Goedkope autoverzekering

  • Keuze uit 5 verschillende verzekeringen
  • Tussentijds aanpassen mogelijk
  • 24/7 hulpverlening bij schade
Bereken mijn premie
Image
Goedkope autoverzekering

De goedkoopste autoverzekering van Nederland? Daar staan we niet op nummer 1. Waar we wel mee op nummer 1 staan is kwaliteit. De Consumentenbond bekroont onze Allriskdekking met de titel "beste autoverzekering". Wil je een goede én een betaalbare verzekering? We helpen je graag om je autoverzekering bij ons zo goedkoop mogelijk te krijgen. Hieronder vind je een stappenplan waarmee je de premie van je autoverzekering net nog een tikkie verlaagd. Lekker!

1. Kies de dekking die bij je past

Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie. Wij bieden maar liefst 5 verschillende autoverzekeringen aan. En dat is niets voor niets! De verschillende soorten verzekeringen hebben namelijk verschillende premies en bijpassende dekkingen. Kies de verzekering die het best  bij jou past én voorkom dat je te veel betaalt voor je autoverzekering. 

Check hier alles over onze verschillende soorten autoverzekeringen.

Liever persoonlijk contact om deze keus te maken? Vind een adviseur in de buurt.

2. Bepaal je eigen risico

Als je een schade claimt, heb je vaak te maken met eigen risico. Het is het deel reparatiekosten dat je zelf betaald. Hoe hoger het eigen risico bij schade, hoe lager de premie. Goed om te weten: dan betaal je meer bij een schadeclaim.

Benieuwd hoeveel het eigen risico is op onze autoverzekeringen? Lees het hier!

3. Bouw schadevrije jaren op

Voor ieder schadevrij jaar krijg je korting op je verzekering. Hoe meer je er hebt, hoe hoger de korting wordt. Bij ons kan dit oplopen tot 80%. Bedenk dus goed of je een schade wilt claimen. Wanneer je dit namelijk bij een kleine schade doet, is het misschien wel goedkoper om de schade zelf te betalen en niet te claimen. Dan gaat het namelijk niet ten koste van je schadevrije jaren en behoud je dus je korting.

Bereken het met onze rekentool.

Met onze bonusbeschermer zit je helemaal goed. Dit is een aanvullende verzekering, waarbij je één schadeclaim per jaar kan doen zonder dat je de korting verliest. Deze extra module kan je afsluiten bij een Allrisk Royaal en Allrisk Compleet.

4. Bekijk ieder jaar of je dekking nog passend is

Zet een herinnering in je agenda en bekijk je autoverzekering ieder jaar opnieuw. Misschien wil je liever een lagere dekking omdat je auto minder waard is. Of ben je toch bereid om schades aan je eigen auto zelf te betalen. Zeker weten dat je niet te veel betaalt voor je verzekering? Check ieder jaar hoe je ervoor staat.

Wat klanten zeggen

Gemiddelde klantbeoordeling

In februari, maart en april 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.7

Schadeherstel uitstekend verlopen. Snel, goede kwaliteit, accuraat kortom: helemaal tevreden. 

 

3 april 2022

Goed en snel geregeld. Hoefde zelf bijna niets te doen waardoor ik mijn focus op andere dingen kon houden.

 

3 april 2022 

Hoe we dit berekenen? Lees meer