Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Verzekering meeverhuizen

Gaat u verhuizen? Graag horen wij of het adres voor uw inboedel- en/of woonhuisverzekering ook wijzigt. Dit kunt u via onderstaand formulier aan ons doorgeven. Zo zorgen wij ervoor dat u correct verzekerd blijft. 

Om u goed en snel van dienst te zijn, vragen wij u alle velden van het onderstaande formulier in te vullen. Deze zijn met een sterretje* aangegeven.

Verhuizing naar het buitenland

Heeft u een schadeverzekering en gaat u verhuizen naar het buitenland? Dan is het belangrijk om te weten dat uw polis wordt beëindigd. Geef dit tijdig door zodat u niet onnodig premie betaalt.

Verzekering meeverhuizen

Uw andere verzekeringen verhuizen vanzelf mee als u een adreswijziging aan ons doorgeeft.

Uw nieuwe adres

Verhuist u binnen twee maanden? Dan is er tijdens deze periode dekking op beide adressen. Hier rekenen wij geen extra premie voor.
Verkoopt u uw oude woning die bij Aegon verzekerd is binnen twee maanden na aankoop van de nieuwe woning die u ook bij Aegon verzekert? Dan is er tijdens deze periode dekking voor beide woningen. U betaalt voor deze periode alleen premie voor de nieuwe woning.

Door de bouwaard van het dak is het niet mogelijk om dit formulier te gebruiken. Neem contact op met Aegon om uw wijzigingen te bespreken.

Bijzondere omstandigheden

Uw woning is:

  • Goed onderhouden
  • Permanent bewoond
  • Geen rijksmonument
Uw woning wordt verder niet gebruikt voor kamerverhuur, uw bijgebouw heeft een vloeroppervlakte van minder dan 50m2 en u gebruikt de woning alleen voor privédoeleinden.

Wilt u weten wat er met uw persoonsgegevens gebeurt? Lees er meer over in ons privacy statement.