Image
Woonhuisverzekering Aegon

Perfecte match: woonhuis- en inboedelverzekering. Nu mét korting!

Het is handig om de inboedel- en woonhuisverzekering bij één verzekeraar te hebben. Of dat nu bij ons is of bij een ander (ok, we geven toe: het liefst bij ons natuurlijk). Dat voorkomt dubbele dekkingen of gaten. Daarom nodigen we klanten die onze inboedelverzekering hebben uit om ook onze woonhuisverzekering te ontdekken. Een vooruitdenkkans.

 

Campagne in het kort

  • Doel: de Aegon Woonhuisverzekering onder de aandacht brengen. 
  • Hoofdboodschap: wist u dat de Aegon Woonhuisverzekering perfect aansluit op uw inboedelverzekering? Zo voorkomt u dubbele dekkingen óf gaten.
  • Gewenste actie: bekijk of de woonhuisverzekering iets voor u is en sluit deze af via ons als u dat wilt. 
  • Doelgroepen:klanten met een koopwoning die de Aegon Inboedelverzekering hebben, maar geen Aegon Woonhuisverzekering. 

Wij regelen klantenbestanden

Wilt u een overzicht hebben van uw klanten die wél de Aegon Inboedelverzekering hebben, maar geen woonhuisverzekering? Dat kan!

Vraag het direct aan

Voorbeeldmails

Hieronder vindt u voorbeeldmails. Uiteraard kunt u deze aanpassen naar uw eigen wens.

Voorbeeldmails

Banners

De woonhuisverzekering kleur geven? Op uw website of onder aan uw e-mail? Maak gebruik van onze banners. Die hebben we in 2 formaten. Klik met uw rechtermuisknop op een banner om deze te downloaden. Kies vervolgens voor ‘Opslaan als afbeelding'.

Aegon Inboedelverzekering

Download banner formaat 300x250

Download banner formaat 460x200

Aegon Woonhuisverzekering

Download banner formaat 300x250

Download banner formaat 460x200

Blogs

Aegon blogt over verzekeringen. Om tips, weetjes en verhalen te delen met consumenten. Wilt u deze blogs gebruiken? Kies dan uit de selectie die we speciaal voor u hebben gemaakt. Deze blogs zijn met veel aandacht en zorg geschreven. Daarom kunt u ze alleen in de originele vorm delen. Neem de link naar een blog bijvoorbeeld op in een nieuwsbrief of op uw website. Zo helpen we klanten samen om zich goed voor te bereiden op financiële tegenvallers én kansen.