Aegon Cappital

Complete pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling

 • Altijd iets te kiezen: abonnement of contract.
 • Samen vooruitkijken.
 • Betrouwbaar en verantwoord.
 • Persoonlijke aandacht én digitaal gemak.

Op deze pagina:

Samenwerking

U bent een onmisbare partner

Als adviseur bent u voor ons een onmisbare partner. U helpt werkgevers bij zaken zoals het selecteren van de juiste pensioenregeling en helpt medewerkers bij het maken van financiële keuzes.

Samen voor werkgevers

Wij durven het hardop te zeggen: met een pensioenregeling van Aegon Cappital helpt u niet alleen uw klant, maar ook uzelf. Daarbij maakt het niet uit of er gekozen wordt voor een pensioenabonnement of pensioencontract. Kwaliteit is namelijk altijd gegarandeerd. En u profiteert zelf ook van de voordelen die wij uw klant bieden: betrouwbaarheid, online gemak en uitstekende service. Samen zorgen we zo voor tevreden werkgevers.

Samen voor medewerkers

Wij doen er alles aan om medewerkers te helpen met vooruitkijken en met keuzes maken. Maar financieel advies geven wij niet. Daar ligt uw rol. U kunt in gesprek gaan met medewerkers. Horen wat voor hen belangrijk is. Hen aanzetten om in actie te komen. En helpen bij het maken van een totaalplaatje waarin naast pensioen ook zaken zoals een hypotheek en eventuele vrijkomende lijfrentes meegenomen worden. Samen maken we zo medewerkers goed met geld.

Productinformatie

Een pensioen op abonnementsbasis

Ons pensioenabonnement is een complete en overzichtelijke pensioenregeling. Het aantal keuzes is beperkt. Door de korte opzegtermijn van twee maanden blijft uw klant flexibel. Ideaal voor werkgevers met 1-50 werknemers.

Een pensioen op contractbasis

Ons pensioencontract is een complete pensioenregeling waarop uw klant zelf veel invloed heeft. Er is dus alle ruimte voor maatwerk. Door de contractduur van drie of vijf jaar heeft uw klant voor langere tijd zekerheid. Zeer geschikt voor grotere werkgevers.

Meer informatie

Vind hier alle informatie die u nodig heeft om uw klant goed te adviseren.

Onze dienstverlening

Hoe ondersteunen we u?

 • Een toegewijd serviceteam speciaal voor u
 • Deskundig accountmanagement
 • Gemak door moderne online tooling
 • Inzicht en overzicht om werknemers te adviseren
 • Handige updates via de nieuwsbrief voor adviseurs
 • Webinars om productkennis up to date te houden
 • Adviseurspanels waarin u met ons meepraat en meedenkt

Beheren en aanvragen

Inzicht en uitleg

In het adviseursportaal vindt u alle informatie over de pensioenregeling. Bijvoorbeeld staffelinformatie, nota’s en het deelnemersoverzicht. Dit is ook de plek waar u de premie van (nieuwe) deelnemers berekent. Meer weten over de keuzes die deelnemers hebben? Kijk dan bij het onderdeel Smart Governance.

Naar het adviseursportaal

Adviseren en begeleiden

Aegon Cappital verwijst klanten voor advies door naar u. Maar we helpen u natuurlijk graag. Bijvoorbeeld met complete productinformatie. En met verrassende acties op de werkvloer. Van webinars tot een pensioenpubquiz: er is van alles mogelijk!

Lees meer

Offreren

Maak zelf een offerte voor een pensioenabonnement of pensioencontract. Of grijpt terug op eerder gemaakte offertes. Meer dan 250 deelnemers, een andere franchise voor nabestaandenpensioen dan voor ouderdomspensioen of verplichte Anw? Neem dan contact met ons op. Log in en klik op de ' Direct offreren' knop op deze pagina.

Muteren

In het werkgeversportaal geeft u eenvoudig mutaties door voor uw klanten. U kunt er ook de nota’s controleren. Alles geautomatiseerd aanleveren? Bekijk de mogelijkheden van salarispakketkoppelingen.

Naar het werkgeversportaal

Contact

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met ons. We helpen u graag. U bereikt het Aegon Cappital Serviceteam via 070 344 45 08 op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Liever mailen? Stuur uw bericht naar service@aegoncappital.nl. Bekijk ook de contactgegevens voor werkgevers en werknemers.

Duurzaamheid

Aegon heeft initiatieven op diverse gebieden in het kader van ESG (Environmental, Social, Governance, in het Nederlands Milieu, Maatschappij en Goed bestuur). Die initiatieven kunt u vinden op onze website. Duurzaamheid is een onderdeel van deze initiatieven. Onze producten hebben geen aanvullende duurzaamheidsdoelstellingen, tenzij dat expliciet wordt vermeld in de productinformatie en het onderdeel is van de doelgroepomschrijving.

Over Aegon Cappital

Aegon Cappital is een premiepensioeninstelling (PPI)

Een PPI mag alleen beschikbare premieregelingen uitvoeren. Daar besteden we al onze aandacht aan. We werken samen met betrouwbare en deskundige partners, zoals Aegon Asset Management, TKP, Aegon Leven en elipsLife. Daardoor kunnen we u en uw klanten het beste bieden. Dit doen we onder de vleugels van Aegon Nederland. Dat geeft de u de garantie dat zaken die beloofd worden ook echt worden waargemaakt.

In onze beleggingsfilosofie staat de pensioenambitie van de werknemer centraal. Dat noemen wij pensioengericht beleggen. Wij selecteren wereldwijd de beste vermogensbeheerders om de pensioenpremies van werknemers te beleggen.

Lees meer over rendementen en beleggingsfondsen

Document nodig?

Of u nu op zoek bent naar een reglement of een aanvraagformulier Anw-hiaatpensioen; op onze webpagina ‘Alle documenten’ vindt u het!

Veelgestelde vragen

Een werkgever machtigt u via het werkgeversportaal.
De beleggingsresultaten vindt u zowel in de nieuwsbrief als op de pagina ‘Fondsinformatie’.
Alle communicatie naar werknemers is in het Nederlands en het Engels beschikbaar. Ook in het Werkgeversportaal kunt u kiezen voor weergave in het Nederlands of Engels. U vindt daar ook een Engelstalige handleiding.
Usabilla Feedback