Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Een gezond bedrijf

een gezond bedrijf
Zakelijk Inkomensverzekeringen Een Gezond Bedrijf

Tips om uw personeel en uw bedrijf gezond te houden

Als werkgever heeft u veel verantwoordelijkheid als het gaat over de gezondheid van uw personeel. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen lekker aan het werk blijft? Wat kunt u doen om te zorgen dat mensen weer snel aan de slag kunnen? En hoe kunt u verzuim beperken? Hier vindt u tips van andere werkgevers en van Aegon om uw personeel en uw bedrijf gezond te houden en het ziekteverzuim te minimaliseren.

Met werknemers in gesprek over gezond leven: zo pakt u het aan

Werknemers die gezond leven zijn productiever, blijkt uit onderzoek van TNO. En dat ziet u als werkgever natuurlijk graag. Maar wat als u hierover het gesprek wilt aangaan? Ook als u dat met de beste bedoelingen doet, kunt u overkomen als een vervelende bemoeial. Of de indruk wekken dat u overspannen verwachtingen heeft. Terwijl mensen in beweging krijgen ook zonder zulke misverstanden al lastig genoeg is. 7 praktische tips.

Nieuwsbrief 'Een gezond bedrijf'

Met de Gezond Bedrijf-nieuwsbrief van Aegon ontvangt u 4 keer per jaar de beste tips uit het veld. Wat kunt u verwachten?

  • Praktische tips over preventie, verzuim en re-integratie
  • Handige informatie voor snelle behandeling van uw claim
  • Verhalen uit de praktijk van werkgevers en casemanagers

Wat kost verzuim?

Uw werknemer is langdurig ziek of kan minder werken. Als werkgever bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen.

Lees meer

Verzuim onder controle

Wat kan u doen om verzuim te voorkomen? En welke afspraken maakt u met uw personeel? Aegon ging in gesprek met werkgevers en geeft tips.

Lees meer

Weer aan het werk

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Hoe kan u uw medewerker helpen bij re-integratie?

Lees meer

Ons aanbod

Aegon MKB Verzuimplan
Het MKB Verzuimplan is dé alles-in-een-verzuimoplossing voor het mkb
Aegon Gezond Werkplan
Een pakket van verzekeringen en diensten voor arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers