Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Hypotheek

11/01/2022 - 12:44

Wat gaat er in 2022 in hypothekenland veranderen?

Lonneke van Oostveen, Communicatiespecialist Hypotheken

In 2021 hadden we heel wat nieuwe regeltjes en veranderingen voor het hebben of aanvragen van een hypotheek. Dit jaar vallen de wijzigingen mee. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet. En ook nog in gewone taal. Hoe handig is dat?

> Lees verder

stille nachtwachter duindam
Vooruitdenken

27/12/2021 - 15:15

Binnen no time stond hij op het balkon en verdween over de balustrade

Sanne Steensma, Communicatieadviseur

Mevrouw Duindam voelde zich nooit eerder zo veilig als in haar huis op de eerste etage. Het balkon grenst aan de tuin van een hotel. Daar hangen camera’s en er staat ook nog eens een hek omheen. Toch stond er die ene avond een inbreker in haar nachtkastje te graaien. En dat terwijl ze gewoon thuis was. We vroegen mevrouw hoe veilig ze zich nu nog voelt in haar huis. En welke maatregelen ze heeft genomen. 

> Lees verder

Stille nachtwachter aegon 5 preventietips
Vooruitdenken

17/12/2021 - 16:08

5 anti-inbraaktips voor de feestdagen

Sadia Shirriff, Redacteur

Wist je dat inbrekers tijdens de feestdagen wel 80% tot 90% actiever zijn dan op normale dagen? Logisch, want we zijn minder vaak thuis. Terwijl jij gezellig op bezoek gaat bij familie of vrienden, gaan zij op bezoek in jouw huis. Wil jij inbrekers een stapje voor zijn? Denk vooruit met onze 5 anti-braaktips!  

> Lees verder

stille nachtwachter aegon evert
Vooruitdenken

17/12/2021 - 15:05

De beste inbraakbeveiliging? Dat zijn de mensen zelf!

Sadia Shirriff, Redacteur

De feestdagen staan voor de deur. Een periode dat het risico op inbraak 80 tot 90% hoger is. Volgens de laatste maatregelen van de overheid mogen we gelukkig een paar vrienden of familieleden opzoeken. Inbrekers weten dit. En zullen ook deze feestdagen weer actief zijn. Daar weet Evert Jansen alles van. Hij was namelijk zo’n inbreker. Evert beterde zijn leven en ging van inbraak naar inbraakpreventie. Hij vertelt hoe jij inbrekers buiten de deur houdt.

> Lees verder

stille nachtwachter aegon hofland
Vooruitdenken

17/12/2021 - 14:36

Dat mijn dierbare herinneringen zijn afgepakt, vind ik het allerergste

Sadia Shirriff, Redacteur

Laat licht en vroeg donker. We zitten middenin de donkere maanden van het jaar. Dat weten inbrekers helaas ook. In deze tijd zijn ze véél actiever. Ook mevrouw Hofland werd eind oktober slachtoffer van woninginbraak. Ze vertelt wat deze ingrijpende gebeurtenis met haar deed. Financieel en vooral emotioneel. 

> Lees verder

stille nachtwachter
Vooruitdenken

13/12/2021 - 22:33

Veilig de deur uit tijdens de feestdagen? Dat doe je zo!

Sadia Shirriff, Redacteur

De feestdagen staan voor de deur. Een periode dat het risico op inbraak 80 tot 90% hoger is. Volgens de laatste maatregelen van de overheid mogen we gelukkig een paar vrienden of familieleden opzoeken. Inbrekers weten dit. En zullen ook deze feestdagen weer actief zijn. Maar jij kunt ze een stapje voor zijn! Head of Claims Maarten de Rooij denkt vooruit en geeft enkele handige anti-inbraaktips voor tijdens de feestdagen.

> Lees verder

Pagina's