Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

21 augustus 2019

Hypotheken: 6 vormen op een rij

Annieck Verkerk, Redacteur

Een hypotheek kiezen vinden veel mensen best lastig. Heel begrijpelijk, want hypotheken zijn er in allerlei vormen. Om je te helpen met kiezen, lichten we de 6 hypotheekvormen die Aegon aanbiedt toe. 

> Lees verder

boekhouder benoit degen
Sparen

21 augustus 2019

“Een boekhouder levert tijd én geld op”

Annieck Verkerk, Redacteur

Of je nu een koffiezaak begint, freelance cameraman wordt of op eigen benen een product ontwikkelt en op de markt zet… Als je gaat ondernemen komt er veel op je af. Óók op het gebied van geldzaken. Hoe regel je je financiën goed als ondernemer? We vragen het aan Benoît Degen, boekhouder én eigenaar van onderneming Poen Financieel Advies.

> Lees verder

Sparen

20 augustus 2019

8 x geld besparen met kinderen

Marlies Touburg, Webredacteur

Elke ouder kan erover meepraten: kinderen kosten geld. Maar het beste voor je kind betekent niet altijd het duurste. Daarom hebben wij 8 budgettips voor je verzameld. Ken jij ze al? 

> Lees verder

Sparen

19 augustus 2019

Tijd voor loonsverhoging? 6 tips!

Marlies Touburg, Webredacteur

De snelste manier om meer te verdienen is van baan wisselen. Maar wat als je geen nieuwe baan wilt, maar wél een hoger salaris? Dan wordt het tijd voor een stevige onderhandeling. Met een goede voorbereiding ben je er helemaal klaar voor!

> Lees verder

Beleggen

14 augustus 2019

‘Ik beleg voor mijn dochters‘

Redactie | Aegon Blog

Vanessa (36), moeder van Veerle (7) en Viënne (9), wist niets van beleggen, tot ze een halfjaar geleden besloot haar spaargeld in aandelen te stoppen. Ze hoopte dat ze er wel wat mee kon verdienen. En het was geld dat ze toch niet direct nodig had.

> Lees verder

Hypotheek

14 augustus 2019

De voordelen en nadelen van een overbruggingshypotheek

Kim Bakker, Redacteur

Yes! Je hebt je droomhuis gevonden. Maar... je oude huis is nog niet verkocht. Dan kan een overbruggingshypotheek (ook wel: overbruggingslening of overbruggingskrediet) de oplossing zijn. Wat zijn de voordelen en de nadelen?

> Lees verder

Pagina's