Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Finsnap reserve opbouwen
Sparen

03/12/2020 - 21:18

Babs bouwde een reserve op toen ze nog in loondienst was...

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. En dat is vaak helemaal niet erg. Het enige - en tegelijkertijd het beste – wat je kunt doen, is zorgen dat je je hier financieel op voorbereidt. Zo begon Babs Muljadi (33) een eigen bedrijf, maar deed dit wel met wat geld achter de hand voor het geval dat...  

> Lees verder

Aegon FinSnap
Sparen

01/12/2020 - 16:42

Staan deze goede voornemens voor 2021 al op jouw lijstje?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Door het coronavirus zag het afgelopen jaar er anders uit dan andere jaren. Daar kon je niets aan doen. Waar je wel invloed op hebt? Jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ga met goede moed 2021 in en voeg de volgende slimme voornemens toe aan je lijstje: 

> Lees verder

Finsnap baby op komst
Sparen

01/12/2020 - 16:15

Baby op komst? Dit zijn 3 belangrijke dingen die je NIET wil vergeten…

Leonie Rozemulder, Redacteur

Van harte gefeliciteerd. Je krijgt een kleine of je hebt de wens om ouder te worden van een kleine spruit. Je gaat een geweldige tijd tegemoet, maar ook een tijd waarin je veel moet regelen. Bijvoorbeeld belangrijke geldzaken. Vergeet deze zaken niet te regelen voor je baby er is:

> Lees verder

Aegon FinSnap ontslag
Sparen

01/12/2020 - 14:48

Geen werk meer? Kijk vooruit met FinSnap

Annieck Verkerk, Communicatieadviseur

Zonder werk komen te zitten kan ingrijpend zijn. Niet alleen emotioneel, óók financieel. Juist daarom is het belangrijk om vooruit te kijken en je te verdiepen in je geldzaken als je (binnenkort) geen werk meer hebt. Met FinSnap kan dat heel eenvoudig.

> Lees verder

In between jobs
Sparen

01/12/2020 - 12:34

In between jobs en je toekomst: komt het goed?

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven kan soms anders lopen dan gepland. Dat is niet erg, als je je maar financieel voorbereidt op een onverwachte toekomst. Neem Koen. Hij werkt jarenlang voor diverse reclame- en marketingbureaus, tot hij door corona zijn baan verliest. Heeft dit gevolgen voor zijn pensioen?

> Lees verder

Aegon FinSnap geldzaken op orde
Sparen

30/11/2020 - 17:04

4 momenten waarop je FinSnap wilt gebruiken

Leonie Rozemulder, Redacteur

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.

> Lees verder

Pagina's