Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zoekveld

Aegon Blog

Sparen

17 augustus 2018

‘Onbewust ging er elke maand 60 euro naar de espressobar’

Sadia Shirriff, Redacteur

Ken je de Latte-factor? Mijn collega Rob Jokhorst weet er alles van! Hij haalt dagelijks écht lekkere koffie bij de espressobar van ons kantoor. Hierdoor geeft hij elke dag onbewust minstens een paar euro uit. Al die kleine bedragen tellen aan het eind van de maand flink bij elkaar op. En dat is de Latte-factor. Ik heb hem ondervraagd hoe bewust hij is van zijn uitgavenpatroon!

> Lees verder

Roeien

16 augustus 2018

‘Ik kan zeggen dat ik de wereldbeker vanuit m'n bed heb gewonnen’

Redactie | Aegon Blog

Nemen keuzeroeiers Marieke Keijser (21) en Tone Wieten (24) liever hun trainingsschema op papier of op hun telefoon mee? Drinken ze water of sportdrank tijdens de training? Een nieuwe aflevering van Dilemma’s met Marieke en Tone.

> Lees verder

Sparen

14 augustus 2018

Maak je kids óók goed met geld

Annieck Verkerk, Redacteur

Jong geleerd, is oud gedaan. Dat geldt voor heel veel dingen, óók voor geldzaken. Daarom is het belangrijk om als ouder je kind op vroege leeftijd bewust te maken van geld. Hoe pak je dat aan? We zetten 6 tips voor je op een rij.

> Lees verder

Hypotheek

14 augustus 2018

10 vragen voor de hypotheekadviseur die je zeker kunt stellen

Redactie | Aegon Blog

Ben jij op huizenjacht? Of vond jij onlangs je droomhuis? Dan is de kans groot dat je veel vragen hebt. Óók voor je hypotheekadviseur. Wij zetten de 10 meest gestelde vragen voor je op een rij. Zo kun jij je optimaal voorbereiden en haal je alles uit het gesprek.

> Lees verder

Opinie

13 augustus 2018

Zó hou je jouw studieschuld zo laag mogelijk

Marlies Touburg, Webredacteur

‘Toen ík nog studeerde leefde ik van € 500,- per maand, kan makkelijk!’ Je kent ze vast wel, de sterke verhalen van familieleden. Oh, wat waren ze spaarzaam. Nee, dan de jeugd van tegenwoordig, die leent erop los! Tja, je kunt ook niet anders sinds de invoering van het nieuwe studiefinancieringsstelsel. 

> Lees verder

Hypotheek

9 augustus 2018

Studieschuld & een huis kopen: hoe dan?

Redactie | Aegon Blog

Studeren, stagelopen in het buitenland, feestjes. Je kijkt terug op een fantastisch studentenleven. Alleen die studieschuld. Dáár baal je van. Zeker nu je een huis wil kopen. Want die studieschuld heeft gevolgen voor je hypotheek. Lees hoe dat zit en wat de mogelijkheden zijn.

> Lees verder

Pagina's