Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Levensverzekeringen

Particulier Verzekeren Levensverzekeringen

In het verleden heb je mogelijk een levensverzekering afgesloten met een speciaal doel voor ogen. Bijvoorbeeld voor het maken van een mooie reis, een goede studie voor je kinderen of een mooie aanvulling op je pensioen. Tegenwoordig is de meest bekende levensverzekering de overlijdensrisicoverzekering. Hiermee laat je je nabestaanden met een gerust gevoel achter. Zonder financiële zorgen. Afhankelijk van de voorwaarden keert een levensverzekering uit bij het in leven zijn van de verzekerde persoon op einddatum óf het overlijden van die persoon vóór de einddatum. Een levensverzekering kan een kapitaalverzekering of een lijfrenteverzekering zijn. Het bedrag dat wij uitkeren kan een vast bedrag zijn of de belegde waarde.

Wat is je situatie?

Je levensverzekering komt vrij

Je kapitaal- of lijfrenteverzekering bereikt de einddatum. Weet je al wat je met de uitkering wilt doen?

Je levensverzekering aanpassen

Tijdens de looptijd van je verzekering kan je situatie veranderen. Je wilt je verzekering dan mogelijk wijzigen of eerder stopzetten.

Producten

  • Overlijdensrisicoverzekering
    Wij verkopen zelf geen overlijdensriscoverzekeringen. Wij bevelen Hera Life aan.
  • Oude verzekeringsproducten
    Dit zijn producten die je niet meer bij ons kunt afsluiten. Heb je een dergelijk verzekeringsproduct in het verleden afgesloten en is deze nog steeds actief? Dan vind je alle informatie in Mijn Aegon.

Mijn Aegon

Je ziet in één oogopslag hoe het gesteld is met je levensverzekering.

Ga naar Mijn Aegon