Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren

Het leven zit vol verrassingen. Mooie, maar helaas soms ook nare dingen. Met onze verzekeringen ben jij - en eventueel je partner of gezin - goed voorbereid op de financiële gevolgen van een schade. Bijvoorbeeld bij een woningbrand, gestolen spullen of een ongeluk. Op die momenten zijn we er voor je en helpen we je snel én goed. Dat idee geeft vast rust. Dus denk vooruit en laat je niet verrassen. Hier lees je álles over verzekeren: van een schade melden tot aan dekkingen en het afsluiten van verzekeringen.

Hoe kunnen we je helpen?

Schade?

Altijd balen natuurlijk. Maar gelukkig heb je onze verzekering. Lees hier hoe je het snelst een schade meldt én waar je precies voor verzekerd bent.

Schade melden

Check af en toe je verzekering

Een andere auto, nieuw duur schilderij of verhuizing? Juist bij veranderingen is het slim om te kijken of je verzekeringen up-to-date zijn.

Verzekering aanpassen

Onze verzekeringen op een rij

Welke verzekeringen heb je nodig? Bekijk ons overzicht, zodat je niets vergeet. Je kunt er direct online één kiezen.
 

Verzekering afsluiten

Onze verzekeringen

Mijn Aegon

Al je gegevens op één veilige, digitale plek. Wil je die veranderen of inzien? Of een schade melden? Ook dat kan via Mijn Aegon.

Naar Mijn Aegon

24-uursbelofte

Onze 24-uursbelofte aan jou...

Heb je online een schade ingediend? Op werkdagen weet je binnen 24 uur waar je aan toe bent. Beloofd!

Wonen

Maak van je huis een veilige plek. Hoe je dat doet?

Storm op komst: zoek dekking

Code geel, oranje of rood? Als er storm op komst is, is het slim om je goed voor te bereiden. We zetten handige tips op een rij om schade te voorkomen. En heb je schade aan je huis? Je leest hier ook hoe het dan zit met je verzekering.

Op wintersport? Check je reisverzekering!

Ik ga op wintersport en neem mee… thermoshirts, snowboots én een reisverzekering natuurlijk! Want als je pech hebt in de sneeuw, wil je in ieder geval geen zorgen over de kosten. Met de doorlopende reisverzekering van Aegon is wintersport standaard verzekerd. De ins en outs over de standaard wintersportdekking zetten we op een rij.

Autoverzekering doelgroepen

Welke dekking past bij jou?

Vaak kun je kiezen. Tussen basis of allrisk bijvoorbeeld. Welke dekking bij je past, hangt af van je situatie. Wat kan én wil je bijvoorbeeld zelf betalen bij een schade?

Bekijk de checkvragen