Nieuws

Image
Klanten met Aegon Beheerd Beleggen ontvangen het verzoek om hun doelbedrag door te geven

We vragen klanten die bij Aegon beleggen met risico-afbouw het doelbedrag aan ons door te geven. We sturen deze klanten donderdag 30 juni een e-mail en ook zullen zij het verzoek om het doelbedrag door te geven ontvangen als ze inloggen op MijnAegon.

Image
Zo werkt een beroep op je AOV doen
Tijdelijke actie voor klanten met een Aegon Bank beleggingsrekening: tot € 70,- extra inleg!

De inflatie ligt momenteel erg hoog en de spaarrente is nog steeds laag. Geen fijne combinatie. Daarom kan het aantrekkelijk zijn om extra geld op een beleggingsrekening bij Aegon Bank te storten.  

Image
Papa met dochter op de bank
Aegon Bank stopt met verkoop van bancaire producten per 15 oktober 2021

Eerder lieten wij u weten dat Aegon Bank en Knab samen verdergaan als één bank, onder één naam: Knab. Aegon Bank heeft de strategische keuze gemaakt om binnenkort haar bancaire producten alleen nog via Knab aan te bieden.

Image
Aegon Beheerd Beleggen
In één oogopslag de kosten van Aegon Beheerd Beleggen vergelijken met andere aanbieders

Wij hebben een overzicht samengesteld op basis van MoneyView data waarmee u eenvoudig de kosten van een aantal relevante vermogensopbouwproducten kunt vergelijken. Dat biedt u snel inzicht en scheelt u tijd!

Image
phone
Wijziging kosten Aegon Beheerd Beleggen

Op 2 augustus 2021 wijzigen we de kosten van Aegon Beheerd Beleggen. Binnenkort ontvangen klanten hierover een e-mail.

Image
Horloge verzekeren? Regel het gemakkelijk en snel online.
Klanten met Aegon Beheerd Beleggen ontvangen van ons bericht of ze belangrijke informatie over hun beleggingsrekening willen controleren

Binnenkort staat voor klanten in Mijn Aegon een document klaar: ‘Belangrijke informatie over uw beleggingsrekening’. Wij sturen klanten hier volgende week een bericht over.

Image
Onderuit op de bank
Aegon stopt met Aegon Sparen

Op 1 september 2021 stoppen we met Aegon Sparen. Vanaf 2 juni gaan we onze klanten hierover informeren.

Image
Klantenservicemedewerker Sparen Aegon
Update klantidentificatie Bank

Aegon Bank doet er alles aan om financiële criminaliteit tegen te gaan. Denk hierbij aan het voorkomen van witwaspraktijken, corruptie of financiering van terrorisme. Hiervoor werken we nauw samen met De Nederlandsche Bank.

Image
Vader en dochter in de huiskamer
Voortaan wachten wij 14 dagen met terugstorten van creditsaldi

Tegenwoordig kun je een onjuiste incasso via je bank app met één druk op de knop terughalen. In het verleden moest je er voor naar je bank. Dat maakt het dus makkelijk voor de klant om een onterechte afschrijving, zelf terug te halen.

Usabilla Feedback