Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Ik ben directeur-grootaandeelhouder (DGA)

Als ondernemer bent u dagelijks druk met uw bedrijf. Het is al lastig genoeg om een gezonde balans tussen werk en privé te vinden. Laat staan dat u tijd heeft om over uw pensioen of over inkomensrisico’s na te denken. Toch is het goed om hier af en toe bij stil te staan. Aegon helpt u graag bij deze geldzaken. Wij hebben aandacht voor u en voor uw onderneming.
Informatie over nieuwe wetgeving pensioen in eigen beheer

Het opbouwen van pensioen in eigen beheer gaat stoppen. In september 2016 is hier een wetsvoorstel voor ingediend. Wat houdt de nieuwe wetgeving in en wat betekent dit voor u? Lees meer over nieuwe wetgeving pensioen in eigen beheer.

Geld voor later
Uw bedrijf gaat vaak voor alles. Nadenken over geld voor later, zoals pensioen, komt er vaak niet van. Toch is dat belangrijk, want later is dichterbij dan we vaak denken. Wilt u later net zo lekker leven als nu? Aegon biedt u een ruim assortiment producten om geld voor later op te bouwen. 
Inkomensbescherming
Risico’s nemen zit u als ondernemer in het bloed. Toch is het soms verstandig om bepaalde risico’s af te dekken. Bijvoorbeeld als het over uw inkomen gaat. Wij bieden oplossingen om uw onderneming en uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Producten voor uw werknemers
Heeft u werknemers in dienst? Aegon biedt ook collectieve pensioenproducten en oplossingen voor ziekteverzuim voor uw werknemers.

Regel het via een onafhankelijk adviseur

Een adviseur kan u professioneel financieel advies geven, passend bij uw situatie. Heeft u nog geen adviseur? Zoek dan een adviseur bij u in de buurt.

Vind een adviseur