Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Over ons Maatschappij Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze organisatie staat midden in de samenleving en wil op een positieve manier, met oog voor die samenleving, ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen programma of project. Het is verankerd in onze gedragscode en de manier waarop we zaken doen. En bij al onze activiteiten hebben we aandacht voor ons energie en milieu.

Schade duurzaam repareren

Aegon is één van de initiatiefnemers van stichting Duurzaam Herstel en Duurzaam Repareren. Deze stichtingen staan voor milieuvriendelijk herstel van schade aan uw woonhuis, uw bezittingen maar ook van schade aan uw auto. Naast deze stichtingen die opereren onder het keurmerk GroenGedaan! (doorlink pagina) bestaat er voor de automotive branche stichting Erkend Duurzaam. Omdat wij het belangrijk vinden dat schades op een milieuvriendelijke manier worden gerepareerd, werken de meeste bedrijven waarmee wij samenwerken volgens het keurmerk GroenGedaan! of Erkend Duurzaam.

GroenGedaan

Graag onderhouden we goede banden met onze stakeholders oftewel belanghebbenden. Daarom betrekken we onze klanten, medewerkers, investeerders, leveranciers, verkopers en de samenleving als geheel bij onze bedrijfsvoering. Hun input gebruiken we bij het verder verbeteren van onze organisatie.