Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Kind? Aansprakelijkheids­verzekering!

Kind? Aansprakelijkheidsverzekering!
Particulier Verzekeren Aansprakelijkheidsverzekering Kind? Aansprakelijkheidsverzekering!

Niets leuker dan kinderen die lekker aan het spelen zijn. Uw zoontje is aan het voetballen bij de buren. Uw dochter vliegt op rollerskates langs de geparkeerde auto’s in de straat. Inderdaad, u voelt het al aankomen: “Ik kon er echt niks aan doen hoor Mam….”.

Kinderen en aansprakelijkheidsverzekering: een goede combinatie  

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedereen met kinderen zal het volmondig beamen. Hoe goed u ook oplet, het is gebeurd voor u het weet. Met een aansprakelijkheidsverzekering krijgt u een uitkering als u of uw kind per ongeluk iets van iemand anders kapot maakt. Of een ander persoon verwondt. ‘Letsel’ noemen we dat. En letselschade kan écht om forse bedragen gaan. Dan is het fijn om verzekerd te zijn.

U verzekert uw baby al mee vanaf een paar euro per maand

Het is heel eenvoudig om uw kind mee te verzekeren op uw polis. Gewoon via Mijn Aegon.  Meeverzekeren kan al vanaf een paar euro per maand. Of het nodig is om een baby meteen al op de polis te zetten? Het kan erg nuttig zijn. Bijvoorbeeld als uw kleine spruit iets te enthousiast de bril van opa of oma pakt….. En uit ervaring kunnen we zeggen dat jonge ouders na de geboorte van een baby soms wat vaker onhandig zijn.

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet alleen voor grote schades

Op een polis van een aansprakelijkheidsverzekering staan vaak forse bedragen. Dat is bijvoorbeeld nodig als door uw schuld iemand blijvend invalide wordt. Maar gelukkig komt dat weinig voor. Veel vaker gebruiken mensen hun aansprakelijkheidsverzekering voor kleine schades. Zoals een kras op een auto of een bal door de ruit. Zelf betalen? Dat is toch al snel een paar honderd euro…

Een aansprakelijkheidsverzekering voor uw kinderen is niet verplicht

Heeft u een auto? Dan moet u een WAM-verzekering hebben. Dat staat voor ‘Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen’. Die verzekering is voor schades die u veroorzaakt met uw auto. Maar een particuliere aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar neemt wel een groot risico weg. Voor slechts een paar euro per maand bent u ook gedekt wanneer de schade een stuk hoger uitvalt.

Weet u genoeg? Bereken en sluit de Aansprakelijkheidsverzekering van Aegon af

Of bekijk meer informatie over de aansprakelijkheidsverzekering.

Bereken en sluit af