Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Goedkope autoverzekering

  • Keuze uit 5 verschillende verzekeringen
  • Tussentijds aanpassen mogelijk  
  • 24/7 hulpverlening bij schade

 

 Bereken mijn premie

Autoverzekering
Particulier Verzekeren Autoverzekering Goedkope autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering van Nederland? Daar staan we niet op nummer 1. Waar we dat wel staan? Met kwaliteit. De Consumentenbond bekroont onze Allriskdekking met de titel "beste autoverzekering". Wil je een goede én een betaalbare verzekering? Blijf dan vooral op deze pagina. We helpen je namelijk graag om je autoverzekering bij ons zo goedkoop mogelijk te krijgen. In slechts vier stappen laten we zien hoe je de premie van je autoverzekering net nog een tikkie verlaagt. Lekker toch?


1. Kies de dekking die bij je past

Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie. Wij bieden maar liefst 5 verschillende autoverzekeringen aan. En dat is niets voor niets! De verschillende soorten verzekeringen hebben namelijk verschillende premies en bijpassende dekkingen. Kies de verzekering die het best bij je past én voorkom dat je teveel betaalt voor je autoverzekering. 

Check hier alles over onze verschillende soorten autoverzekeringen.

Liever persoonlijk contact om deze keus te maken? Vind een adviseur in de buurt.


2. Bepaal je eigen risico

Als je een schade claimt, heb je vaak te maken met eigen risico. Het is het deel van de reparatiekosten dat je zelf betaalt als je de schade claimt. Goed om te weten: hoe hoger je eigen risico, hoe lager de premie.


Wat klanten zeggen

Gemiddelde klantbeoordeling

In januari en februari 2021 gaven onze klanten ons voor de schadeafhandeling gemiddeld een

9,2

9
"Communicatie en afhandeling perfect."
 
 
24 januari 2021
10
"Gewoon perfect. Stond meteen vervangend vervoer klaar."
 
3 februari 2021

3. Bouw schadevrije jaren op

Voor ieder schadevrij jaar krijg je korting op je verzekering. Hoe meer je er hebt, hoe hoger de korting wordt. Bij ons kan dit oplopen tot 80%. Bedenk dus goed of je een schade wilt claimen. Wanneer je dit namelijk bij een kleine schade doet, is het misschien wel goedkoper om de schade zelf te betalen en niet te claimen. Dan gaat het namelijk niet ten koste van je schadevrije jaren en behoud je dus je korting.

Bereken het met onze rekentool.

Met onze bonusbeschermer zit je helemaal goed. Dit is een aanvullende verzekering, waarbij je één schadeclaim per jaar kan doen zonder dat je de korting verliest. Deze extra module kan je afsluiten bij een Allrisk Royaal en Allrisk Compleet.

 

WA verzekering auto
Autoverzekering

4. Bekijk ieder jaar of je dekking nog passend is

Zeker weten dat je niet te veel betaalt voor je verzekering? Check ieder jaar hoe je ervoor staat. Zet een herinnering in je agenda en bekijk je autoverzekering ieder jaar opnieuw. Misschien wil je liever een lagere dekking, omdat je auto minder waard is? Of ben je toch bereid om eventuele schades aan je eigen auto zelf te betalen? Het kan allemaal invloed hebben op je premie.