) en Gijs (41): twee gasten met één bedrijf. 

> Lees verder

Pensioen

08/12/2020 - 10:51

“We hadden ons beter in ons pensioen moeten verdiepen”

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Je kinderen in Nederland én Nieuw-Zeeland laten opgroeien. Daar kozen de reislustige Dirk en zijn vrouw voor. Nu het stel bijna met pensioen gaat, brengen ze met de online tool FinSnap hun inkomsten en uitgaven in kaart. Dirk: “Eerlijk gezegd was ik nooit heel erg met mijn geldzaken bezig.”

> Lees verder

Pensioen

08/12/2020 - 10:50

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet. 

> Lees verder

Pagina's