Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over ons Maatschappij Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze organisatie staat midden in de samenleving en wil op een positieve manier, met oog voor die samenleving, ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen programma of project. Het is verankerd in onze gedragscode en de manier waarop we zaken doen. En bij al onze activiteiten hebben we aandacht voor energie en milieu.

 

Score op duurzaamheid

We hebben sinds 2001 een notering in de FTSE4Good Global Index die bedrijven rangschikt op basis van de ESG-criteria. ESG staat voor Environmental, Social and Governance. Sinds enkele jaren scoren we daar een 8,8 (4,4 op een schaal van 5).

 

Schade duurzaam repareren

Een voorbeeld hiervan is dat we uitsluitend samenwerken met duurzame schadeherstellers. Of het nu gaat om schades aan een woonhuis, bezittingen of een auto. We zijn dan ook één van de initiatiefnemers van Stichting Duurzaam Herstel en Stichting Duurzaam Repareren. Deze stichtingen hebben het keurmerk GroenGedaan!. 90% van de schadeherstellers waarmee wij samenwerken heeft dit keurmerk. De overige schadeherstellers hebben het keurmerk van Stichting Erkend Duurzaam. Hiermee zorgen we ervoor dat de footprint van onze organisatie zo klein mogelijk is en daar zijn we trots op.

GroenGedaan

Graag onderhouden we goede banden met onze stakeholders oftewel belanghebbenden. Daarom betrekken we onze klanten, medewerkers, investeerders, leveranciers, verkopers en de samenleving als geheel bij onze bedrijfsvoering. Hun input gebruiken we bij het verder verbeteren van onze organisatie.