Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Start de naverrekening over 2020

Coronacrisis: ziekmelden vaak niet de juiste oplossing
Zakelijk Inkomensverzekeringen Aegon Gezond Werkplan Start je naverrekening over 2020

Start met naverrekenen

Controleer de werknemersgegevens over 2020

Je hebt bij ons een Aegon Gezond Werkplan. Eén keer per jaar controleer je of de werknemersgegevens nog kloppen. Eerst wat informatie nodig? Dan zit je goed. Dat staat hieronder!

De naverrekening

Meer informatie over de naverrekening.

1. De naverrekening in 6 stappen
2. Loon van je werknemers doorgeven
3. Werknemer uit dienst melden
4. Verzuimrapportage en verzamelloonstaat invullen

Bekijk de uitlegvideo's

Tijd voor de naverrekening maar weet je niet waar je moet beginnen? Start met de uitlegvideo's. Kies uit: de naverrekening in 6 stappen, een werknemer toevoegen of het salaris wijzigen. Zo weet je in een paar minuten waar je aan toe bent. Veel succes!

De naverrekening in 6 stappen

De naverrekening is vast niet je favoriete klus. Maar het kan snel gebeurd zijn. Bekijk de naverrekening in vogelvlucht. In 6 simpele stappen leiden we je er doorheen. Veel succes!

Nieuwe werknemer toevoegen

Krijg je een nieuwe werknemer? Denk aan je Aegon Gezond Werkplan. Log in op het Werkgeversportaal en meld je nieuwe werknemer aan. In de video zie je hoe dat werkt.

Salaris aanpassen

Gaat een werknemer meer verdienen? Dat heeft gevolgen voor de premie van het Aegon Gezond Werkplan. Log in op het portaal en geef het nieuwe salaris door.

 

Vragen en contact

Kom je er niet uit of heb je een andere vraag? We staan voor je klaar en denken graag met je mee. Op de pagina klantenservice zie je hoe je ons bereikt.