Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Denk vooruit met FinSnap

FinSnap is dé online tool waarmee je eenvoudig je huidige en toekomstige geldzaken in kaart brengt.

Start met FinSnap

Particulier Vooruitdenken Financieel inzicht

Het leven loopt vaak net anders dan gepland. Dat kan leuk én lastig zijn. Wil je bijvoorbeeld verhuizen? Of verlies je plotseling je baan? Dan wil je weten hoe het zit met je geldzaken. Daarom heeft Aegon FinSnap. Met deze online tool krijg je in 10 minuten inzicht in jouw financiën. Voor nu en voor later. 

Aan de slag met FinSnap

Zélf aan de slag met FinSnap

FinSnap is dé online tool waarmee je zelf in 4 eenvoudige stappen je huidige en toekomstige inkomsten en uitgaven in kaart brengt. Ook kun je met FinSnap spelenderwijs ontdekken hoe je zelf je geldzaken beïnvloedt. Zie bijvoorbeeld wat er gebeurt met je huidige inkomen, als je iets extra’s achter de hand houdt voor onverwachte momenten in de toekomst.

Ontdek FinSnap

 

“Mijn tip: stel het regelen van je geldzaken voor later niet uit. Met FinSnap kun je héél makkelijk je toekomstige inkomsten en uitgaven in kaart brengen.”

Lees het interview met Dirk

Samen vooruitdenken

Bij Aegon weten we dat het leven vaak net iets anders loopt dan gepland. Dat hoeft niet erg te zijn, als je er maar op voorbereid bent. Daarom bieden we hypotheken, verzekeringen en pensioenen die passen bij deze momenten in jouw leven. Dat geeft rust. Vandaag én in de toekomst.

49 jaar en stoppen met werken. Hoe dan?

Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Soms loopt het zelfs beter dan verwacht dankzij een goede financiële voorbereiding.  Bijvoorbeeld het leven van mr FOB, eigenaar van de Financieel Onafhankelijk Blog. Hij stopte op zijn 49e met werken. Gezien dit een droom is die veel van ons hebben, laten we mr FOB aan het woord.

Hoe sta jij er financieel voor: nu én later? Ontdek het met FinSnap!

Het leven zit vol aangename en minder aangename verrassingen. Is jouw portemonnee daarop voorbereid? Moeilijke vraag. Dat snappen we. Het antwoord krijg je gemakkelijk en snel met FinSnap. Dé tool om inzicht en overzicht te krijgen in je financiële situatie. Dankzij FinSnap weet je snel hoe je geldzaken ervoor staan, maar ook hoe de inhoud van je portemonnee er later uitziet. 

4 momenten waarop je FinSnap wilt gebruiken

Het leven zit vol onverwacht mooie dingen. Een baby op komst of je droomhuis vinden. Maar er kunnen je ook nare dingen overkomen. Je wilt op beide financieel voorbereid zijn. Dat doe je gemakkelijk en snel met de online tool FinSnap.