Aegon wordt a.s.r.

Image
aegon gaat verder met a.s.r.
Author Image

Redactie | Aegon Zakelijk

03 October 2023 11:35

Op 4 juli werd bekend dat Aegon Nederland samengaat met a.s.r. en dat de portefeuille van Aegon gefaseerd wordt omgezet naar a.s.r. Daarbij gaan we van start met de inkomensverzekeringen. Je kunt daarom vanaf 1 oktober 2023 geen offertes meer aanvragen voor inkomensverzekeringen. Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Kijk dan bij het productaanbod van a.s.r. voor AOV’s of hier voor het productaanbod van a.s.r. voor verzuimverzekeringen.

Met ingang van 2 oktober 2023 is Aegon Schadeverzekering N.V. opgegaan in ASR Schadeverzekering N.V.: dit wordt een juridische fusie genoemd. Vanaf die datum is a.s.r. de risicodrager voor lopende contracten van inkomensverzekeringen. Heb jij een inkomensverzekering bij Aegon? Dan verandert er nu niets. Ook aan onze dienstverlening en bereikbaarheid verandert nog niets. Je ontvangt later dit jaar bericht over de omzetting van een collectieve inkomensverzekering naar a.s.r. en in 2024 als je een AOV bij Aegon hebt.

Heb je een vraag? Stel ‘m dan hier als het gaat over je AOV en hier als het gaat over je collectieve inkomensverzekering. We helpen je graag!