Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Pensioen Pensioenadvies van Aegon

Pensioenadvies van Aegon

In dit stappenplan leest u meer over wat een Aegon adviseur voor u kan betekenen en hoe het adviesproces eruit ziet.

pensioenadvies stap1 175

U kiest voor advies via Aegon

Via het adviesformulier vraagt u een gratis oriëntatiegesprek aan. Dit gesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. De adviseur bespreekt wat uw financiële doelen zijn en de risico’s die u kunt lopen bij het maken van een keuze. De adviseur vertelt u in het oriëntatiegesprek wat hij voor u kan betekenen en wat de tarieven zijn voor zijn verdere hulp.

pensioenadvies stap2

U levert uw gegevens aan

Tijdens het adviesgesprek brengt de Aegon adviseur uw financiële situatie in kaart. Denk bijvoorbeeld aan het bij elkaar brengen van informatie over uw inkomen, uw hypotheek, uw pensioen en uw spaargeld. De adviseur vraagt u een kopie aan te leveren van aantal officiële documenten zoals het Uniform Pensioen Overzicht (UPO) en uw identiteitsgegevens.

pensioenadvies stap3

Uw adviseur bekijkt uw gegevens

De adviseur van Aegon informeert u over de berekeningen die hij heeft gemaakt op basis van de gegevens die u eerder heeft aangeleverd. De adviseur adviseert hoe u uw pensioen met belastingvoordeel kunt aanvullen. En hoe u de risico’s van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en overlijden kunt afdekken. Samen met uw adviseur bekijkt u dan welke oplossing en de daarbij behorende producten het beste bij uw situatie passen.