Hoe kunnen wij jou helpen?

Het leven zit vol verrassingen. Mooie, maar helaas soms ook nare dingen. Met onze verzekeringen ben jij - en eventueel je partner of gezin - goed voorbereid op de financiële gevolgen van een schade. Bijvoorbeeld bij een woningbrand, gestolen spullen of een ongeluk. Op die momenten zijn we er voor je en helpen we je snel én goed. Dat idee geeft vast rust. Dus denk vooruit en laat je niet verrassen. Hier lees je álles over verzekeren: van een schade melden tot aan dekkingen en het afsluiten van verzekeringen.

Image
Schade? Wij helpen jou!

Schade?

Altijd balen natuurlijk. Maar gelukkig heb je onze verzekering. Lees hier hoe je het snelst een schade meldt én waar je precies voor verzekerd bent.

Schade melden
Image
Check je verzekeringen

Check af en toe je verzekering

Een andere auto, nieuw duur schilderij of verhuizing? Juist bij veranderingen is het slim om te kijken of je verzekeringen up-to-date zijn.

Verzekering aanpassen
Image
Schadeverzekeringen op een rij

Onze verzekeringen op een rij

Welke verzekeringen heb je nodig? Bekijk ons overzicht, zodat je niets vergeet. Je kunt er direct online één kiezen.

Verzekering afsluiten

Belangrijke informatie voor een goede keuze

Image
dekking autoverzekering

Welke dekking past bij jou?

Vaak kun je kiezen. Tussen basis of allrisk bijvoorbeeld. Welke dekking bij je past, hangt af van je situatie. Vind je het lastig om te kiezen? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Daarom helpen we je op weg met voorbeelden én checkvragen voor jezelf.

Bekijk de checkvragen
Image
woonverzekeringen

Fijn en veilig wonen

Of je nu brand wil voorkomen, thuis van het gas af wil of zonnepanelen op je dak legt … met onze woonverzekeringen kun je alle kanten op. Zodat je niet alleen duurzaam, maar ook fijn en veilig woont.

Alles over fijn en veilig wonen
Image
Woonverzekeringen

Alle verzekeringen die je voor je huis nodig hebt

Je huis verzekeren? Of de spullen in je woning verzekeren? Ontdek welke woonverzekering je nodig hebt. Of je nu huurt of koopt. Bij Aegon zitten de woonverzekeringen samen in één pakket: het Woon- & VrijeTijdpakket.

Bereken direct mijn premie Alles over woonverzekeringen

Brandpreventie

Wist je dat er jaarlijks ruim 60.000 woningbranden zijn? Dat zijn er ruim 160 per dag! In deze video leggen we uit wat de voornaamste oorzaken zijn van een woningbrand, waarom een rookmelder belangrijk is en hoe je jezelf nog meer kunt voorbereiden op een mogelijk brand.

Bekijk ook de brandverzekering

Mijn Aegon

Al je gegevens op één veilige, digitale plek. Wil je die veranderen of inzien? Of een schade melden? Ook dát kan via Mijn Aegon.

Naar Mijn Aegon

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Image
Op vakantie? Denk aan je reisverzekering

Op vakantie? Denk aan je reisverzekering!

Onbezorgd op vakantie in binnen- of buitenland? Dat willen we allemaal. Maar voordat je op pad gaat, moet je echter wel het één en ander regelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het afsluiten van je reisverzekering. Bij een eventuele schade of letsel willen we niet dat er onnodig grote zorgen bijkomen. Ga daarom goed voorbereid op vakantie en sta even stil bij jouw reisverzekering.

 

Lees meer

Veel gestelde vragen

Bij de eerste betaling betaal je de premie voor de huidige en eerstvolgende maand  
Ook betaal je de éénmalige poliskosten van € 6,05. Op de factuur die je per e-mail van ons ontvangt staan het bedrag en de periode waarover je betaalt. 


Betaal je via acceptgiro?
Wij brengen € 1,19 aan kosten in rekening voor het betalen via acceptgiro. Je kan ook via een digitale betaallink of automatische incasso betalen om deze kosten te voorkomen. Meer informatie over het wijzigen van jouw betaalwijze vind je op onze pagina
 Rekeningnummer of betaalwijze wijzigen van uw hypotheek, schade,-of levensverzekering.
Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je een verzekering hebt aangevraagd. Binnen deze 14 dagen kun je de verzekering kosteloos beëindigen via Mijn Aegon. Eventuele schades worden niet vergoed. Als je een autoverzekering met terugwerkende kracht beëindigt, ben je over deze periode niet verzekerd geweest.  
Bij de aanvraag van een verzekering betaal je € 6,05 aan poliskosten. Bij een wijziging of het toevoegen van een verzekering binnen het Woon- en VrijeTijdpakket betaal je geen poliskosten. Heb je een Aegon Auto op Maat of Autoverzekering? Dan betaal je € 6,05 aan poliskosten bij het wijzigen van jouw polis. 

 

Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden om jouw woning(en) in deze situatie te verzekeren. Neem hiervoor contact met ons op. 

De status van jouw schademelding volg je in Mijn Aegon
In Mijn Aegon klik je op de verzekering waarop de schade gemeld is. Bij Snel naar klik je op Schades en daarna op het schadenummer waar je status van wilt weten. Bij Status zie je hoever wij zijn met jouw schademelding. Binnen 14 dagen na het melden van een schade ontvang je van ons een reactie.