Wanneer zie ik mijn extra aflossing terug in mijn maandlasten?

Je nieuwe maandlast gaat in op de datum dat wij je aflossing ontvangen
Alleen als je een annuïteiten hypotheek heeft gaat je nieuwe maandlast in op de 1e van de maand waarin het geld bij ons is binnengekomen. 

Wanneer je dit merkt in je maandlasten hangt af van wanneer wij je extra aflossing binnenkrijgen
Hebben wij die uiterlijk de 15e van de maand binnen? Dan kunnen we dit voor je eerstvolgende incasso verwerken. Ontvangen we dit na de 16e van de maand? Dan redden we het niet om dit voor de eerstvolgende incasso te verwerken. Natuurlijk verrekenen we direct de volgende maand wat je al hebt betaald. En is je maandbedrag aangepast.

Je saldo in Mijn Aegon werken we binnen 6 werkdagen bij
Je nieuwe maanbedrag is rond de 15e van de maand die hier op volgt zichtbaar. 

We kijken gelijk voor je of je recht hebt op een lagere rente!
Doordat je hypotheekschuld lager wordt, kan het zijn dat je nu ineens in een lagere tariefklasse komt te vallen. We passen de rente dan automatisch voor je aan. Als u een gekoppeld product heeft waarin je waarde opbouwt dan ontvang je eerst een voorstel van ons. Want wij kunnen niet altijd direct bepalen of een lagere rente gunstig voor je is. 
 
Los je een bedrag af?
Dan vragen we je in sommige gevallen om aan te tonen waar het geld vandaan komt. Dit zijn we wettelijk verplicht vanuit de ‘Wet tot voorkoming van witwassen en terrorisme’. Meer info hierover vind je op onze pagina: Waarom willen wij meer van je weten?