Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Autoverzekering
Particulier Verzekeren Autoverzekering Aanvullende dekkingen autoverzekering

Bij het afsluiten van uw Aegon Autoverzekering kiest  eerst uw basisverzekering: WA-verzekering, WA Extra (beperkt casco) of Allrisk (volledig casco). Vervolgens vinkt u eenvoudig aanvullende dekkingen aan of uit. Wij laten u dan direct zien wat deze extra dekkingen kosten. Dit zijn de de aanvullende dekkingen waarvoor u kunt kiezen:

Rechtsbijstandsverzekering

U en uw gezin zijn met deze module verzekerd voor rechtshulp bij een juridisch conflict. Bijvoorbeeld bij een conflict met de tegenpartij van het ongeval. Of bij problemen met uw garage of autodealer. En als blijkt dat uw aangekochte auto ooit gestolen is

Bestuurder en inzittenden

Met deze verzekering ontvangen de bestuurder en de passagiers van de verzekerde auto na een verkeersongeval een vergoeding die gelijk staat aan de werkelijk opgelopen schade. Het maakt niet uit wie er schuld heeft aan het ongeval. Bij overlijden en letsel kan de financiële impact groot zijn. De module Bestuurder en inzittenden heeft een dekking van maximaal € 2.500.000,- en biedt bij schade door een ongeval onder andere een vergoeding voor:

  • de medische kosten die niet door uw zorgverzekering zijn gedekt;
  • de inkomsten die u verliest als u niet meer kunt werken;
  • smartengeld;
  • de kosten voor de benodigde aanpassingen in uw woning als gevolg van uw letsel.

Hiervoor is er ook dekking als u zich tijdens het ongeval bevindt in een auto die niet van u of een gezinslid is. Bij een verkeersongeval met de verzekerde auto zijn ook de passagiers in uw auto verzekerd. Ook bent u met deze module verzekerd bij verkeersongevallen in het openbaar vervoer.

Verder biedt de module Bestuurder en inzittenden dekking voor schade aan spullen die op of aan het lichaam worden gedragen (bijvoorbeeld kleding en sieraden) en voor schade aan spullen die met uw auto worden vervoerd. Bij schade aan horloges, lijfsieraden en vervoerde spullen wordt maximaal € 500,- per gebeurtenis uitgekeerd.

Bonusbeschermer

Met deze module kunt u één keer per jaar een schade claimen zonder dat het gevolgen heeft voor uw bonuskorting. U blijft deze korting houden. Let op: u valt wel terug in het aantal schadevrije jaren. Deze aanvullende dekking is alleen beschikbaar bij Allrisk Compleet en Allrisk Royaal. Lees hier meer over de verschillende Allrisk dekkingen.

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Krijgt u een verkeersongeval? Met deze extra dekking vergoeden wij een vast bedrag bij overlijden van de bestuurder en/of passagiers. Wij vergoeden  € 10.000,- bij overlijden. Bij blijvende invaliditeit is de vergoeding afhankelijk van de hoogte van het verzekerd bedrag en het soort letsel. Het verzekerd bedrag voor blijvende invaliditeit is € 20.000,-.

Bereken premie en sluit af