Image
Campagne Pensioenakkoord

Je hebt het misschien al gehoord, maar het is zover. De nieuwe Pensioenwet is eindelijk akkoord. Bij Aegon zijn we klaar voor de invoering. Nu kunnen we ons voorstellen dat je als werkgever de wijzigingen niet allemaal hebt bijgehouden. Daarom zijn wij er. We geven graag inzicht in de concrete gevolgen voor jouw organisatie en alle mogelijkheden voor werknemers. Zodat we samen kunnen kijken naar de beste regeling: persoonlijk en toekomstbestendig.

Image
In 5 stappen pensioenakkoord-proof

In 5 stappen pensioenakkoord-proof

Aan de slag met een nieuwe pensioenregeling? Dan is het handig om wat houvast te hebben. Wij helpen je hier graag bij met het onderstaande stappenplan. In deze 5 stappen ben jij pensioenakkoord-proof.

Lees het stappenplan
Image
Marianne de Boer

Aegon Cappital klaar voor het nieuwe pensioenstelsel

Aegon Cappital kan al regelingen uitvoeren die voldoen aan de nieuwe wet- en regelgeving. Je kiest met Aegon Cappital dan ook voor een oplossing die klaar is voor de toekomst.

Lees meer
Image
Uitwerking Pensioenakkoord afgerond

Alles wat je moet weten over het nieuwe pensioenstelsel

Het nieuwe pensioenstelsel. Wat houdt dat eigenlijk in? Hier lees je wat er gaat veranderen en wat het betekent voor jou als werkgever.

Lees meer
Image
Doorwerken na je pensioen

Inzicht in pensioen met een pensioen APK

Voor werkgevers en werknemers zonder adviseur willen wij ook graag helpen om meer inzicht te krijgen in pensioen. Handig ook met de komst van een nieuw pensioenstelsel. Lees hier hoe we dat doen.

Lees meer
Image
Koninklijke Binnenvaart Nederland

De voorkeursregeling Rijn- en binnenvaart

Werkgevers uit de sector Rijn- en Binnenvaart zijn van harte welkom bij Aegon Cappital. Vanaf 1 januari 2025 vervalt de verplichtstelling bij Stichting Bedrijfspensioenfonds voor de Rijn- en Binnenvaart. Koninklijke Binnenvaart Nederland en Nautilus kozen Aegon Cappital als voorkeurspartner. Samen ontwikkelden we een passende pensioenregeling voor uw sector.

Lees meer

Aegon Cappital en a.s.r. samen verder

Door de samenvoeging van Aegon Cappital met a.s.r. zijn we geen losse spelers meer op de pensioenmarkt, maar één. Hierdoor kunnen we onze klanten nóg beter bedienen.

Wtp ontwikkelingen

Vanaf dag één kan je een Wtp-regeling bij Aegon Cappital sluiten. Dankzij nieuwe inzichten en waardevolle feedback blijven we onze Wtp-producten continu verbeteren. Op deze pagina lees je elke maand een update.

Lees meer

Download hier het e-book

We hebben een mooi e-book gemaakt met de best gelezen artikelen over de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel.

Download hem gratis

Hoe kunnen we je verder helpen?

Image
Beleggingsresultaten

Ik ben een werkgever

Kies voor een pensioenregeling die klaar is voor de toekomst met Aegon Cappital.

Ik ben een werkgever
Image
Altijd je pensioen op zak

Ik ben een consument

Wij helpen je graag als het gaat om jouw pensioen.

Ik ben een consument
Image
Klachten

Ik ben een adviseur

Alle informatie gebundeld voor jou als adviseur.

Ik ben een adviseur
Image
Onze medewerkers

Als werkgever meer weten over onze oplossingen?

Dan gaan we graag met je in gesprek om jullie ambities te bespreken en te kijken of jullie pensioen akkoord is. Onze consultants zijn benieuwd naar jouw verhaal en vertellen je graag met een kop koffie over onze oplossingen en hoe we jullie kunnen helpen.

Neem contact op met één van onze consultants!