Allrisk inboedelverzekering

  • Je spullen verzekerd voor diefstal, brand- en waterschade
  • 24/7 hulp van Aegon Schade Service
  • Ook dekking voor schade door vallen en omstoten
Bereken mijn premie
Image
Allrisk inboedelverzekering

Wat dekt een Allrisk inboedelverzekering?

Met onze inboedelverzekering Allrisk zijn bijna alle schades verzekerd. Ontdek wat je van onze allriskdekking kan verwachten. En bereken direct je premie als je overtuigd bent. De Aegon Inboedelverzekering Allrisk biedt je namelijk financiële zekerheid. En als je dan een keer schade hebt, krijg je uitstekende hulp van Aegon Schade Service. Voor jou dan geen zorgen. Wij zijn er voor jou.

Spaghettisaus geknoeid op je spiksplinternieuwe bank? Een ongelukje, het overkomt iedereen weleens. Wel fijn als jouw verzekering ook dit soort pech vergoedt. Met de Aegon Inboedelverzekering mét allriskdekking zit je dan goed.

Brand, inbraak, storm en waterschade

Dekking voor specifieke gebeurtenissen zoals brand, inbraak, storm en waterschade.

Vallen of omstoten

Schade die onstaat door vallen of stoten is gedekt.

Bijzondere bezittingen

Standaard zijn bijzondere bezittingen als schilderijen en muziekinstrumenten tot € 15.000,- meeverzekerd (bedrag kan ook worden verhoogd). Voor sieraden geldt een standaard dekking van € 6.000,- (verhoging mogelijk).

Schade aan elektronische apparatuur

Je apparatuur is standaard tot € 12.000,- verzekerd (bedrag kan ook worden verhoogd). Dit geldt ook voor apparaten als smartphones en tablets.

Wereldwijde dekking

Zelfs buiten de woning zijn je spullen verzekerd.

Snel en duurzaam herstel

Al onze schadeherstelbedrijven hebben het keurmerk GroenGedaan!

Of wil je liever een inboedelverzekering met basisdekking? Dat kan ook. Wij laten je graag zelf kiezen. Basisdekking of allrisk? Kom erachter wat de verschillen zijn.

Wat klanten zeggen

Vriendelijk, vakkennis, snelheid afwikkeling schaderapport. Dit is erg prettig ivm herstelwerkzaamheden lekkage.
 

M.I. Flik
22 december 2022

De expert was zeer meedenkend en gaf ons een vertrouwd gevoel.

 

L. Ligtenberg
15 december 2022

Gemiddelde klantbeoordeling

In 2022 gaven onze klanten ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een

8.2

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Hoe we dit berekenen? Lees meer

Image
Woonverzekeringen

Een verzekeringspakket voor je woonverzekeringen

Naast je inboedelverzekering is het ook slim om na te denken over andere verzekeringen die in en rondom je huis handig zijn. Zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Heb je een koopwoning? Dan heb je ook zeker een opstalverzekering nodig. Bij Aegon stel je zelf je pakket samen. Je profiteert na een jaar ook nog eens van loyaliteitskorting als je bij ons blijft. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 10%. Dat scheelt!

  • Compleet - Alle verzekeringen sluiten naadloos op elkaar aan. Geen overlap of gaten in de dekking.
  • Overzichtelijk - Al je verzekeringen overzichtelijk bij 1 verzekeraar. En op 1 polis.
  • Op maat - Je kiest zelf welke verzekeringen je afsluit. Dat kan online. Of met de hulp van een financieel adviseur.
Bereken mijn premie

Veelgestelde vragen

Ja, bij de basisdekking is je inboedel in elk ander gebouw en motorvoertuig in Nederland verzekerd. Bij de allriskdekking is dit wereldwijd in elk ander gebouw en motorvoertuig. Buiten een gebouw of motorvoertuig is bij de basisdekking de dekking beperkt tot schade veroorzaakt door onder andere brand, ontploffing, blikseminslag en gewelddadige beroving of afpersing. Bij de allriskdekking is schade veroorzaakt door bijna iedere onvoorziene gebeurtenis (zoals bijvoorbeeld vallen of stoten) verzekerd.

Schade door diefstal of vandalisme is buiten je eigen woning verzekerd als er aantoonbare braaksporen zijn aan het gebouw of motorvoertuig. Doe in dit geval altijd aangifte bij de politie. Bij diefstal uit een motorvoertuig wordt er bij de basisdekking maximaal € 250,- vergoed en bij de allriskdekking maximaal € 500,-. Audio-, visuele en computerapparatuur, lijfsieraden en kostbaarheden moeten in een afgesloten (bagage)ruimte van een motorrijtuig en niet van buitenaf zichtbaar opgeborgen zijn geweest.

Goed om te weten: 
  • Bij diefstal buiten je eigen woning geldt zowel bij de basis- als allriskdekking een extra eigen risico van € 100,-. Tenzij je het eigen risico hebt afgekocht. 
  • Je inboedel mag zich zowel bij de basis- als allriskdekking niet langer dan drie maanden op een ander adres bevinden.
  • Schade door verlies of vermissing is niet verzekerd. 
Het verzekerd bedrag van je inboedel wordt via de inboedelwaardemeter vastgesteld. De inboedelwaardemeter vul je in tijdens het afsluiten van de Aegon Inboedelverzekering. De inboedelwaardemeter stelt het verzekerd bedrag vast aan de hand van een aantal vragen over je gezinssamenstelling, inkomen en het huis zelf. 

Goed om te weten: 
Verandert er iets in je persoonlijke situatie, wijzig dan je verzekering via Mijn Aegon. Nadat je bent ingelogd klik je op de verzekering die je wilt wijzigen. Onderaan de pagina klik je op 'Wijzigen' en doorloop je de aangegeven stappen.