Verzuimverzekering

  • Onze verzuimproducten worden niet meer verkocht
  • Wil je verzuim verzekeren? Kies voor de verzuimverzekering van a.s.r.
  • Lees hieronder wat het samengaan met a.s.r. betekent voor je verzekering
Verzuimverzekeringen van a.s.r.
Image
ijn bedrijf verzekeren tegen verzuim

Aegon wordt a.s.r.

Op 4 juli werd bekend dat Aegon Nederland samengaat met a.s.r. en dat de portefeuille van Aegon gefaseerd wordt omgezet naar a.s.r. Daarbij gaan we van start met de inkomensverzekeringen. Je kunt daarom vanaf 1 oktober 2023 geen offertes meer aanvragen voor inkomensverzekeringen. Wil je een nieuwe verzekering afsluiten? Kijk dan bij het productaanbod van a.s.r. voor verzuimverzekeringen.

Met ingang van 2 oktober 2023 is Aegon Schadeverzekering N.V. opgegaan in ASR Schadeverzekering N.V.: dit wordt een juridische fusie genoemd. Vanaf die datum is a.s.r. de risicodrager voor lopende contracten van inkomensverzekeringen.

Heb je een vraag? Vul het contactformulier van a.s.r. in.

Image
Weet jij wat verzuim jouw bedrijf kost?

Wat kost verzuim?

Als een werknemer langdurig ziek wordt, kan het je bedrijf € 250 - € 400 per dag kosten. Maar hoe groot is de impact nou echt? We gingen in gesprek met Remco Frerichs van Team Vier. 

Bekijk wat verzuim kost
Image
Heb jij verzuim onder controle binnen jouw bedrijf? Check het hier

We helpen verzuim voorkomen

Wat kun je doen om verzuim te voorkomen? En welke afspraken maak je met je personeel? Aegon ging in gesprek met werkgevers en vroeg hen hoe zij dit aanpakken.

Houd verzuim onder controle
Image
Weer aan het werk? Aegon helpt met re-integratie na langdurig verzuim

We helpen bij re-integratie

Wat kun je als werkgever doen om je medewerker weer snel en goed aan het werk te krijgen? Hoe kun je je medewerker helpen bij re-integratie? En wat is de rol van een arbodienst?

Lees alles over re-integratie

Veelgestelde vragen

Als je van verzuimverzekering wilt wisselen of wilt overstappen naar een andere verzuimverzekering, dan kun je het beste contact opnemen met je financieel adviseur. Je adviseur kan alle mogelijkheden met je bespreken en weet welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past. Vind een adviseur bij je in de buurt.
Nee. Een verzuimverzekering is niet wettelijk verplicht. Je bent als werkgever wel verplicht het loon door te betalen van een zieke werknemer. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag door naar een adviseur van Aegon of een onafhankelijk adviseur bij je in de buurt. Vind een adviseur.