Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Levensverzekeringen

Particulier Verzekeren Levensverzekeringen

In het verleden heeft u mogelijk een levensverzekering afgesloten met een speciaal doel voor ogen. Bijvoorbeeld voor het maken van een mooie reis, een goede studie voor uw kinderen of een mooie aanvulling op uw pensioen. Tegenwoordig is de meest bekende levensverzekering de overlijdensrisicoverzekering. Hiermee laat u uw nabestaanden met een gerust gevoel achter. Zonder financiële zorgen. Afhankelijk van de voorwaarden keert een levensverzekering uit bij het in leven zijn van de verzekerde persoon op einddatum óf het overlijden van die persoon vóór de einddatum. Een levensverzekering kan een kapitaalverzekering of een lijfrenteverzekering zijn. Het bedrag dat wij uitkeren kan een vast bedrag zijn of de belegde waarde.

Wat is uw situatie?

Uw levensverzekering komt vrij

Uw kapitaal- of lijfrenteverzekering bereikt de einddatum. Weet u al wat u met de uitkering kan en wil doen?

Uw levensverzekering aanpassen

Tijdens de looptijd van uw verzekering kan uw situatie veranderen. U wilt uw verzekering dan mogelijk wijzigen of eerder stopzetten.

Producten

  • Overlijdensrisicoverzekering
    Aegon verkoopt zelf geen overlijdensriscoverzekeringen. Wij bevelen Hera Life aan.
  • Oude verzekeringsproducten
    Dit zijn producten die u niet meer bij ons kunt afsluiten. Heeft u een dergelijk verzekeringsproduct in het verleden afgesloten en is deze nog steeds actief, dan vindt u alle informatie in Mijn Aegon.

Mijn Aegon

U ziet in één oogopslag hoe het gesteld is met uw levensverzekering.

Ga naar Mijn Aegon