Skip to main content

Welkom username.

Uw vorige bezoek was op 00-00-0000 om 00:00 uur

Search form

Zorg voor uw kinderen. Ook als u er niet meer bent.

Uw kinderen staan op nummer één en dat moet natuurlijk zo blijven.

Samen erop uit en dromen over de toekomst waarin uw kinderen op nummer 1 staan. U gunt ze het beste en het is daarom fijn om te weten dat er genoeg geld is. Ook als u er niet meer bent. Of als uw partner er opeens niet meer is. U wilt bijvoorbeeld graag dat uw kinderen later kunnen studeren en uw gezin in het huis kan blijven wonen.

Het is een onderwerp waar u liever niet over nadenkt. Dat snappen we bij Aegon heel goed. En u bent niet de enige. Zo weten veel jonge ouders dat een onverwachts overlijden tot financiële onzekerheid kan leiden, maar hebben veel van hen niets geregeld.

Uit onderzoek van CBS, GFK en TNS/NIPO blijken de bovenstaande cijfers. Wilt u meer weten? Bekijk dan de factsheet.

Hoe zorgt u voor financiële zekerheid als de ander wegvalt?

Het leed kan niet worden verzacht. De financiële gevolgen wel. Met een Aegon Overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat uw kinderen het leven kunnen blijven leiden dat u ze gunt. En dat de achterblijvende partner geen geldzorgen heeft. U betaalt maandelijks een vaste premie. Bij overlijden keert de Aegon Overlijdensrisicoverzekering het afgesproken bedrag uit. U bepaalt zelf aan wie. U kunt al vanaf €3,25 per maand voor financiële zekerheid voor uw gezin zorgen.

Hoe werkt de Aegon Overlijdensrisicoverzekering?

Komt u of uw partner te overlijden binnen de looptijd van de verzekering? En verzekert u uzelf en uw partner? Dan keert Aegon het verzekerde bedrag uit aan de achterblijvende partner. Dit bedrag storten wij dan in één keer op de rekening. Voor deze overlijdensrisicoverzekering betaalt u maandelijks een premie. De overlijdensrisicoverzekering kunt u afsluiten op het leven van uzelf, uw partner of op uw beide levens. Mensen met opgroeiende kinderen sluiten de verzekering meestal af op hun beide levens. Lees meer over het berekenen van de premie van een overlijdensrisicoverzekering.

Zo gebruiken mensen onze verzekering

Met het uitgekeerde bedrag kunt u het wegvallen van een inkomen opvangen. En extra geld opzij zetten voor bijvoorbeeld kinderopvang of opleiding. U kunt ervoor kiezen dat het verzekerde bedrag even hoog blijft. Maar u kunt bijvoorbeeld ook een bedrag verzekeren dat daalt als de kinderen ouder worden. Dan betaalt u minder premie.

Een voorbeeld
Robert (35) en Iris (34) zijn getrouwd en hebben 3 kinderen. Ze hebben een verzekering afgesloten met een gelijkblijvend verzekerd bedrag van € 150.000 en zijn met deze verzekering beiden verzekerd tegen overlijden. Ze kiezen voor een looptijd van 20 jaar en betalen maandelijks een premie van €15,94. Overlijdt Robert of Iris in de komende 20 jaar? Dan ontvangt de achterblijvende partner in één keer €150.000,-. Dit geld kan de achterblijvende partner gebruiken voor de kosten van extra kinderopvang, de maandelijkse aflossing van de hypotheek en vakanties.

 

Wilt u bijvoorbeeld weten wat de studie van uw kind kost? Het is voor u onderzocht. 

 

Welke overlijdensrisicoverzekering past het beste bij u

Bij Aegon hebben we twee verschillende overlijdensrisicoverzekeringen: Aegon Overlijdensrisicoverzekering (online af te sluiten, of via een adviseur) en Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid (alleen via een adviseur af te sluiten).

Aegon Overlijdensrisico-verzekering

Uitkering
Vanaf € 25.000,- tot € 350.000,- (looptijd: vanaf 5 tot 40 jaar)

Voor wie
Minimaal 18 en maximaal 60 jaar
Aegon Overlijdensrisico- verzekering Uitgebreid

Uitkering
Vanaf €25.000,- (looptijd: vanaf 5 tot 40 jaar)

Voor wie
Minimaal 18 en maximaal 65 jaar

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag.