Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Zakelijk Pensioen

Of u nu ondernemer, werkgever of directeur-grootaandeelhouder bent: pensioen is iets dat u goed wilt regelen. Kies uw situatie en ontdek de mogelijkheden.

Wat is uw situatie?

Ik ben zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer heeft u de vrijheid om uw pensioen zelf vorm te geven. Regel nu alvast iets voor een onbezorgde toekomst.

Ik ben werkgever

Vindt u eenvoud belangrijk? Of wilt u juist veel keuzevrijheid? Bij Aegon vindt u altijd een pensioenoplossing die past bij uw bedrijf.

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (dga)

Een pensioenregeling voor uzelf. Precies zoals u het wilt. Bekijk snel de voordelen van het Aegon DGA Beleggingspensioen.

Kies een product dat past bij uw bedrijf

 • Modulair Pensioen
  Het Modulair Pensioen biedt u veel keuzevrijheid. U stelt een pensioenregeling op basis van middelloon samen naar uw eigen wensen.
 • DB Abonnement
  Het DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. Het is een regeling op basis van middelloon met een beperkt aantal keuzes.
 • Aegon Cappital (PPI)
  De pensioenkracht van Aegon Cappital geeft u en uw werknemers alle mogelijkheden voor een goed pensioen op basis van beschikbare premie.
 • Netto Pensioen
  Netto Pensioen is een beschikbare premieregeling voor alle werknemers met een hoog salaris.
 • DGA Beleggingspensioen
  DGA Beleggingspensioen is een eenvoudige pensioenoplossing op basis van beleggen, speciaal voor de DGA.

Vind een onafhankelijk pensioenadviseur

Een onafhankelijk adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. 

Pensioenakkoord

Kabinet en sociale partners presenteerden 12 juni 2020 een plan om het pensioenstelsel ingrijpend te veranderen. Dit is een nadere uitwerking van het pensioenakkoord van 5 juni 2019.

Bekijk wat er verandert

Blogs

Het nieuwe pensioenstelsel: PPI-klant staat goed voorgesorteerd

Kabinet en sociale partners presenteerden 12 juni een plan om het pensioenstelsel ingrijpend te wijzigen. Dit is een nadere uitwerking van het pensioenakkoord van 2019. Een deel van de nieuwe regels is al onderdeel van de pensioenregelingen van Aegon Cappital. Dit geeft ons en onze klanten een prettige voorsprong. De overige wijzigingen zijn gelukkig ook goed uitvoerbaar. Een overzicht van de veranderingen die voor werkgevers het meest relevant zijn. Plus tips voor wat u kunt doen.

Financiële planning rond pensioen vraagt om persoonlijk advies

Steeds meer werkgevers kiezen voor een pensioenregeling waarbij niet de uitkering, maar de inleg vaststaat. In een tijd van oplopende vergrijzing geeft dit grip op de pensioenkosten. De keerzijde: meer financiële risico’s voor de werknemer. Dat vraagt om goede begeleiding en persoonlijk advies. 6 tips om dat te organiseren en faciliteren.

Pensioenverzekering en lage rente: dit kunt u doen

De historisch lage rente vormt een probleem voor veel pensioenen. Bij pensioenverzekeringen bepaalt de precieze pensioenvorm wie de grootste risico’s loopt: u of uw werknemers. In beide gevallen is het belangrijk om tijdig de juiste acties te ondernemen.