Klopt het dat ik een brief van Aegon krijg met het onderwerp 'nieuwe contactgegevens voor uw pensioen'?

Ja, wij sturen op dit moment klanten een brief met het onderwerp 'Nieuwe contactgegevens voor uw pensioen'
De reden is dat de pensioenen geleidelijk over gaan naar een nieuwe administratie. We doen dit per werkgeverscontract. Is het pensioencontract van jouw (vroegere) werkgever aan de beurt? Dan krijg je de brief 'Nieuwe contactgegevens voor uw pensioen'. Gebruik voor vragen altijd het e-mailadres of telefoonnummer dat op deze brief staat. Bewaar de brief goed. 

Het kan zijn dat een deel van je pensioen niet in de brief staat 
We voeren de wijziging door per werkgeverscontract. Daarom gaan niet altijd al je pensioen tegelijk over naar de nieuwe administratie. Het kan dus zijn dat je een brief krijgt voor één of enkele pensioennummers. En dat je later dit jaar een brief krijgt dat ook je andere pensioennummers over gaan naar de nieuwe administratie. 

Voor je uitkering verandert er niets
Je krijgt je pensioen gewoon uitbetaald zoals je van ons gewend bent. Wat verandert is je pensioennummer, ons contacttelefoonnummer en jouw eigen online omgeving: Voor de pensioennummers uit de brief ga je nu naar www.mijnaegonpensioen.nl. Goed om te weten: In Mijn Aegon kan je ook direct doorklikken naar www.mijnaegonpensioen.nl. Zo hoeft je maar op één plek in te loggen om al je pensioenen van Aegon in te zien.