Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Particulier Verzekeren Financiële zekerheid voor uw nabestaanden

Financiële zekerheid voor uw nabestaanden

Een levensverzekering. Dat geeft een gerust gevoel.

Het verliezen van een dierbare is heftig. Er komt veel op uw nabestaanden af. Het is fijn als zij geen financiële zorgen hebben. Dat kunt u regelen met een levensverzekering.

Wat is een levensverzekering?

Een levensverzekering kan uitkeren bij overlijden van de verzekerde, of juist als de verzekerde op een bepaalde datum nog leeft. Er bestaan verschillende varianten levensverzekeringen, de meest voorkomende zijn een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering. 

Een overlijdensrisicoverzekering voor verschillende situaties

Vaak sluiten mensen een overlijdensrisicoverzekering af in combinatie met een hypotheek. Bij een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is dat zelfs verplicht. Er zijn ook andere situaties waarin het verstandig is om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. 

""

U heeft samen met uw partner kinderen

Heeft u kinderen? Dan is het fijn om te weten dat er genoeg geld is. Ook als u er niet meer bent. Of als uw partner er opeens niet meer is. Op die manier kunnen vakanties, hobby’s en leuke dingen doen door blijven gaan. Bovendien kan uw gezin blijven wonen op de plek waar ze zich thuis voelen en is een studie later ook nog mogelijk.

 

Omdat u het beste wilt voor uw kinderen

Met een overlijdensrisicoverzekering kiest u voor financiële zekerheid. Maar bij het beschermen van uw gezin komt natuurlijk meer kijken. Hoe kiest u bijvoorbeeld een voogd? En stel nu dat u of uw partner komt te overlijden, welke hulp is er dan voor de kinderen?

 

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw kinderen het leven kunnen blijven leiden dat u ze gunt. En dat de achterblijvende partner geen geldzorgen heeft.

Lees meer

 

U bent gescheiden en ontvangt alimentatie

Bent u gescheiden? Dan is het mogelijk dat u en uw kinderen afhankelijk zijn geworden van alimentatie. Het is dan prettig om financiële zekerheid te hebben. Vooral als u degene bent die voor de kinderen zorgt.

Met een overlijdensverzekering zorgt u ervoor dat er genoeg geld is voor u en uw kinderen. Ook als de alimentatie opeens wegvalt.

Lees meer

 

U woont in een huurhuis

Samen woont u in een fijn huurhuis. De buurt is prettig en u voelt zich er thuis. Als één van u overlijdt, valt vaak een deel van het gezinsinkomen weg. De huur van uw huis verandert echter niet.

Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw gezin in de huurwoning kan blijven wonen en dat de achterblijvende partner geen geldzorgen heeft.

Lees meer

 

U bent zzp'er

U heeft u een partner, een gezin, een koophuis of misschien wel alle drie. Heeft u er wel eens aan gedacht wat daarmee gebeurt als u overlijdt? De financiële gevolgen na overlijden kunnen groot zijn. Het is dus belangrijk dat u zelf iets regelt. Zéker als zzp’er.

Lees meer

Bekijk ons product

Bekijk de mogelijkheden van onze overlijdensrisicoverzekering en bepaal wat voor u de beste keuze is. U kunt meteen uw premie berekenen en de verzekering online aanvragen. Liever eerst contact met een adviseur? Ook dat regelt u direct online.

Aegon Overlijdensrisico-verzekering

Uitkering
Vanaf € 25.000,- tot € 2.450.000,- (looptijd: vanaf 5 tot 40 jaar)

Voor wie
Minimaal 18 en maximaal 60 jaar