Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Nieuws

27/10/2020 - 13:25

Nu in de winkel: het boek Eeuwige Lente van Jetske van der Schaar

Marise Sperling, Redacteur

Vanaf donderdag 29 oktober ligt het boek Eeuwige Lente in de winkel. Een prachtig verhaal van Jetske van der Schaar: schrijver, onderzoeker én drager van een gen dat ervoor zorgt dat zij de ziekte van Alzheimer krijgt zodra ze midden vijftig zal zijn. Aegon is sponsor van het boek. Benieuwd? Lees het interview met Jetske.

> Lees verder

Hypotheek

12/10/2020 - 16:28

Prinsjesdag 2020 in een notendop

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

Prinsjesdag is weer geweest. Dit brengt traditiegetrouw een hoop (voorgenomen) financiële aanpassingen met zich mee. Ook voor huiseigenaren en kopers. Het overzicht kwijt? We zetten 8 belangrijke veranderingen voor je op een rij. En geven je meteen wat slimme tips.

> Lees verder

Brand
Verzekeren

07/10/2020 - 10:53

Zo zit je te Rummikubben en 3 seconden later ren je voor je leven

Amke Durville, Communicatiespecialist

Daar stond Lonneke dan. Buiten in haar pyjama, te kijken naar de brandende caravan. Poef: alles weg. De caravan zelf, kleding, spullen… Lonneke vertelt wat er is gebeurd. 

> Lees verder

Verzekeren

22/09/2020 - 16:28

Het regent, het regent… mijn huisje wordt (te) nat

Amke Durville, Communicatiespecialist

Regen op komst! En niet zo’n beetje ook. Tuurlijk weet je – als je er even bij stilstaat – wat je zoal kan doen om waterschade aan én in je huis te voorkomen. Toch moet je er wel op tijd aan denken. Dus hier wat regenachtige tips.

> Lees verder

Verzekeren

17/09/2020 - 08:52

Storm op komst: zoek dekking

Amke Durville, Communicatiespecialist

Code geel, oranje of rood? Als er storm op komst is, is het slim om je goed voor te bereiden. We zetten handige tips op een rij om schade te voorkomen. En heb je schade aan je huis? Je leest hier ook hoe het dan zit met je verzekering.

> Lees verder

Hypotheek

14/09/2020 - 17:00

Huis kopen in crisistijd. Doen!

Redactie | Aegon Blog

In de media leek het even alsof heel Nederland massaal in maart en april – het begin van de coronacrisis - een ander huis kocht. Waar veel sectoren last van de epidemie hebben, lijkt de huizenmarkt vooralsnog niet onder de situatie te lijden. Is het verstandig om nu een huis te kopen? Hendrik Fokkema van Hoekstra Makelaardij uit Leeuwarden heeft het antwoord én wat tips!

> Lees verder

Pagina's