Onze mensen

Strak in pak of sneakers, agile of waterval, regie nemen of achter de meute aanlopen… Wat denk jij dat je bij Aegon aantreft? We vertellen het je graag! Zo weet je in mum van tijd waar Aegon voor staat en wat wij belangrijk vinden. 

Image
Header foto Onze mensen pagina

Iedereen is welkom!

Jong of oud, religieus of atheïstisch, homo of hetero… Iedereen is anders. Gelukkig maar! Wij geloven in de kracht van diversiteit. Bij Aegon is iedereen gelijk. Alle achtergronden, culturen en meningen van onze medewerkers brengen een schat aan kennis, ideeën en ervaringen met zich mee. Door goed naar elkaar te luisteren, zorgen we er met elkaar voor dat onze klanten goede financiële keuzes kunnen maken voor de toekomst. Om onze diversiteit te blijven stimuleren, werken we samen met verschillende netwerkorganisaties. Bovendien hebben we binnen Aegon onze eigen netwerken:

- Aegon Connected Cultures

- Women in Financial Services

- Aegon Proud

- Ability network

- Internationals network

Blijven ontwikkelen

Of iemand net uit de collegebanken komt of al even meedraait in het werkende leven: we vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Alleen op die manier kunnen wij groeien als bedrijf. Wil je als medewerker je kennis uitbreiden? Of iets nieuws leren? Jij hebt zelf de touwtjes in handen. En wij ondersteunen met de juiste middelen. Zo hebben we verschillende ontwikkeltrajecten en opleidingen.

Gaan voor innovatie

We vinden het belangrijk dat mensen zich financieel goed voorbereiden op onverwachte gebeurtenissen. Daar helpen we graag bij. Dit kan alleen als we zelf blijven innoveren. Daarom werken onze experts continu aan slimme en toekomstbestendige oplossingen. Zo ontwikkelden we FinSnap, dé online tool waarmee je eenvoudig je huidige en toekomstige geldzaken in kaart brengt. En hebben we een datalake vol data waaruit we nuttige informatie halen om klanten beter van dienst te zijn. Om innovaties snel te realiseren, werkt het overgrote deel van onze teams Agile. Zo kunnen we flexibel op veranderingen inspelen, binnen én buiten Aegon.

Oog voor de maatschappij

Aegon staat midden in de samenleving en wil op een positieve manier, met oog voor die samenleving, ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is bij ons dan ook geen programma, project of trucje. In alles wat we doen, kijken we naar welke impact we hebben op de wereld om ons heen. Zo versterken we met het programma Stap vooruit mensen die leven in armoede door (dreigende) schulden. Samen met lokale partners helpen wij deze mensen op weg naar een toekomst vol kansen en financiële weerbaarheid.

Image
Aegon werken bij

Werken bij Aegon

Ben je benieuwd of werken bij Aegon iets voor jou is?

Onze carrièremogelijkheden

Organisatiestructuur

Aegon Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van het beursgenoteerde Aegon N.V. Onze missie is om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen. Dat doen we voor allerlei klanten en consumenten: van particulieren tot grote ondernemingen en van het mkb tot pensioenfondsen. Vaak werken we daarbij samen met onafhankelijke adviseurs, zij zijn een onmisbare schakel voor ons.

Directie van Aegon Nederland

Image
Aegon - Allegra van Hövell-Patrizi

Allegra van Hövell-Patrizi (CEO)

Image
Wim van de Kraats

Wim van de Kraats (CRO)

Image
Aegon - Boaz Magid

Boaz Magid (CFO)

Image
Aegon - Anne-Marie Roth (Directeur Juridische Zaken)

Anne-Marie Roth (Directeur Juridische Zaken)

Image
Aegon - Clim Parren

Clim Parren (CPO)