Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aegon Blog

Vooruitdenken

13/04/2021 - 08:59

“Over de woonlasten hebben we heldere afspraken”

Leonie Rozemulder, Redacteur

Samenwonen. Of je nu nog apart woont of al jaren onder één dak leeft. Het is slim om samen je geldzaken (alvast) goed te regelen. Voor nu en voor de toekomst. Vooruitdenken noemen wij dat. Hoe? Check jullie geldzaken met onze Checklist Samenwonen. Niels ging je voor. 

> Lees verder

Vooruitdenken

12/04/2021 - 12:45

Vooruitdenkers: 'Hoe kunnen we slimmer sparen voor de kinderen?'

Leonie Rozemulder, Redacteur

Wil je later niet inleveren op je huidige leefstijl? Eerder met pensioen? Of maak je je juist zorgen om je geldzaken? Wat er ook speelt; het is fijn om je financiën op orde te hebben. Voor nu en in de toekomst. Dus start vandaag nog met keuzes maken voor straks.

> Lees verder

Vooruitdenken

08/04/2021 - 12:43

Toekomstplan: voor als je er niet meer bent

Leonie Rozemulder, Redacteur

Plannen maken doen we allemaal. Van wat je eet vanavond tot je volgende reis. Een plan voor je geldzaken, dat is andere koek. Aegon's blogster Leonie duikt in de wereld van financieel vooruitdenken. Want het leven gaat alle kanten op en daar wil ze op voorbereid zijn. Adviseur Henk helpt haar op weg met haar toekomstplan. Ook als het gaat over.... Er niet meer zijn.

> Lees verder

Vooruitdenken

08/04/2021 - 10:36

Vooruitdenken met.. avonturiers

Leonie Rozemulder, Redacteur

Welk moment in jouw leven is het inlijsten waard? Bas (39) en Marian (41) vertellen over hun fotomoment. De fotolijst van het stel staat midden in een open veld. Dit staat symbool voor hun leven. Kijken ze vooruit, dat kan hun leven namelijk nog alle kanten op. 

> Lees verder

Kinderen Aegon
Verzekeren

06/04/2021 - 12:01

4 veelvoorkomende pechsituaties met kinderen

Amke Durville, Communicatiespecialist

De bal door de ruit van de buren, melk over de iPad of gestolen speelgoed. Het gebeurt, zeker met kinderen! Het is dan fijn als je goed verzekerd bent. Onze tip: maak nu slimme keuzes voor die toekomstige pechsituaties. Vooruitdenken noemen we dat. Waar te beginnen? We zetten speciaal voor gezinnen de belangrijkste verzekeringen voor 4 veelvoorkomende pechsituaties op een rij.

> Lees verder

Verzekeren

30/03/2021 - 15:27

Wat áls er iets gebeurt met je nieuwe interieur?

Amke Durville, Communicatiespecialist

We zijn allemaal meer thuis. Misschien kriebelt het bij jou ook: om je inrichting eens flink te veranderen. Een spiksplinternieuwe tafel met leuke stoelen bijvoorbeeld. Een ander schilderij aan de muur en wat van die mooie hebbedingetjes erbij. Wat betekent dat voor je inboedelverzekering? Moet je het bijvoorbeeld doorgeven als je nieuwe spullen hebt? Wij denken met je mee vooruit!

> Lees verder

Pagina's