Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Onze adviseurs staan voor u klaar

Gelukkig zijn onze adviseurs ondanks de Corona crisis beschikbaar voor adviesgesprekken. Deze gesprekken vinden zoals gebruikelijk plaats via telefoon of videocall. Je kiest zelf wat je voorkeur heeft

Particulier Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

U wilt een hypotheek voor uw nieuwe huis of uw huidige hypotheek mogelijk aanpassen? Daar heeft u een hypotheekadviseur voor nodig. De hypotheekadviseur helpt u bij het maken van financiële keuzes. Hij brengt uw situatie in kaart en adviseert wat voor u de beste oplossing is.
Heeft u vragen over uw huidige hypotheek? Dan vindt u in Mijn Aegon de contactgegevens van uw adviseur. Hij helpt u dan verder.

Advies van Aegon
U krijgt telefonisch advies of een gesprek via videochat van een Aegon hypotheekadviseur. U kunt kiezen uit de hypotheekproducten van Aegon.  
  • Passende Aegon-oplossingen 
  • Adviesgesprek telefonisch of via videochat.
  • Aegon adviestarief is verschillend per situatie. Lees meer over de tarieven.  
Onafhankelijk advies
U krijgt onafhankelijk advies van een adviseur bij u in de buurt. Een onafhankelijk adviseur vergelijkt meerdere aanbieders voor u. Geen adviseur? Vind een adviseur in de buurt.
  • Producten van verschillende aanbieders 
  • Adviesgesprek op locatie of bij u thuis
  • Tarieven zijn per adviseur verschillend. In uw oriëntatiegesprek maakt u hierover afspraken per situatie. 

 

 

 

Adviseurs zijn deskundig

Zowel alle adviseurs van Aegon als de onafhankelijke adviseurs moeten op de hoogte zijn van alle financiële en juridische aspecten van belastingen, sociale verzekeringen, pensioenen en financiële producten. Dit is verplicht gesteld vanuit de Wet Financiele Toezicht (WFT). Vanuit deze wet mag alleen advies worden gegeven als een adviseur beschikt over de juiste diploma's waarbij hij op de hoogte is van alle huidige wet- en regelgeving. Alle adviseurs hebben de diploma's die volgens de WFT verplicht zijn gesteld.