Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Een gezond bedrijf

Zakelijk Inkomensverzekeringen Een Gezond Bedrijf

Tips om uw personeel en uw bedrijf gezond te houden

Als werkgever heeft u veel verantwoordelijkheid als het gaat over de gezondheid van uw personeel. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen lekker aan het werk blijft? Wat kunt u doen om te zorgen dat mensen weer snel aan de slag kunnen? En hoe kunt u verzuim beperken? Hier vindt u tips van andere werkgevers en van Aegon om uw personeel en uw bedrijf gezond te houden en het ziekteverzuim te minimaliseren.

Wat kost verzuim?

Als een werknemer langdurig ziek wordt heeft dat veel impact op uw bedrijf. Welke kosten komen daarbij kijken? We gingen in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier. Bekijk de video!

Meer weten? Download ook de factsheet: wat kost een zieke werknemer? (pdf, 75.37 kb)

 

Wat kost verzuim?

Uw werknemer is langdurig ziek of kan minder werken. Als werkgever bent u verplicht de eerste twee jaar het loon door te betalen.

Lees meer

Verzuim onder controle

Wat kan u doen om verzuim te voorkomen? En welke afspraken maakt u met uw personeel? Aegon ging in gesprek met werkgevers en vroeg hen hoe zij dit aanpakken.

Lees meer

Weer aan het werk

Wat kan u doen als werkgever om uw medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Hoe kan u uw medewerker helpen bij re-integratie? En wat doet een arbodienst voor u?

Lees meer

Ons aanbod

Aegon Gezond Werkplan
Een pakket van verzekeringen en diensten voor arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers
Aegon MKB Verzuimplan
Het MKB Verzuimplan is dé alles-in-een-verzuimoplossing voor het mkb