Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon Blog

Bieden en onderhandelen op een huis
Hypotheek

18 september 2018

Bieden en onderhandelen? 5 stappen naar succes

Annieck Verkerk, Redacteur

Na uren turen op huizensites en heel wat bezichtigingen is het zover: je hebt een huis gevonden waarop je een bod wil uitbrengen. Leuk, én spannend! Zeker nu de huizenmarkt oververhit lijkt, is het een uitdaging om je hoofd koel te houden als je gaat bieden. Daarom zetten we 5 stappen op een rij die je op weg helpen bij bieden en onderhandelen.

> Lees verder

Hypotheek

17 september 2018

Hypotheek zonder vast contract: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Misschien ben je net begonnen met werken, onlangs van baan geswitcht óf freelancer. Allemaal redenen dat je geen vast contract hebt. Toch wil je graag een huis kopen. En dus heb je een hypotheek nodig. Is dat mogelijk? En zo ja, hoe regel je het? Wij zetten het voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

17 september 2018

Zo weet je hoeveel je kunt lenen voor je nieuwe hypotheek

Redactie | Aegon Blog

Of je nu van een studio naar een ruim appartement gaat, of je stadswoning inruilt voor een nieuwbouwhuis: een nieuwe hypotheek blijft spannend. Wij vertellen je hoe je berekent wat je voor je nieuwe huis kunt lenen.

> Lees verder

Sparen

17 september 2018

Sparen voor je kind: zo doe je het!

Redactie | Aegon Blog

Een kinderwagen, kleertjes en eindeloos veel luiers. Een kindje krijgen is niet alleen bijzonder, maar óók heel duur! Sterker nog: berekeningen tonen aan dat een kind van wieg tot betaalde baan zo’n 100.000 euro kost. Sparen voor je zoon of dochter is dus niet onverstandig. Hoe pak je dat aan? We zetten 5 tips op een rij.

> Lees verder

Sparen

10 september 2018

Survivalgids om impulsaankopen te voorkomen

Redactie | Aegon Blog

Je gaat naar de stad voor een verjaardagscadeau en komt thuis met twee broeken, een trui, een boek én parfum. Herkenbaar? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt Nederlanders gemiddeld voor €112 aan impulsaankopen in de kast hebben liggen. Hoe voorkom je die? Wij zetten 7 tips voor je op een rij.

> Lees verder

Opinie

10 september 2018

Scheiden? 8 tips voor je geldzaken

Redactie | Aegon Blog

Cd van jou, cd van mij. Cd van ons allebei… Spullen, je wilt er geen liever ruzie over als je gaat scheiden. Soms best lastig. Dat geldt ook voor geldzaken. Toch is bij een scheiding belangrijk én wettelijk verplicht om stil te staan bij je financiën. Daarom zetten we acht tips die je wilt weten als je gaat scheiden op een rij.

> Lees verder

Pagina's